.

Виж резултатите на анкетата: [Интернет любов]-Vuzmojna ili prosto naivni chuvstva?!?

Гласували
68. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да-Възможна е

41 60,29%
  • Не е възможна-Само Заблуда...

27 39,71%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57
    Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]

[Интернет любов]-Vuzmojna ili prosto naivni chuvstva?!?

Как мислите-Възможно ли е да намерите своята истинска любов във виртуалното пространство [и случвало ли ви се е някога това] или приемате интернета и сайтовете за запознанствa по-скоро като начин за забавление ? Мислите ли че може да вярвате на някой чувствата на които се крепят само на няколко изписани реда в чат например.. ?

Мега фен Аватара на koalka
    Една от любимите ми теми!Да,наистина тади любов я има!Аз и приятелят ми сме жив пример за това,чатихме 4 месеца,накрая се видяхме,защото си допаднахме.На третата среща станахме гаджета,адски много се влюбих в него,разбрах,че е различен.Той е любовта на живота ми-винаги ще го обичам,каквото и да стане.И след 10 месеца още не мога да повярвам какво ми се случва и имам чувството,че съм в сън.Просто като се видяхме за пръв път адски много ми допадна с начина си на мислене,с държанието си,и най-малките действия от негова страна ми правиха впечетление.Още след първата среща той се влюби в мен,а аз след втората.Никога няма да забравя първата ни целувка на моста на ндк.Беше прекрасно.Просто в този момент още веднъж го изживявам.Аз ЗНАМ,че винаги ще го обичам,защото с него подзнах любовта,разбрах какво е обич,каво е да искаш да дадеш на човека до себе си цялата нежност и любов.Той ме промени.Той ми дава всичко-нежност,любов,разбиране.Ка во повече мога да искам от живота?

Guest
    ne e vazmojno spored men pone ne realna istinska vruzka.. samo s internet ne stava... ne bih mogul da sevlubq v nqkoq macka shtoto ne sam takuv ako ne si q vidq otna4alo da se zapoznaem kakto si triabva... nqma nachin

Фен
    Град
    София
    Според мен е възмоно да започне една връзка чрез чат и т.н.,но само в началото!!!Това да се влюбиш във виртуалното пространство е възможно,но само защото всичко се казва 3 пъти по-лесно от колкото в очите...Не мисля,че е заради друго
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    за да се влюбиш ти трябва нещо повече от 2-3 часа чатене на ден. във нета можеш да си допаднеш с някой, може той да те накефи като характер и начин на мислене, но любовта идва когато седите двамата един срещу друг очи в очи, а не като гледате мониторите на пс-тата си

do predi nqkolko meseca za mene sa6testvuva6e liubovta v internet, no sega sam ubedena 4e tova e samo zabluda i razvle4enie,no ne i ne6to seriozno. obba4e vapreki vsi4ko i ot lubovnite razo4arovaniq po internet boli sa6to tolkova ,kolkoto i ot realnata lubov
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно,защото никога не знаеш кой ще се влюби в усмивката ти!!!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    да възможно е защо не аз съм го изпитала и възможно ...

0biChkam SlyNcEt0 :}

Aми напоследък се обедих че е възможно макар че за влюбване не може да се говори по скоро това е симпатия към човек с близки до твойте възгледи и интереси.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Повече от фен
    Симпатия да, Любов не.
    Евентуално като продължите с живи контакти може да премине в любов.

Мега фен Аватара на quench
    Аз съм много цинично копеле,видял съм доста и това ме караше да си мисля,че няма любов. И да,наистина - тя не съществува обективно,а е само каквото мозъкът ви казва,че е. Затова и дефиниця няма. Гласувах положително,защото съм сериозно влюбен от много време,мисля,че това ще е спътницата ми в живота,моята опора и майката на децата ми. Ще ви пратя картички от сватбеното пътешествие като се оженим след 3-4 години (все пак да си на 30 и да имаш бебе не е лошо,нали?)
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Да вазможно е...Такава любов наистина са6тествува
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Симпатии, пасване на характерите - да ! Ама, любов е абсурдно. Преди имах такава афера с момиче... мислеше си, че се обичаме, но като се видяхме на живо хич не си допаднахме и всичко приключи Любовта идва след очния контакт според мен

