.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    няма
    Guest

объркана съм

Здравеите на всички искам да ви излея един вид душата си... от няколко месеца много ама наистина мн харесвам едно момче и бяхме много близки и много ме кефише по характер но... стана там каквото стана и ние тръгнахме ... нищо лошо си казвате нали.. но .. не всичко е лошо... защо ли , зашото тои стана точно от тея момчета които аз мразя стана някакъф такъф мил , нежен, а аз от такива нежности се отблъсквам и нз... защото все оше имам чуства към него но тфа да е мил с мене ме отблъсква аз искам момчето да е студено да го гоня аз а не да е в краката ми... и неискам да се разделяме но ако му го кажа може да му стане мн тъпо и нз кфо да правя... моля ви даите савет плсссс

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    emi varete na discoteka kaji na dj-q da pusne Tanq Boeva - Losho Mom4e i si izlei mukata ... 100% 6te ostane mnogo dovolen
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Е тва е много кофти. И аз съм така по принцип - не обичам да тича след мене и да ми дава всичко на готово. Искам аз да си извоювам това което искам. Няква сбъркана съм .. ама какво да се прави.
    Гадното в такива случаи е, че всъщност няма някакво логично обяснение, което да му дадеш. Някак си тъпо звучи "Ми късам с теб, защото си прекалено мил". Обаче пък като няма тръпка за тебе и като не се чувстваш добре защо да продължаваш???

Който и да е
    Guest
    За пръв път чувам момиче да не харесва нежности от типа на прегръдки, целувки, гушкане и т.н.
    Струва ми се, че и ти не знаеш какво искаш.

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Дам.... Ми дам не си намерила човека.....
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Мега фен Аватара на koalka
    Не мога да си представя такова нещо,но няма значение.Момчето иска да си изкаже чувствата,а ти...не знам какво да правиш...разбирам проблема ти да беше,че не е нежен,ама твойто....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си