- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated: Как да кажа на баща ми, че имам 5 отсъствия?
Imam 5 otsutvia i bashta mi dove4era she zvuni na klasnata... kak da mu kaja
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Еми съобщи му го спокойно и му кажи, че няма да се повтарят.
Можеш и да вмъкнеш, че са от закъснения.. И го питай : "Ти не си ли бил ученик?"![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Axa !Еми съобщи му го спокойно и му кажи, че няма да се повтарят.
Можеш и да вмъкнеш, че са от закъснения.. И го питай : "Ти не си ли бил ученик?"
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Abe kvo ti dreme...5 i 10 da sa kvo ot tva...6te mine i zamine,nema da te ubie q![]()
Така или иначе ще разбере..
Ще му е по-приятно (ако може така да се каже) да го чуе от теб естествено!Кажи му го направо, да му спестиш нерви от увъртане...по добре да си признаеш вместо да научава от другаде![]()
i az tai mislq :P taka ili ina4e shte razbeere..Първоначално написано от maybelline
![]()
abe karai naprao bez da uvurtash az kato imam 6 mu vikam tate imam 6 ocustviq toi me pita zashto sum bqgala az mu kazah istinata i toi kaza dobre she gi izvinq samo da ne se povtarq poveche
кажи му направо и без увъртане,като обясниш,че не смяташ да надхвърляш петнайсетте неизвинени
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
Аз все още имам 1/3 само.Ако го поднесеш по-спокойно или измислиш някакво логично обяснение от типа на "Учителката е ужасна и за най-малкото закъснение пише отсъствия и те се трупат" или нещо подобно..незнам.
![]()
Приятелството е като една душа в две тела.
Това, което твърдя, може и да не е вярно, но допускам, че е възможно.
Еми колкото неприятно и унизително да ти се струва му го кажи без да увърташ,кажи му че няма да се повтори и му се извини.Предполатам,че ще подейства,няма да загубиш ако пробвашУспех
Кво говорите 15 отсъствия....в нащо даскало при 10 баам в друго даскало а при 3 отсъствия-наказание от учителският съвет!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ami az kato imam da im kazvam ne6to kofti na na6te zapo4vam taka : mamo/tate,nali znaete 4e mnogo vi obi4am...?!? i posle im go serviram !!! hahahaha kvo tolkova tova sa samo 5 otsistviq a ako bqha 25 ?
SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!
Имам две добри и 1 лоша новина...
- Баща ми, наркоман/ка съм на херца... Това е лошата
Чакаш да се попанира и казваш...
- Добрата е че имам само 5 отсъствия в даскало...
Изчакваш още малко паниката...
- А втората добра е, че те излъгах за лошата новина.
И така излиза, че си казала 2 добри новини![]()
Абе май сега спират детските при повече отсъствия.Първоначално написано от mon4eto
Great =D>Първоначално написано от Анонимко
Само да не го/я прекъсне след лошата новина![]()
Its all about house music... Nothing else
of mi kazvai mu bez paniki ,6ot posle 6e te nakaje mn. jestoko ako razbera ot u4itelqt ti.![]()
ако не ти стиска да кажеш на баща си кажи на майка си![]()
![]()
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
Lele chestno ti kazvam da ti imam problemite az imam 52 otsustviq samo zasega i nashte neznaqt....Inache mu kaji che sa ot zakusneniq ili che daskala po fizichesko ti gi e pisla shtot si bila bez ekip
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Заставаш и му казваш спокойно - Тате,слушай ме внимателно няма да повтарям .. имам 5 отсъствия и ако решиш да ми се накрещиш ще те разбера и аз да бях на твое място и аз щях да изнасям лекции - и правиш по - отчаяна физиономия
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
Събираш смелост и му казваш.Просто го направи.![]()
Ти за 5 отсъствия ли се панирашАз пак тази година имах 127 извинени и 4 неизвинени . 5 отсъствия са нищо