.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: ne e li stranno?

ludoto^f-4e
    Guest

ne e li stranno?

s edno momche se poznavame ot nqkolko meseca...chesto si 4atim,no neprekasnato se karame!na mene mi pisna ot tova i reshih da se pravq,4e ne go poznavam!obache toi prodalji da mi se vklu4va v 4ata...kazah mu 4e nqma nikaf smisal,shtom neprekasnato shte se karame,a toi otgovori:emi az se karam s teb zashtoto te obi4am!stranen chovek sam si!

e vazmojno li e tova?mn mi e stranno!!!kajete si mnenieto [-o<

Мега фен Аватара на koalka
    На мен това ми е доста странно...незнам...но пък на теб,ако не ти допада,не си чати с него.Той не те обича...лъже,защото не може от един чат да се влюбиш,ако не си се видял с този човек.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    На мен това ми е доста странно...незнам...но пък на теб,ако не ти допада,не си чати с него.Той не те обича...лъже,защото не може от един чат да се влюбиш,ако не си се видял с този човек.
    az ne govorq samo za 4ata.nii sme se vijdali nqkolko pati

Пожелавам ти дълга връска ,така както сте я почнали май пожеланията ми ще станат реалност.
    miscellaneous_370.gif

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    тоя глупак не те обича! зарежи го!!!
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Доста странен начин а покажеш на няого ,че го обичаш. Аз не бих била с някой ,с който се карам и не се разбирам дори и той да твърди , че ме обича. Неговото не е любов, а прищявка поне според мен.
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Град
    Somewhere where the pain don't exist....
    Nqma smisyl.......edva li nai podhodqshtiq nachin da pokajesh na nqkoi che go obichash e kato se karash s nego!
    Ako bqh na tvoe mqsto nqmashe vyobshte da muobryshtam vnimanie!
    Kogato mechtite si izgubih...Kogato vyrvqh vse nadolu,
    togava ti se poqvi i mi pokaza kak nagore da vyrvq..
    Obicham te bezkraino mnogo {{{{{{-}}}}}}

Това е няк'ва тиий историйка Не се занимавай с него... няма смисъл

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    az ne govorq samo za 4ata.nii sme se vijdali nqkolko pati
    Да не мислиш,че пак казва истината?Карал се с теб,защото те обичал.Трябва да си много наивна да вярваш на това.хаха

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Вече нищо не може да ме учуди

Не ме учудва понеже аз съм нещо подобно с приятеля ми. Ако той си науми някой негативни неща и е инат (като мен) е почти нормлано да ти се кара понеже му пука повечe за тебе от колкото за някой други хора. Аз например .. се карам много повече с най-добрата ми приятелка с която сме аверки от 8 години отколкото с хора които се познавам от година например. Колкото повече ти пука за някой толкова повече си освободен пред него и на доста пъти си изливаме ядя върху дадения човек.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Guest

Re: ne e li stranno?

Цитирай Първоначално написано от ludoto^f-4e
    s edno momche se poznavame ot nqkolko meseca...chesto si 4atim,no neprekasnato se karame!na mene mi pisna ot tova i reshih da se pravq,4e ne go poznavam!obache toi prodalji da mi se vklu4va v 4ata...kazah mu 4e nqma nikaf smisal,shtom neprekasnato shte se karame,a toi otgovori:emi az se karam s teb zashtoto te obi4am!stranen chovek sam si!

e vazmojno li e tova?mn mi e stranno!!!kajete si mnenieto [-o<
    toq e pulen idiot zaebi go

Prosto iska da zapazi vnimanieto ti kym nego za da moje da se kara s teb, qvno tova mu dostavq udovolstvie...

P.S. Toq Rejim na klaviaturata raboti kogato si iska
    Now is your time to die
    We've gathered here to say goodbye
    No more you'll cry
    No reason left for you to fight
    Feel pain no more
    Emotions never felt before
    Where do we go, we go she'll never know

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    devstveno pi6leme bez gram podhod ...
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Не ме учудва понеже аз съм нещо подобно с приятеля ми. Ако той си науми някой негативни неща и е инат (като мен) е почти нормлано да ти се кара понеже му пука повечe за тебе от колкото за някой други хора. Аз например .. се карам много повече с най-добрата ми приятелка с която сме аверки от 8 години отколкото с хора които се познавам от година например. Колкото повече ти пука за някой толкова повече си освободен пред него и на доста пъти си изливаме ядя върху дадения човек.
    да, точно така е

когато не ти пука за някого, ти няма да тръгнеш да си тровиш нервите заради него и да се караш, а просто ще си кажеш "еби му майката, кво ще се занимавам" и до там
    докато ако те интересува живота на този човек, е друго..

както и да е, не казвам, че той наистина те обича, невъзможно е, тъй като на живо сте се виждали само няколко пъти, а от един чат нищо не става
    просто се е поувлякъл малко.. явно има някакви симпатии към теб, но го приема по-навътре и си въобразява, че те обича
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    И на мене ми е много странно но и моя приятел го прави постоянно ми се кара за нещо и аз като не си мълча и става една и много пъти съм го питала защо го прави и отговора му винаги е един и същ карам ти се защото те обичам и не искам да правиш неща дето не са правилни :]]]]

0biChkam SlyNcEt0 :}

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    ami da vuzmojno e mn 4esto kogato nqkoi si misli ne6to za pravilno dr da go mislqt za stra6no gre6no i obratnoto ako si misli6 4e ne6to koeto e napravil nqkoi e gre6no za nego moje da e abslutno pravilno i taka taka 4e ne go razbirai pogre6no prosto 4oveka si iam nqkakuv stranen na4in za izrazqvane na 4uvstvata 6tom ti pokazva kakvo izpitva zn e dobre lo6oto 6te6e da e ako ne ti pokazva6e po dr na4in a prave6e samo tova

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си