- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Za ili protiv platonicheskata lubov?
Prosto kakvo vi e otno6eniwto kum platoni4eskata lubov.
Не знам дали отговорът ми ще е много точен, защото не ми се е случвало да изпитам такава любов. За мен платоническата любов идва след много време като естествено продължение на голямата, страстна любов. Може би след много години всеки от нас ще изпитва такава любов към човека, с който сме изпитали бурна любов.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
аз пък разбирам платоническата любов като "привързаност" към секса, към материалното в един човек, а не като влюбване в неговата същност и душевност
Категорично против - влюбвал съм се така,много боли. Това е непълноценен начин за изразяване на чувствата (доколкото това става) и оставя дълбоки следи в сърцето.
По-добре се насочете към по-здравословни и полезни неща - купони, секс и т.н.
Това последното без майтап,ей!!!
Abe hi4 ne e interesno taka.
Тая работа е принципно за второкласници,поне според менНормален възластен чавек изпитва и физическо влечение към човека,когото обича
Пълноценните чувства са много по-приятни.
Красива е такава любов,ама на края винаги някой остава с разбито сърце...много боли ;(
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
protiv
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Я поотвори книжка да видиш какво значи ПЛАТОНИЧЕСКА а не ПЛЪТСКА.Първоначално написано от anito.sl
В Платоническата любов няма секс, а само чувства.
защо не? мечтите са мнооого хубаво нещо!
АЗ СЪМ ЗА!
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
упс, объркала съм понятиятаПървоначално написано от tX
абе, простено да ми е! още съм малка
![]()
da... no vseki trqq da ima vreme da se otvee pone za malko! ostavam na su6toto mnenie!
vseki e razli4en, unikalen i krasiv po svoj na4in!![]()
Аз пък си мисля, че трябва и двамата да са много възвишени духовно, защото тази любов е плод на мисълта и душата, а не на тялото. За това не е за всеки и се случва на много малко хора според мен.
Категорично против!!!Мечтите...това е друг свят,различен от реалния!!!Бъди реалист не лети в облаците!!!Това само ще ти пречи!!!Първоначално написано от jony
mi protiv vse pak da ne sme jivotni![]()