- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- borba sus striite
slu4ayno namerih tova i mislq da probvam,moje i da pomogne (nadqvam se)
http://www.aroma-bg.com/beauty/index...d=3&com_id=347
tova sam go probvala i proklinam denq v koito go napravih kojata ti stava ptvratitelna po4va da se liu6ti po dobre nedei
8 яйца на ден да хабя![]()
![]()
![]()
Незнам не ми се струва толкова надеждно, но кой знае![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
тва значи непрекъснато само тва да правиш по цял ден, ебатиПроцедурата се повтаря по осем пъти дневно.
алелуя.
Пшеничното масло също помага!![]()
krema protif strii na avon mnogo pomaga az go izpolzvam ot okolo 1 mesec i sam mn dovolna![]()
faNcy
ммда. и аз го имам и съм доволнаПървоначално написано от Cradle
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
kakvo e towa strii kajete pls !![]()
![]()
Дебеланките да ти обяснят - те имат предимно.Първоначално написано от Анонимко
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
Пак са изказа ... ами стрии са едни черти по кожата появяват се от бързо надебеляване или бързо отслабване и не се лекуват! Появят ли се веднъж цял живот ще си ги носишПървоначално написано от Пепи Пекторалиса
Точно ако някой е бил дебел или е - той най-добре знае. Дебеланките а на ТИ със стриите.Първоначално написано от `BItCH`
![]()
Понякога се получават и в периода на пубертета, при бързо израстване на височина.
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
abe vie na kolko godini ste da imate strii
ne e zaduljitelno da si debelanka,za da ima6 strii,az sam slaba i vinagi sam bila takava i samo kato ka4ih dva kilograma v granicite na razumnoto mi se poqviha tezi gadosti,a i godinite nqmat zna4enie slu6ala sam i za deca po na 7/8 godini da imat striiПървоначално написано от Пепи Пекторалиса
Доколкото не знам Contratubex маха стрии
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
Аз да съм говорил за години!?!?!Първоначално написано от LoCo^GiRL
![]()
А щом от 2 качини кг(което ме съмнява) си получила стрии значи имаш проблеми с кожата. Не искам да те обидя, просто си купи Витамин Е или специални витаминни комплекси.
Аз съм качвал 20 кг за 1 год и не получих стрии.
tova za godinite ne se otnasq6e za teb,nqkoi dr be6e popital,polzvam vitamin E su6to taka i A,kato 4e li pomaga