- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- muje kude ste :p prevedete tova :P
hii teen4eta :} iskam da znam mnenieto vi za tova4udo v jivota mi moita lubov !iskam mujko mnenie
a i jensko vse pak jenite sme kompetentni v po4ti vs :P
iakam da vi pitam ne6to ima6e edno momn4ence tuka tuka 20-tina godinki eaz sum na 18 ta 4akah go dosta vreme .. sega izlizahme .. i kfo stana nekfi qki {P} i tam kfoto o6te be6e no ne i kraina cel razbira se .. ta .. maislq 4e toi ima ne6to za6totot znae 4e go revnuvam i razpitvah za nego .. pi6em redovno :P nz kfo e tova kato p6a za nqkoe mom4e pred mego edinstvenoto deto mi kazva e "ne me inetersuva" :} no e gotino taka mislq 4e go draznq i sled tova mu kazah "nema da te 4akam cql jivot "na koeto toi otgovori nqkakvo ot sorta 4e"kato te poiskam nqma da pitam nikoi -idvam i si te vzimam,nqma da 4akam red ' kak da go razbiram pri polojenie 4e predi ti4a po nego ..nqmah vnimanie moli se sedmica za da izlqza s nego .. :} baq molene za edno kafe i izlqzohme .. sled taq ve4er iska6e i sledva6tata :} i posle udarihme na 4at za6toto ne sme ot edin grad .. ahide sega muje kfo e tova povedenei :P a mejduvremeno mu spomenavam za drugi prosto za da vidq reakciqta mu .. i ne go razbiram -znae 4e go obi4am kazala sum go a nz kolko e zacepil .. :} pls kajete si mnenieto.. :P mersi predvaritelno !
Според мен той има някакви чувства към теб и не е безразличен но за момента не иска да се обвързва сериозно с някое момиче.Поне така съдя по държанието му.Но може и просто момчето да е притеснително и да не знае какво да направи за да имате не само флиртчета а нещо по продължително.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
Spored men trqbva da govorish s nego.. I da mu zadadesh direkten vypros "Kakvo stava?" .. Nikoi ot nas ne bi mogyl da znae kakvo se krie v negovata glava i v negovoto syrce..
Иска те, повярвай ми. Прави се на недостъпен, за да покаже, че не е лесен. Ние всички сме лесни, така че няма нужда от заблуда. Поиграй си още малко с него, "оставяй го винаги гладен след срещите ви" - демек да купнее да те види пак :P После сам ще сдаде фронта и ще ти признае, че те обича.![]()
vengeance knows no mercy
zavisi kvo iska6 ot nego 6tot na nego mu e za krainata cel spored men ... neznam ama si struva da opita6 moje i da ima 4uvstva
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Hei iskam da vi pitam o6te ne6to .. kum tazi tema .. Kak bihte postupili .. ako 6te imate bal i iskate imenno nego kakto e v slu4eq .. spored vas toi 6te se suglasi li ili nqma i spored vas gre6ka li 6te bude ako go pokanq na bala si ?
awe takova :P kani go .. pone edin put da vidim dali 6te e s teb ...
ами по-скоро му спомени е така, че нямаш среща за бала.... да видим дали ще те поканиако го направи наистина иска да има нещо между вас.... ако започне да увърта.... му кажи цялата истина е така нажеднъж!
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
e mi spored men spomeni leki4ko i vse pak razbiram 4e e tfoi bala .. toi nqma kakd a se natrese :} ili ako ne iskal ne6to po . mejdu vas de
manekni mu samo neka sam zagree :P