.

Виж резултатите на анкетата: [Интернет любов]-Vuzmojna ili prosto naivni chuvstva?!?

Гласували
68. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да-Възможна е

41 60,29%
  • Не е възможна-Само Заблуда...

27 39,71%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Една от любимите ми теми!Да,наистина тади любов я има!Аз и приятелят ми сме жив пример за това,чатихме 4 месеца,накрая се видяхме,защото си допаднахме.На третата среща станахме гаджета,адски много се влюбих в него,разбрах,че е различен.Той е любовта на живота ми-винаги ще го обичам,каквото и да стане.И след 10 месеца още не мога да повярвам какво ми се случва и имам чувството,че съм в сън.Просто като се видяхме за пръв път адски много ми допадна с начина си на мислене,с държанието си,и най-малките действия от негова страна ми правиха впечетление.Още след първата среща той се влюби в мен,а аз след втората.Никога няма да забравя първата ни целувка на моста на ндк.Беше прекрасно.Просто в този момент още веднъж го изживявам.Аз ЗНАМ,че винаги ще го обичам,защото с него подзнах любовта,разбрах какво е обич,каво е да искаш да дадеш на човека до себе си цялата нежност и любов.Той ме промени.Той ми дава всичко-нежност,любов,разбиране.Ка во повече мога да искам от живота?
    Пълен респект от мен! =D> =D> =D>

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Аз лично мисля че за любовта граници няма.Дали ще я срещнеш на улицата,в кафето или в чата-какво значение има?Е какво като не са се виждали,за някои физическия контакт не е толкова важен и може да бъде напълно компенсиран от психическия.Вярно че липсват неща като ласките,целувките и т.н.,но какво по-хубаво от това да ти кажат (било то и в чата или по телефона) че те обичат.Е,най-хубаво си е в очите,но тва не е нещо фатално или решаващо.Пък и в днешно време има толкова начини да контактуваш с човек-камери,микрофони,ала бала,че да се влюбиш в интернет е също толкова възможно,колкото и любовта на живо.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi zavisi:ako popadne6 na seriozen 4ovek sre6tu teb opredeleno e vazmojna,no ako popadne6 na xora,koito te tarsqt za udovolstviq-opredleno Ne! Taka4e az smqtam 4e e nevazmojna virtualnata lubov po prostata pri4ina 4e sa malko normalnite xora v mrejata

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    за да се влюбиш ти трябва нещо повече от 2-3 часа чатене на ден. във нета можеш да си допаднеш с някой, може той да те накефи като характер и начин на мислене, но любовта идва когато седите двамата един срещу друг очи в очи, а не като гледате мониторите на пс-тата си
    мммммммммм..................и аз така мисля!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    слу4вало ми се е ...

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Ne znam,moje i da e vazmojno... No az izpolzvam chata samo kato zabavlenie i ne bih se doverila na niakogo,s kogoto sme si pisali niakolko reda!Moje bi sam tvarde konservativna i ne moga da go vazpriema,no lichno az ne udobriavam mnogo-mnogo takiva vrazki i ne bih se podlojila na takava.Razbira se,ima i niakoi izkluchenia,no riskat si e goliam,a i e po-goliam chansat vrazkata ti da e po-kratkotrayna!Az si namiram samo "priateli"v chat!

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Е сега може и да е възможно аз лично имам доста гаджета от нета , но не всички са истинската любов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си