- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- M@gn!tN! oBec!
hora pls moe li da mi dadete nekfo info otnosno cenata na magnitnite obeci?kakvi vidove takiva obeci ima? predvaritelno vi blg![]()
Хахаха еми последно 3-ти клас когато бях си копувах и мясля,че бяха от порядака на 50стотинки ама не помня ...
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
Да. Някакви стотинки бяха, но не помня точно колко, понеже бях си купувала такъв вид обеци преди 3-4 години.
1-иди в магазина да провериш не е толкова трудно
2-за ко са ти магнитни те са за бебетата земи си продупчи истински дупки(изразь се напрао)
3-LOCK
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
еми около левче.
ама са супер грозни ебати, а и смешни.
алелуя.
има всякакви!има от 30 стотинки до 3 лева,а разлика-никаква.зависи от къв магазин си ги купиш.
много отдавна съм си купувала такива ама мога да кажа че много лесно падат,магнитите им са ужасни.
по-хубаво верно си продупчи истински дупки![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
аз редовно си купувам .. по 80 стотинки са![]()
напрау без пари
![]()
![]()
за ко са ти?!? супер смешни и лапешки са! ако толкова искаш обеца земи си пробий, ама магнитните...![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!