Здравейте мили тийнчета! От няколко години вече не съм в категорията тийн, но последните си размишления и впечатления искам да ги споделя тук с Вас.
Като гледам повечето ми познати двойки, пък и мой познати момичета ми се струва, че любовта за тях е една бартерна сделка /сделка при която нещо се заменя за друго нещо и няма участие на пари/, танто за танто. Най - често момичетата предлагат любов и креватни наслади срещу возене в кола /личен шофьор на разполжение 24 часа в денонощието/, водене по заведенията вечер, физическа и морална подкрепа и т.н от страна на момчетата. Не мислите ли, че това е факт.
Спомням си, как една моя позната, която често се хвали, че приятеля й взимал четирицифрена сума обясни този феномен, като наследство от животните. Както на лъва му било грижа да осигурява храната и да брани семейството си, а на лъвицата да ражда, да отглежда децата си и да върти семейството, така било и при хората. Аз бих попитал няма ли нещо като Еволюция? С животните ли ще се сравняваме?
Честно да си кажа, колкото повече опознавам жените толкова повече се отчайвам. Почти всяка с която съм излизал все иска да я черпя, намеква ми техните колко кредити имали да изплащат, пък тя как само си харесвала най-новите дрешки от магазините, и накрая като разбере, че не карам кола и заплатата не ми е особено висока, си вади изводите, че не може да се разчита на мене и айде аут, повече “не те искам”. Е не казвам, че само този сценарий се повтаря, има и изключения. С някой по-зрели момичета поддържаме страхотни приятелски отношения, но само толкова.
Разбира се, че нямам нищо напротив да черпия и да наливам инвестиции в обекта които обичам, но все пак се питам редно ли е да има пасивност от негова /в случая/ нейна страна. Докато намеря подходяща жена за себе си, а именно такава която да не е с мене заради изгодата, и с която да има какво да си кажа и да имаме общи теми за разговор а не да се разбираме само в леглото, намерих оборотно решение. Когато ми се прииска физически контакт с жена отивам на едни клубове в София като този www.realxxl.com не искам да правя реклама но същност той е най-добрия, срещу 30 лв. за половин час си изразходвам насъбралата се в мен сексуална енергия. Като направя едни груби съпоставителни изчисления излиза и по евтино от бартерната сделка за която споменах по горе. Даже има и два големи плюса. Първият е, че всеки път мога да бъда с различно момиче /макар, че от месец насам ходя само при една, защото ме обслужва перфектно/, а вторият, че по време на този вид полови сношения ме интересува само на мен да ми е кеф, все пак за това си плащам. Има и някои минуси, но тях няма да ги коментирам сега.
Искам де се обърна към Вас млади дами. По никакъв начин не Ви обвинявам, че преди всичко търсите изгода и опора на мъжете до себе си. Може би и аз ако бях на ваше място щях да направя така. Не забравяйте обаче, че времето си тече и годините си минават. Не е изключено човекът които Ви е обгрижвал, до вчера да Ви зареже днес заради някоя по-млада и хубава, или пък просто да сте му писнали. Моят съвет е не разчитайте винаги на някои друг, а главно на себе си.
Поздрави!