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Една от любимите ми теми!Да,наистина тади любов я има!Аз и приятелят ми сме жив пример за това,чатихме 4 месеца,накрая се видяхме,защото си допаднахме.На третата среща станахме гаджета,адски много се влюбих в него,разбрах,че е различен.Той е любовта на живота ми-винаги ще го обичам,каквото и да стане.И след 10 месеца още не мога да повярвам какво ми се случва и имам чувството,че съм в сън.Просто като се видяхме за пръв път адски много ми допадна с начина си на мислене,с държанието си,и най-малките действия от негова страна ми правиха впечетление.Още след първата среща той се влюби в мен,а аз след втората.Никога няма да забравя първата ни целувка на моста на ндк.Беше прекрасно.Просто в този момент още веднъж го изживявам.Аз ЗНАМ,че винаги ще го обичам,защото с него подзнах любовта,разбрах какво е обич,каво е да искаш да дадеш на човека до себе си цялата нежност и любов.Той ме промени.Той ми дава всичко-нежност,любов,разбиране.Ка во повече мога да искам от живота?
    И аз съм на мнение че е възможна тази любов-Все пак се запознах с приятеля ми точно чрез интернет-писахме си известно време и в началота да-беше просто силно привличане...но следкато се видяхме си допаднахме още повече [вече 5 месеца сме заедно и много го обичам ] Eстествено не всички "влюбени чатари" си допадат след срещите но при нас се получи

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    за да се влюбиш ти трябва нещо повече от 2-3 часа чатене на ден. във нета можеш да си допаднеш с някой, може той да те накефи като характер и начин на мислене, но любовта идва когато седите двамата един срещу друг очи в очи, а не като гледате мониторите на пс-тата си
    АхЪ и после идвааа любовта ляляя

Да, възможно е. Тези от вас които не са я преживели, ще кажат, че не е възможно. С приятеля ми се запознахме в чата.. Чатихме месец, след което си взех карта на мтел с безплатни разговори от 21 до 5 сутринта. Говорихме по телефона 3 месеца без да се видим .. и решихме да се видим понеже и двамата бяхме . Сега на 5.11 ще правим 1 година

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az mislq che syshtestvuva.. I sym syglasna s Crazy`Witch che tezi koito ne sa q prejiveli samo mogat da kajat che q nqma.. no tq syshtestvuva.. !!!

Tакова нещо като интернет любов НЯМА! Неможеш да се влюбиш истински в някой без да сте говорили очи в очи... може да се запознаете по интернет да се харесате чрез разговори и снимки, но докато не се погледнете в очите според мен за любов неможе да се говори...
    Now is your time to die
    We've gathered here to say goodbye
    No more you'll cry
    No reason left for you to fight
    Feel pain no more
    Emotions never felt before
    Where do we go, we go she'll never know

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Az mislq che syshtestvuva.. I sym syglasna s Crazy`Witch che tezi koito ne sa q prejiveli samo mogat da kajat che q nqma.. no tq syshtestvuva.. !!!
    =D> точно така! И при положение,че дори този форум е пълен с примери, как може толкова хора да твърдят, че е невъзможно... Навсякъде можеш да срещнеш любовта, защо не и в чата, дори когато си чатил доста време с някого, познаваш характера му и не си предубеден. И когато се видите наживо...
    "...I've been sleeping a thousand years it seems.
    Got to open my eyes to everything,
    without a thought, without a voice, without a soul...
    don't let me die here -
    there must be something more...
    Bring me to life!..."

Повече от фен
    Град
    Mars
    напълно възможна е.даже аз мисля че понякога е по добре да баде интернет любов щото първо опознаваш човека и после вече става нещо.на мен ми се е случвало и излезе нещо хубаво.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Според мен, можеш да започнеш да изпитваш в началото някакви чувства на симпатия, но чак любов определено не.По~скоро си привлечен от човека отсреща, но любовта настъпва след като сте се видели на живо и сте прекарали времето си заедно, а не само седейки пред мониторите.

АТАКАБГ
    Guest
    В нета може да се харесате,да изпитвате симпатии един към друг.
    Но любов може да има само ако се видите наживо след като сте си писали. Ако не се познавате,а само си пишете в чата,в скайп или във форума е несериозно да се говори за любов.

Град
    sofia
    ima li privli4ane vsi4ko e vazmojno

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    =D>

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Много ясно, че е възможно...
    Каква е разликата дали ще срещнеш момчето/момичето в някоя дискотека или някъде из нета? Еми .. никаква според мен..
    Имала съм 3 гаджета от нета ...
    И едно от тях беше първата ми истинска любов...
    Сегашното ми пак е оттам...
    Какво да се прави ... често се запознавам с хора от нета ...
    И за мен няма разлика дали ще го срещна в някой форум/сайт/чат или в дискотеката/градският транспорт/училище
    Да, възможна е такава любов, стига от интернет пространството да я пренесете в реалността
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    не мога да се съгляся с мнението че е възможна! може би просто мнго съм патил и са ме наранявали... но е така!
    не аз смятам че е невъзможна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си