- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kak si pushi treva?
Niakoi shte obiasni li ?
през ушите
хахахха ми тряа ти материал, хартийки и ролсвиваш
палиш
пушиш
после кеф и смях хаха ае успех дано се научиш че смешно чак..
![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
както цигарите, но за съжеление на кутиите от цигари няма опътване ... фак мада фака![]()
to tova trqbva da se vidi(4e da razbere6)...ne moje da se obqsni
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
По-добре не го прави.
2т. забрана за ползване на профил
брао земи напиши опътванеПървоначално написано от No_LiMiTe^f
смотаняк
vdishvash prez nosa izkarvash prez ushite![]()
пъхаш си маруса ф носъ и дърпаш колкото моеш по силно ако земе ти излиза през ушите значи си се напушил,ако не ти излиза,начи не ставаш за тревоман
Т'ва беше рядко тъпо...
еми да от тъп човек ко очакваш,аз некво ай кю мноо злеПървоначално написано от Titan
але ше се научите да пушите трева споко ...![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
omgneznam kvo staa chesno
mno ste mi smeshni zaklevam se neznam ot tuka mai seki se opitva da izukne s tva che varti fisheci i t.n az pusha ot 6 godini a sum na 17 i da vi kaja ne se gordeq mno s tva.. gleam ve4e moderno se pushi trevichka =D> qki ste
{}
едрахти смотаняка ... нямам думи за тебе братле, хахаха мн си бил смотЪн хахах![]()
ai kaji mi ne e li taka we murlqk poicheto ot tea deto pushat makina sq ne go praat shot se nujdaqt ot tva a ot "gyzariq" uj.. po princip men ne me ebe tva kvoto iskate pravete.. samo sha vi kaja che ste super smeshni kato razvivate takia temi a siurno poicheto ot vas daje ne sa pushili.. ae izvinqqm se! typaciПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
to ne e lesno da si tap....tva be6e vapros na vaprosite...
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Първоначално написано от Thug_Life
![]()
:P
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
amii trqbva da go glatnesh ne6to kato cigarite no si opavash po nqkolko pati navednaj ii malko go zadarjash posle sled kato go glatnesh
Ооо,като гледам всички тука сте големи тревомани е ей!
Евтимеее,що се праиш на разбирач,а?!![]()
Начи пуши се по следния начин:
1. Копуваш си коз за 10лв.
2. Свиваш го
3. И ме викаш да ти покажа!!!
Only God will judge me!
PFF kak nqq zn kak se pu6i treva poznaam nekfi 5ti klas deto znaqt ama te sa tupi i ne pu6at ni6o po silno otr tutun. abe sviva6 pu6i6 gulta6 i se smee6