- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо не рядко любовта е бартерна сделка?
Благодаря на всички които взеха отношение по темата, най-вече на Broken Dreams! Извинявам се, че чак сега отговарям, но напоследък нещата при мене се развиват доста динамично и нямам почти никакво време.
@ Broken Dreams: Много ми хареса всичко което си написала. Съгласен съм с тебе за всичките неща които казваш. Много съм любопитен какво си написала в дългия пост, които не си постнала тук. Постни го ако можеш! Скоро мисля да се регистрирам тук, и ако го пазиш ще те помоля да ми го пратиш на лична. Просто съм ужасно любопитен какво си написала. Ще ми бъде много приятно ако отговориш на 6те въпроса, на които Готината мацка не отговори. Ти сигурно имаш какво да кажеш за разлика от нея.
@ Готина мацка: Като гледам май откривам още едно несъответствие в нещата които си написала.
Готина Мацка написа:
иЕ ти явно имаш някакви способности щом може да отделяш по 30 лв. за клуб Реал.
И кое е вярното я кажи сега? Знаеш ли напоследък се случиха някои неща в живота ми и стигнах до един извод, а той е да благодаря на Бога, че такива момиченца като тебе бягат от мене. Вчера стигнах до оприличаването, че ако имам жена като тебе до себе си, то е все едно да си пъхна 10 таралежа в гащите. Не ми се разказват в детайли ситуациите в които попадах, но оцених стойността на това да съм сам, отколкото с неподходящи хора, особено такива под интелектуалното ми ниво. Знаеш ли, сещам се за нещо което се случва понякога в живота на хората и на мен лично веднъж ми се случи. Представи си един мъж да е умен, да е способен, и съответно както казваш ти да има добра работа и да изкарва доста пари. Това е страхотно. Но я си представи в един момент ако този човек загуби работата си, известно време не може да си намери друга, бизнесът му загива, оказва се разорен. Естествено, че според твоите критерии този човек вече не е нито умен, нито способен просто е един мухльо. Неговата трагедия няма да се изчерпа само с фалита, той навярно ще бъде изоставен и от жена си. Естествено, че ако е умен и способен той пак ще стъпи на краката си. Та в тази връзка бих възкликнал: ДА ПАЗИ ГОСПОД НАЙСТИНА УМНИТЕ И СПОСОБНИТЕ МЪЖЕ ОТ ЖЕНИ КАТО ТЕБЕ!!!Мога да ти кажа, че повечето жени харесваме умните и способните мъже, а такива обикновено съвсем eстествено имат и достатъчно пари, но поне за мен, финансовата част е на втори план. Тук "баткото" хленчи за съвсем друго нещо и на мен ми е ясен от към кой тип мъже спада.
Най-често умните и способните мъже изкарват добри пари, но ако тези хора наистина са умни и способни едва ли биха ги споделили с повърхностни жени като тебе.
Та в тази връзка я разкажи за “умните и способните мъже” с които излизаш. Какво си говориш с тях? Как са натрупали състоянието си? С честен труд ли? Как са изкарали началния капитал? Или може би пък това теле изобщо не те интересува, защо ли питам глупости?
На твоята възраст едва ли оценяваш, че животът в нашата страна е наистина труден и родителите ти за да ти осигурят прилично съществуване се лишават от много неща. Дано някои ден да си им благодарна и признателна и те да са доволни и щастливи от това, че са отгледали и възпитали една прекрасна дъщеря. Желая ти го искрено!
На няколко пъти прочетох, че е доста унизително да плащам за секс, вместо да воювам с всички сили за да спечеля някоя жена. Мили момичета, много Ви е кеф когато тичат след вас и сте желани, ма я ми кажете защо когато момчетата които до вчера са ви желали на всяка цена започнат да не ви обръщат внимание Вие се обръщате към тях и се депресирате леко? Обичате да тичат след вас, да ви вдигат акциите, понякога и без покритие.
Наскоро се виждах с моята бивша колежка от университета М. Тя беше доста разтревожена защото й бяха превели само 1000лв. от заплатата./по принцип й е 1500лв./ Направо мислеше да съди авиокомпанията. Пожелавам на всяко момиче такъв доход и дерзания от такъв характер!!!
И както написа Ekita_Искам да попитам тези неща които си изредила само, че в женски род не се ли отнасят заНо коя нормална,зряла жена ще се обвърже с някой,който няма перспектива,не е деен,задоволява се с малкото,което има и не върви наникъде.??жените които предимно търсят стабилност
Много бих искал да чуя някоя нова реплика от страна на Готината мацка, например да ми отговори на онея 6 въпроса, поне просто да го няма впечатлението, че съм я затапил.
И накрая искам да кажа, момичета търсете мъжката опора и мъжкото рамо до Вас, но разчитайте предимно на собствения си потенциял и възможности! Не ги оставяйте да дремят във Вас!
Изказвам дълбока благодарност на всички които четоха писанията ми до тук и взеха отношение по темата!
Поздрави бате Влади!!!