пуша и цигари и марихуана. много обичам да се напуша и да заспа и да незнам какво става, това ми е любимото транс състояние и още защото съм се пристрастил към марихуаната, а нали и тя самата води до хероин и вече съм минал на стаф, боцкам се редовно и съм наркоман защото употребявам наркотици ама наистина честно! Моля ви никога не почвайте! Марихуаната води до хероин а цигарите водат до марихуаната! Алкохола води до амфетамини и екстази в краина сметка се пристрастявате и умирате от свръхдоза накрая и до там беше с вас но въпреки това живота на другите продължава и кво от това ? ти вече не чустваш нищо, същтото което е било преди да си се родил човеко, едно голяма нищо! а нищожното ти съществъване на този свят е само едно малко приклучение във което ако си опитал от повечето неща занчи си спечелил. осетил си чувствата и всичко. в крайна сметка всеки ще умре, несъм толкова страхлив че да чакам шибаната естествена смърт. най-глупавото е че има хора които вече неса живи и никога не са опитвали така наречените "наркотици". И какво от това ? На кой му пука? Още по-лошото е че те вече няма да имат тази възможност за разлика от вас! Затова кажете ДА на наркотиците и вземете вашата пристрастяваша доза хероин още сега!
ама като си алкохолик или си се пристрастил към цигарите не се водиш наркоман нали ? или аз се бъркам?