- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- има ли нещо нередно ?
здрасти хора, начи ето какво ме интересува
от скоро с приятеля ми практикуваме писинг и мен лично това ме влудява от кеф ! просто вкуса на урината му ме кара да изригвам от кеф. той казва че и моята има същия ефект върху него
нормално ли е това ?? защо мисля че сме болни и извратени ?
другото което ме интересува- по време на анален когато му лапам хуя има ли опастност да хвана някоя болест ?
ааа гадни сте маина .... тва е доста извратено поне аз така смятам ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Не - много си е готино! Express yourself,don't oppress yourself!
mi nz i na men mi se stryva malko izvrateno no 6tom ti dostavq ydovolstvie-nema lo6o!puk i kfo ti pyka za mnenieto na drygite pri polojenie 4e na teb ti xaresva?!!![]()
well,aren't we just a ray of fucking sunshine?!!
ooo i za men e super izvrateno,no 6tom vi dostavq udovolstvie ne vijdam kakvo lo6o ima da go pravite!!!
Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!
Бффф, ма то тва някво яко гнусно ми зву4и но щом на тебе си ти харесва..![]()
![]()
Робинята на Quench
abe normalno si e spok. koito kakto nameri za dobre. tva e. a za vtoriq ti vypros......edva li.....osven ako toi nqma nqkvo zabolqvane to4no tam. da si4ki 6te napadnat 4e tam e mrusno i ima vsqkvi bakterii, moje i taka da e, no az ti garantiram 4e osven ako toi nqma nqkvo zabolqvane imenno v taq oblast - ni6to nqq ti stane.Първоначално написано от She-Devil
i bravo za smelostta 4e si kaza tuk pred vsi4ki (imaiki predvid 4e si registriran user ot dosta vreme).
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Първоначално написано от quench
![]()
2, 11 и 8 точка системно - бан
Просто те виждам как влизаш в тоалетната след майка ти и си се навел да пиеш от тоалетната вода (може и пикня)Ебаси тъпака БЛЯКПървоначално написано от quench
Относно темата - тря проате да си ядете лайната и после пиши тука да ли влудява по същия начин!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ма малее това не го бях чувал бе!!!Дано НЕ имам такава приятелка, която да ми харесва урината, но щом ви харесва Go Go Go.... =D>
Има Време И Ти Ще Си С Мен, Има Място, Където Ще Сме Двама И Аз Ще Съм Там..
gadnoooooo,za men e izvrateno tova,no shtom na teb ti haresva..Първоначално написано от She-Devil
![]()
...TaKe mE In YouR ArmS...
Умнияя,съжалявам те бате...
Оди си у Крива Паланка,където си най-великия сваляч и най-якия питч!!!
баси извратеняците сте!
"Който не е гнуслив е добър в леглото". Тука май не изращението ви плаши![]()
Съгласна съм с това.Ако не сте гнусливи и нямате предрасъдъци можете да изпробвате повече неща пък може и нещо необичайно да ви хареса.Защо трябва да се ограничавате само до стандартния секс.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Няма нищо ненормално щом ви харесва няма проблем.![]()
Еми сега...за мен си е изваретно,но хората го правят,защото им харесва и това не трябва да ви тревожи.Не мисля,че можеш да хванеш някоя болест от това,че после му лапаш.
Ми не мисля, че е извратено и то при положение, че и на двамата ви е кеф.Защо да сте болни не ми е ясно? Като ви харесва и ви доставя удоволствие...давайтеПървоначално написано от She-Devil
Секса е за това...да доставя удоволствие на двамата партньори.Няма граници в това отношение.Границите си ги поставяме ние ...според това какво ни харесва...какво можем да дадем и ни е приятно да го правим.Според мен не е нито извратено...нито сте болни.За болестите мисля, че не можеш да хванеш нещо.Но не е много хигиенично.Няма опастност.Щом ти харесва ...давай
![]()
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
пффф вие нещо не сте у ред![]()
За писинга щом ви кефи и двамата правете го и да не ви пука. Според мен всяко нещо което се харесва на двамата в леглото си е редно.Първоначално написано от She-Devil
А да му лапаш след като те е чукал анално е малко опасничко, щото все пак там има доста микроби, но ако поддържаш много добра хигиена, опасността е минимална. Аз също обичам да лапам след анален секс, нямала съм проблем.
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
само малко не сте у редщом не си серете из устетата пак добре
![]()
parvo kak pri analen mu lapa6?
mislq 4e temata e ebavka edva li ima takiva psihari naistina
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Не ме предизвиквайПървоначално написано от Анонимко
![]()
абе де да знам, исках да чуя и други мнения
и аз понякога иам чувството че съм нещо сбъркана, ама ми харсва![]()
кво ти пука какво мислиме ние бе..прави квото ти е кефф..Първоначално написано от quench
пък и кой казва кое е нормално??!! нормите си ги налага самия човек.щом го праиш начи е нормално за тебе...
определено не смяташ само ти така!!!!Първоначално написано от IdiOtKa
баси гадното!!!!
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!