- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- [Интернет любов]-Vuzmojna ili prosto naivni chuvstva?!?
Да-възможно е.Въпреки че е за кратко в повечето случай![]()
kak sa sabirat sega6nite mladeji
A v daskalo
B v discoto
V v INTERNET
4ti slu4ai nqma na4i e vuzmojno
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Според мен е възможно, но само ако в един момент имате и "живи" контакти, а не само по чата. Тогава вече нещата вогат да прерастнат в нещо по-силно според мен.
mislq,4e moje.ne sum prejivqvala vse o6te ne6to takova,no puk 4esto prelitat priqtni 4uvstava,i razli4ni me4atelni8 misli,puk moje i da ima nqkoi den nqkoq re6ava6ta sre6ta![]()
Ami az li4no ne sym izjivqvala takava lubov,vsi4ko napisano ot drugite zvu4i mnogo hubavo,bila sum svidetel oba4e na takava lubov i vinago mi e bilo 4udno,kak e stanalo tova,vsmisyl kak to4no se oceliha i taka dobre si pasnaha?!
Не,аз не вярвам че може да има такова нещо пък и аз никога не съм се сваляла по чата,особено с хора които не познавам.Използвам чата само за да си чатя с приятел/ки![]()
prostotii...
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
В повечето случай сичко е на базик,но съм чувала и за много сериозни връзки от чата,даже некой са довели до брак![]()
![]()
,а на мен не ми се е случвала такава любов(па и неща такава
)
![]()
![]()
![]()
Shall we dance???
Ай престанете де...как може да има любов ,когато не познаваш лично човека(познаваш не значи 3/4 дена ,а примерно 2/3/4 месеца ,може и години през,които откриваш "нещото" в този човек)![]()
![]()
![]()
Така деПървоначално написано от Deja-Vu
![]()
И аз съм на същото мнение
![]()
![]()
Shall we dance???
mi da vuzmojna e za6to da ne e ako 4uvstvata sa mn silni vinagi moje ako 6te da sa v razli4ni kara6ta na sveta!!!e malko e kofti 6toto ne moje6 da go vijda6 4oveka i prez 5 min se pritesnqva6 dali ne e s nqkoi i kakvo pravi znam edno tova sus sigurnost ne e ubov za revnivci![]()
според мен може да има такава любов, и точно в момента аз съм живия пример за това.
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
vsi4ko e vazmojno
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Приемам го повече , като начин на забавление, но винаги си има изключения.Според мен , тоест аз, не бих се доверила на няколко изписани реда, защото може да се напише всичко от всеки.Не можеш да си сигурен , кой е то другата страна и , дали това , което пише е това , което чувства!!!!
absolutno. abe drugo si e da se vijdate ..Първоначално написано от die_die_my_darling
![]()
dams vsi4ko e vazmojno...ama vsi4ko se svejda do tam 4e za da ima vraska trebe purvo da ima sre6ta zapoznanstfo...da se opoznaqt i taka...ako teq hora si pasnat 6to pa da ne tragnat...as sa6to poznavam mn takiva hora no 4esno kazano ne mislq 4e na men 6te mi se slu4i ne6to podobno...![]()
Ami da slu4i mi se...6 meseca vse pak,i toi e nai-prekrasnoto mom4e na sveta!!!![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
vuzmojno e dam..![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
MISLIA,4E E VUZMOJNO,ZA6TOTO PREJIVIAVAM NE6TO PODOBNO V MOMENTA,NE MISLIA,4E E VLIYBVANE,NO MI TREPKA NE6TO.NE E TOLKO SILNO KATO VLIYBVANETO,NO FAKT E,4E IMA NIAKVO 4UVSTVO.
Ами значи с мойта най-голяма любов ( за сега ) се запознахме в чата...Но определено не се влюбих в него,докато водехме виртуални разговори.Но се запознахме именно в прословутото IRCи в последствие открихме общи познати и излязахме на кафе и т.н.
Лично аз смятам ,че дори и във виртуалното пространство може да прехвърчат искри между двама души,но за влюбване-едва когато се срещнат на живо
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Напълно съм съгласна с теб!Първоначално написано от anito.sl
ami tri sa nai hubavite mi vrazki zapo4ali imenno ot 4ata i daje sega e tazi tretata i sega sam s 4oveka koito qvno vinagi sam tarsila taka 4e...........
Мм...според мен в чата е възможно да се определи само дали характерите си допадат .Нищо повече.Размяна на снимки-бегла представа,защото виждаш на снимката само определена емоция на човека,а на живо е съвсем различно.Но измести ли се чата в реалността,на среща,тогава с времето би могла да се излюпи^^ любов.![]()
Но определено смятам че любовта никого не пита,никого не чака и идва в най -неочакваните моменти и места.Чата си е пак вид пространство=> и там може да възникне любов(образно казано)![]()
Take a good look in your heart:tell me what do you see?It's black and it's dark now is that how you want it to be?It's up to you,what you do will decide your own fate.Make your choise now,for tomorrow may be far too late..