- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- obyrkana sym:(
zdraveite, iskam da spodelq s vas ne6to i ako mojete da mi pomognete s7s nqkoi s7vet 6te s7m vi mn blagoradna... ta moq problem e sledniqt... haresah si edno mom4e.. stra6niq krasavecno i adskiq ... jenkar! az iskam da imam ne6to s nego i imam nekfo privli4ane no na si4ki kaam 4e toj samo me kefi! za6toto neiskam da izglejdam adskata ligva i naivna ! si4ki mi kaat 4e ne e za mene, 4e az 6te s7m mu porednata broika, a tq e mnogo... zabihme se 2 dni podred... ot togava vse nemojem da se skiv, ili az ili toj nemoje... naistina neznam kakvo da pravq!:{ kak moga spored vas da mu privle4a vnimanieto, kak v7ob6te edno takova mom4e koeto e sviknalo na vr7zki samo za sexa za nqkolko dni , ta kak moje takova mom4e da b7de privle4eno ot momi4e.. :d 100% ima i tuk podobni mom4eta... kajete mi kakvo vi vpe4atlqva
hehe da mu zv7nq li ako toj ne mi znne za kafe, da mu pi6a li.. uuuf
![]()
Да се опиташ да забравиш някой,който обичаш е същото като да опиташ да запомниш някой,който никога не си виждал!!! {}
Никой не е перфектен, докато не се влюбиш в него
Emi spored men takiva mom4eta sa sviknali momichetata da im padat v krakata,da gi tursqt i svalqt.Shte privlechesh vnimanieto mu ako se durjish po nedostupno,ne mu pokazvai golqmo vnimanie i mnogo sipatii,zashtoto shte si edna ot vsichki,koito tichat sled negoza sega ne mu se obajdai,izchakai toi da te potursi,shte vidish,che shte e dosta uchuden kak taka ne si porednata,na koqto e zavurtql glavata
![]()
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
damn damn i az taka misleh 4e e nai-dobreza6toto toj e sviknal da ima vsqka ... az govorih s7s sestra mu i tq kaza 4e koqto e iskal - q e imal... ama me e strah kato se praq na nedost7pna da ne e sama da se precakam
![]()
Да се опиташ да забравиш някой,който обичаш е същото като да опиташ да запомниш някой,който никога не си виждал!!! {}
Никой не е перфектен, докато не се влюбиш в него
И като му привлечеше вниманито какво?Ще излезете ли?
А след това?Пак ще те зареже и ще си му бройка.Това има много малка вероятност да се промени.Ти акъл имаш ли?Не се заяждам,но просто да не стане така,че да хлътнеш много по него,на прага да се влюбиш и той да ти каже чао.Мисли малко.-не се забърквай с него,защото ще страдаш.Но ако искаш бъди с него,но не си мисли,че ще изкарате много време.
И аз съм на мнение, че няма смисъл да се забъркваш с момче като него. Такива индивиди много трудно могат да се променят. Това си им е в кръвта и е доста трудно да влезеш в сърцето му и да го задържиш само за себе си. По-добре не се занимавай с него, за да не страдаш повече.Първоначално написано от koalka
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
съгласна съм с Aleandra! такъв човек не може да го промени всяка, а от личен опит мога да ти кажа, че колкото по-преданно ги обичаш, те толкова по те заебават от всякъде. спри да се занимаваш с неподходящи![]()
и заз съм съгласнаПървоначално написано от Aleandra
miscellaneous_370.gif
и аз съм съгласна ,направих малка грешка и за това го пиша отново
miscellaneous_370.gif
abe baby girl ti vuv vsqka tema prai6 takiva gre6ki be??? mnooo si zle! tolko li ti trqq toq koeficient? do6la si tuka da se opitva6 d pomaga6 na drugite! ako celta ti ne e takava, po-dobre iz4ezvaj!
А по темата мога да кажа, че съм съгласен с другите да не се захващаш с тоя, но ако много го искаш по-добре е да се правиш на недостъпна![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Ами щом има такъв характер , трудно ще го промениш, дори и да искаш. Все пак може и да се получи ама внимавай да не ти разбие сърцето, защото явно така прави с повечето момичета
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
Аз до 16год. гадже не мога да хвана(обаче не съм детствен) пък гледай го тоя вече бройки има!Явно има голямо самочувствие.Ако бях на твое място (въпреки,че съм момче
) щях да го напусна!Той и с тебе ще скъса след време.Няма смисъл.По-добре си хвани някое добро момче с чуство за хумор,което умее да се държи добре с теб(това ми е автопортрета),а не да те счита за "поредната".