vij, az ne sym malak, ne mi kazvai 4e az tyrsq samo lubov....ne e taka. prosto kazvam 4e osven tva 4e iskam tq da me obi4a (ako zaslujavam) kazvam sy6to 4e trqbva razbira se i jelanie ot neina strana da raboti i da mi pomaga v tva da syzdadem semeistvo s dobri vyzmojnosti. a ne da lentqistva i da har4i samo "moite" pari. razbira6 li ? s po to4ni dumi - iskam ambiciozna jena do sebe si. a kakvoto zavisi ot men (materialno) - 6te go pravq ( i GO pravq).
moita teza be6e 4e dori i kogato doide vremeto za da se misli za smetki - togava sy6to trqbva da ima 4uvstva. inak...samo 6toto 6te ni vyrvi finansovo...za ko mi e takava vryzka ?
radvam se 4e v momenta vryzkata mi e to4no takava za kakvato opisah po-gore. dano pa da ostane dulgo...
a za pla6taneto na seks.....tva e typo. MNOgO typo. 4isto i prosto zna4i ne e sposoben da si nameri podhodq6ta priqtelka. a 4isto djentalmenski e spored men da izqvqva jelanie toi da pla6ta....no ne vinagi, za6toto taka moje da q nakara da se 4uvstva unijena i da se 4uvstva kato sobstvenost. abe zlatnata sreda mu e maikata....