- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- [Интернет любов]-Vuzmojna ili prosto naivni chuvstva?!?
Пълен респект от мен! =D> =D> =D>Първоначално написано от koalka
Аз лично мисля че за любовта граници няма.Дали ще я срещнеш на улицата,в кафето или в чата-какво значение има?Е какво като не са се виждали,за някои физическия контакт не е толкова важен и може да бъде напълно компенсиран от психическия.Вярно че липсват неща като ласките,целувките и т.н.,но какво по-хубаво от това да ти кажат (било то и в чата или по телефона) че те обичат.Е,най-хубаво си е в очите,но тва не е нещо фатално или решаващо.Пък и в днешно време има толкова начини да контактуваш с човек-камери,микрофони,ала бала,че да се влюбиш в интернет е също толкова възможно,колкото и любовта на живо.
мммммммммм..................и аз така мисля!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от anito.sl
СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!
слу4вало ми се е ...![]()
Ne znam,moje i da e vazmojno...![]()
![]()
No az izpolzvam chata samo kato zabavlenie i ne bih se doverila na niakogo,s kogoto sme si pisali niakolko reda!Moje bi sam tvarde konservativna i ne moga da go vazpriema,no lichno az ne udobriavam mnogo-mnogo takiva vrazki i ne bih se podlojila na takava.Razbira se,ima i niakoi izkluchenia,no riskat si e goliam,a i e po-goliam chansat vrazkata ti da e po-kratkotrayna!Az si namiram samo "priateli"v chat!
Е сега може и да е възможно аз лично имам доста гаджета от нета , но не всички са истинската любов![]()