.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    kKkalina
    Guest

muje kude ste :p prevedete tova :P

hii teen4eta :} iskam da znam mnenieto vi za tova 4udo v jivota mi moita lubov !iskam mujko mnenie a i jensko vse pak jenite sme kompetentni v po4ti vs :P

iakam da vi pitam ne6to ima6e edno momn4ence tuka tuka 20-tina godinki e az sum na 18 ta 4akah go dosta vreme .. sega izlizahme .. i kfo stana nekfi qki {P} i tam kfoto o6te be6e no ne i kraina cel razbira se .. ta .. maislq 4e toi ima ne6to za6totot znae 4e go revnuvam i razpitvah za nego .. pi6em redovno :P nz kfo e tova kato p6a za nqkoe mom4e pred mego edinstvenoto deto mi kazva e "ne me inetersuva" :} no e gotino taka mislq 4e go draznq i sled tova mu kazah "nema da te 4akam cql jivot "na koeto toi otgovori nqkakvo ot sorta 4e"kato te poiskam nqma da pitam nikoi -idvam i si te vzimam,nqma da 4akam red ' kak da go razbiram pri polojenie 4e predi ti4a po nego ..nqmah vnimanie moli se sedmica za da izlqza s nego .. :} baq molene za edno kafe i izlqzohme .. sled taq ve4er iska6e i sledva6tata :} i posle udarihme na 4at za6toto ne sme ot edin grad .. ahide sega muje kfo e tova povedenei :P a mejduvremeno mu spomenavam za drugi prosto za da vidq reakciqta mu .. i ne go razbiram -znae 4e go obi4am kazala sum go a nz kolko e zacepil .. :} pls kajete si mnenieto.. :P mersi predvaritelno !

Повече от фен
    Град
    Луната
    Според мен той има някакви чувства към теб и не е безразличен но за момента не иска да се обвързва сериозно с някое момиче.Поне така съдя по държанието му.Но може и просто момчето да е притеснително и да не знае какво да направи за да имате не само флиртчета а нещо по продължително.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Мега фен Аватара на koalka
    Съгласна съм Mikohito.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Spored men trqbva da govorish s nego.. I da mu zadadesh direkten vypros "Kakvo stava?" .. Nikoi ot nas ne bi mogyl da znae kakvo se krie v negovata glava i v negovoto syrce..

Иска те, повярвай ми. Прави се на недостъпен, за да покаже, че не е лесен. Ние всички сме лесни, така че няма нужда от заблуда. Поиграй си още малко с него, "оставяй го винаги гладен след срещите ви" - демек да купнее да те види пак :P После сам ще сдаде фронта и ще ти признае, че те обича.
    vengeance knows no mercy

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    zavisi kvo iska6 ot nego 6tot na nego mu e za krainata cel spored men ... neznam ama si struva da opita6 moje i da ima 4uvstva
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

kKkalina
    Guest

muje kude ste :p prevedete tova :P

Hei iskam da vi pitam o6te ne6to .. kum tazi tema .. Kak bihte postupili .. ako 6te imate bal i iskate imenno nego kakto e v slu4eq .. spored vas toi 6te se suglasi li ili nqma i spored vas gre6ka li 6te bude ako go pokanq na bala si ?

Guest
    awe takova :P kani go .. pone edin put da vidim dali 6te e s teb ...

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    ами по-скоро му спомени е така, че нямаш среща за бала.... да видим дали ще те покани ако го направи наистина иска да има нещо между вас.... ако започне да увърта.... му кажи цялата истина е така нажеднъж!
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

eli4kaaaaaaa
    Guest
    e mi spored men spomeni leki4ko i vse pak razbiram 4e e tfoi bala .. toi nqma kakd a se natrese :} ili ako ne iskal ne6to po . mejdu vas de
    manekni mu samo neka sam zagree :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си