- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- PU6ITE LI?
Мен ме кефи много,но да съм изпушила 1 кутия през живота си.Не пуша.Защото е вредно,а и не е безплатно.Ако някой до мене пафка може и да си дръпна,но нищо повече.
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
и кво му е естественотоПървоначално написано от die_die_my_darling
и аз пуша ама не се самозалъгвам. било естествено?!!!! глупости.![]()
Да пуша от около две години вече.Цигарите ми действат така да се каже успокоително за нервите
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Еи лисичи как няма да е естествено да се пуши ? Кажи ми кое му е НЕ ЕСТЕСТВЕНОТО ? Да не е синтетика ? Идва от натуралното. ЛистаПървоначално написано от tequila
сушат се
пушат се
![]()
ти си тъпа
![]()
ami az ne pu6a,no nai-mnogo da si drupna vednuj dva puti,no smqtam da ne go pravq ve4e,4e to taka se zapo4va.![]()
![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
да![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kalitar
![]()
ami da pu6a 6tot vednuj kut gi po4ne6 zor sa spira!
Първоначално написано от koalka
Да пуша пове4е от 1 година ве4е но не го правя за газария ако не пуша 6те сам кълбо с нерви а така се оспокоявам :P
НЕ!!!
НЕ пуша![]()
От цигарите ноктите пожълтяват,дрехите миришат,получава се лош дъх и т.т. и е още по гадно ако например от момче и момиче(гаджета)само единия пуши
![]()
![]()
![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
Ami az NE pu6a, a i ne bih iskala da propu6vam.Spored men e tapo.Nqkoi hora pu6at samo za da si pravqt na gazari,koeto e adski TAPO![]()
ne mislq 4e samo horata koito pu6at im miri6at drehite na cigarikato otide6 na kafe ili diskoteka i da pu6i6 i da ne pu6i6 pak se omirisva6 celiq a za d1ha ima duvki
![]()
Ми аз пуша
Wake Up Everybody
because The bitch Is Back!
bravo na vsi4ki koto ne pu6at a na tezi koito pu6at 6te kaja 4e tova si e li4en izbor i dano da uspeqt da gi sprat![]()
da pu6a za6toto tova e ne6toto koeto me yspokoqva nai-mnogo
Ako nqkoga nameri6 4ovek,koito s par4e led da napi6e vurxy slunceto "Obi4am te" zna4i si nameril 4ovek,koito te obi4a pove4e ot men
първо: пуша от 4 години, а съм на 16Първоначално написано от LSD
второ: мисля 4е не схащаш смисъла на думата "естествено"
трето: това е мое ли4но мнение и не съм искала от никой да се съгласява с него.
а това 4е ме обиждаш не ти прави 4ест и определено не те прави по-оригинален.
аиде куфей![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
ne pu6a,za6toto sum alergi4na kum cigareniq dim(smoking)
НЕ.Тея лайна не ги понасям!![]()
Opitvala sam,no ne pu6a,za6toto ne vijdam smisal v tova da si sasipvam jivota i da si har4a parite naprazno![]()
Opitvala sam,no ne pu6a,za6toto ne vijdam smisal v tova da si sasipvam jivota i da si har4a parite naprazno![]()
И аз не виждам смисъл, но кой ме пита? Пуша от 4 години насам. Опитвал съм да ги спра, но не е толкова лесно, колкото изглежда за един непушач. Бил съм и от двете страни.Първоначално написано от Sladkata_Nansi
![]()
Имало е доста такива теми4ки......Не не пуша
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Ами аз вече не пуша...поне така се надявам.Но нали знаете че трябва да мине доста време след като един пушач е спрял да пуши докато се превърне в непушач.За сега съм успяла да издържа...2 седмици
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...