.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Бръснача
    Guest

Обръснах си...

Абе вчера си обръснах оная работа (момче съм) и то за първи път... та в момента ми е много ама много некомфортно... непрекъснато ме сърби и малко боли кажата, дори и само като я докасна ме наболява леко бръснатата кожа.
    Та интересно ми е това след колко време ще премине?
    И ако не е от бръсненете, което ме съмнява, но пак да си попитам, какво е?

dam purvite nqkolko puti surbi malko no 6te ti mine spokoino!!! daje moja da go namaje6 s nqkakvo krem4e primerno ''Zdrave'' ili ne6to ot toq sort za da ne te surbi tolkova!
    Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!

Guest
    A stava li da sloja na razdraznenata koja dolo gel za sled brasnene?

Голям фен
    Не е много добър избор.По-добре лосион за тяло и дори крем за ръце, някакъв бебешки крем, от крема на майка ти също става.

Цитирай Първоначално написано от m.j.a.
    Не е много добър избор.По-добре лосион за тяло и дори крем за ръце, някакъв бебешки крем, от крема на майка ти също става.
    И според мен бебешки крем е одачния избор.С лосион за след бръснене бая ще ти щипе

Guest
    аха ясно тъкмо щях да взимам тоя гел от баща ми
    та в нас има някакъв крем дето мажат бебето при подсичане или нещо такова на нивеа мисля, че е. Това вече става?

Guest
    Намажи го със свинска мас!100% ефективна.

Става.Цинков крем също става.

krem zdrave.....
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    krem zdrave si sloji!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

mi RE

dam purvite nqkolko puti surbi malko
    cvetiiii, ти да не си момче?Или просто мислиш че е както при момичетата.Все е гора,нали?
    А пък ти,Бръснача,продължи да си го бръснеш и то нула номер.Ако пак сърби,пробвай с Виприн
    "Дали мислиш, че можеш да направиш нещо, или си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав!"
    No faith but what we made!
    -- Life is a game, the first rule is have fun. --

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София

Re: mi RE

Цитирай Първоначално написано от Bobysoft
    dam purvite nqkolko puti surbi malko
    cvetiiii, ти да не си момче?Или просто мислиш че е както при момичетата.Все е гора,нали?
    А пък ти,Бръснача,продължи да си го бръснеш и то нула номер.Ако пак сърби,пробвай с Виприн
    дааа съгласе съм! виприн помага!

Guest
    Така е първите няколко пъти.Ако много сърби намажи се с крем Бочко

Град
    BaPHa
    ch0vek 1vite nqk0lk0 pyti naistina te syrbi 0bache k0gat0 si slagash pqna ili gel m0je i da se p0qvqt stranichni efekti k0et0 e mn nepriqtn0 takache ak0 sluchain0 zabelejesh malky pypkchici v1rhy brysnatite mesta vednaga idi na lekar zasht0t0 p0sle stava i p0 l0sh0
    k0 staa m0 staa :P :P :P

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от uB4o0o0o
    ch0vek 1vite nqk0lk0 pyti naistina te syrbi 0bache k0gat0 si slagash pqna ili gel m0je i da se p0qvqt stranichni efekti k0et0 e mn nepriqtn0 takache ak0 sluchain0 zabelejesh malky pypkchici v1rhy brysnatite mesta vednaga idi na lekar zasht0t0 p0sle stava i p0 l0sh0
    И кога отиваш при личния лекар гледаш километър опашка от всичко живо що са е бръснало пред кабинета искащи направление за специалист да им види пъпчиците. Т'ва където никой път няма да стане.

От няколко години в медицинските среди се обсъжда проблемът с отстраняването на космите по срамните места.
    За много от вас това се е превърнало в част от ежедневната хигиена. За жалост твърде малко източници обясняват проблемите, които често възникват след подобни манипулации, особено когато се превърнат в редовна практика.
    Сериозно могат да пострадат не само мъжете, но и представителите на нежния пол. Срамните косми са естествена преграда за много вредни дразнители, от която повечето вече сами се лишават.
    Моят съвет е да се придържате към по-нормален темп на обезкосмяване, като се лишавате с известна част от срамните косми (подстригвайте ги).
    Метросексуалността може много сериозно да ви навреди (особено на дамите).

Guest
    Да ги подстригвам ми прилича повече все едно ще кося ливада!
    Не!
    Благодаря!
    Толкова грозно и гнусно ми изглеждат косми,издайнически показали се през бикини,боксерки или пък прашки,че чак ми прилошава.
    Наболи и щръкнали...черни,къдрави,ри ави..Не нененененене
    Абе космите толкова много спарват,на всичкото отгоре и се събират мръсотии по тях...Каквато хигиена да имаш все е гадно.
    Док,разбирам загрижеността ти,но лично аз съм привърженичка на метросексуалния тип,поне в това отношение.

ULTRA

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си