- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- PCD ILI BEP
Колко пъти съм се карала с приятелки по този въпрос вие какво мислите.black eyed peas или pussycat dolls.-знам че има поне сто такива теми
miscellaneous_370.gif
забравих аз съм от куклите
miscellaneous_370.gif
ами значи първо темата не е за тоя раздел а за Музика и ТВ
по темата ми можеби pussycat dolls тяхните песни повече ме кефят
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
особенно за Никол
miscellaneous_370.gif
Браво на теб Pussycat dolls
miscellaneous_370.gif
mi i men nito edna ot grypite ne me kefi,no ako trqbva6e da izbiram sigyrno 6tqx da kaja Pussycat dolls
well,aren't we just a ray of fucking sunshine?!!
estestveno 4e sam za BEP.teq PCD me draznqt hiper mn.nqkvi v4era6ni pikli tam se frackat i si mislqt 4e mogat da peqt
BEP ме кефят, но напоследък правят смотани песни, пък и Фъргито с тва London Bridge, докато песните на PCD са готини, както и те самите![]()
И двете групи са супер заблудени както и вие феновете им![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
1Групите не са зблудени ,а са супер яки.Но наистина pcd са по добре от bep.
2браво на всички фенове на куклите.
3И ние не сме заблудени.
miscellaneous_370.gif
Абе в интерес на истината феновете на групите не са заблудени. В смисъл - групите правят лигни, но не претендират да са нещо друго. И феновете така.
А линкин_парк_фенката дали може да похвали любимците си със същото.. ?!
Saatana vittu perkele hate crew!
тея путко-котешки кукли ме дразнят ужасно много!
black eyed peas, не може да се сравняавт с тях. имат хубави песни, ама не съм им някъв фен
nqma mqsto za sravnenie...BEP sa mn po dobri ot nafukanite kuklichki!![]()
Kogato mechtite si izgubih...Kogato vyrvqh vse nadolu,
togava ti se poqvi i mi pokaza kak nagore da vyrvq..
Obicham te bezkraino mnogo {{{{{{-}}}}}}
ми малко 50/50... Ама аз лично като че ли съм за BEP, но и пуските имат хубави песнички...
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Я внимавай кои обиждаш ве аааааааааааа ти маи са праиш на .................
miscellaneous_370.gif
Ами на мен май повече ми харесват BEP,aма не съм голяма фенка на нито една от групите![]()
Е, нали ни искаш мнението?Сега какво-който не е за куклите не става?Първоначално написано от baby girl
Иначе съм за BEP.Повечето им песни ме кефят.Имат смисъл някак си...пък PCD са ми мн лигави.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Black Eyed Peas. В албума им Eвephunk имаше доста хубави песни. Имаше и песни-изцепки като Hey mama, но като цяло албумът беше много хубав. После се развалиха. Трудно бих определил товите им изпълнения като "Bebot" и "My Humps" като музика.
Pussycat изобщо няма да ги коментирам.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Аз съм за трети вариант: хубава музика.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
^+1.![]()
По принцип не слушам и двете групи.Black Eyed Peas обаче за мен са по-добри и по доказали се.Имат много добри албуми,въпреки че сега и те започнаха с яко шибаните песнички.Все пак избирам по-малкото зло.![]()
![]()
Блек Айд Пийс имат по-хубави песни ,
старите им песни също са стойностни.
Не казвам нищо лошо за pcd ,но не всяка тяхна ме кефи...