ей, страшна тема просто много от нещата, които си писал са верни, но и много не са. не забравяй, че момичетата не трябва да се поставят под общ знаменател, както и всички останали. вярно, че има момичета без морал и ценности, но има и такива, които ценят тези качества в момчето. мисля, че в случея доста влияе възпитанието от родителите, въприятията от улицата и от заобикалящата среща извън къщи, от компанията и т.н. но всеки си има едно вътрешно гласче, което никога, ама никога не го лъже и винаги се опитва да поправи сторената грешка.
знаеш ли например, че когато се запознахме с приятеля ми той беше най-обикновен общ работник, получаваше 200 лв месечна заплата, не носеше маркови дрехи и не караше скъпа кола (всъщност изобщо нямаше). но въпреки всичко аз се влюбих в него и го обикнах повече от всичко на света. сега нещата стоят по друг начин - работата върви, скъпи парфюми и дрехи, новичка кола... но не това е нещото, което ме задържа при него вече една година! защото тези "промени" станаха доста скоро и ако аз примерно бях като онези момичета едва ли бих го изтърпяла повече от две или най-много три седмици, камоли повече от 11 месеца колкото му трябваха на него