- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak da tulkuvam durjanieto mu?
Zdraveite teencheta. Obrushtam se kum vas s molbata da mi kajete kakvo spored vas oznachava slednoto. Haresvam si edno momche ot moje bi 1 mesec, poznavame se no nikoga ne sme govorili dulug razgovor. Edin den biah izliazla navun i go vijdam ot dalech. Toi me vidia sushto.Pravih se che ne go vijdam dokato ne se priblejim. Izglejdashe kato che li toi se oglejdashe nastrani i imah chuvstvoto che me gledashe kogato az ne. Durjeshe po sushtia nachin kato men- vse edno che ne me e vidial. Kato se priblejihme i se razminahme si kazahme zdrasti i toi niakak si mi se usmihna. Ta vuprosa mi e dali e vuzmojno da me haresva? Kakvo moje da znachi tova oglejdane nastrani, da se durji kato men che ne me e vidial?Kak tulkuvate negovoto povedenie? Kakvo mislite che oznachava?
Blagodaria predvaritelno
ами да ти кажа , варианти много :
1. може да те харесва и да чака да види твоята реакция ...да е сигурен , че и от твоя страна има чувства
2. да се е почувствал неловко и да се е чудил дали да те поздрави или не ... пак все пак се предполага , че е усетил , че го гледаш![]()
Все пак ти го познаваш , малко или много ... Ти можеш да изталуваш по - добре реакцията му![]()
Успех и дано да е 1 вото !
явно се е чудил и той дали да ти каже здр.,следващия път се престраши и го питай как е?![]()
![]()
Shall we dance???
Възможно е да те харесва да.
А също така е възможно да си е казал "ей тая гадната пак ли ме преследва, я да се направя че не съм я видял"...."oh shit тя продължава към мен, я да се направя на учтив и отплснат -Здрасти... ше се усмихна да не земе си помисли че я ебавам нещо...
Има много възможности![]()
2т. системно
Ама и ти си една. Как да му тълкувам държането? Абе я се стегни. Отиваш и му казваш или правиш намеци. Да не очакваш, че все ние правим първата крачка? Ами ако е просто мил. Също така може и да е стеснителен. Вариантите са достатъчно, ца да не си сигурна какво изпитва той. Ама щом знаеш какво изпитваш ти - действай.
Следващия път си кажете нещо повече от "здрасти" и може би ще разбереш дали наистина те харесва или не...
еми ако чакаш още ще стани като моята работа " 2 месеца я харесвах много и редовно се разминавахме ама аз си седях само със гледането и виках на приятелите си колко много ме кефи това момиче и ест винаги и гледах след това дупето щото то ме подлудяваше направо...... и 2 месеца по късно по някъв чист късмет тя ми се включи в чата без да ме знае просто от любопитство да видела кой тоя k-3 и тей.. след време я свалих и станахме гаджета. "
за това не прави моята грешка ами го заговори и винаги го заговаряй срещи му предлагай и той ще се усети и ако има чуства във което съм убеден ще станете гаджета![]()
Еми може и да има симпатии към теб,но може и да е обратното.Затова следващия път му намигни като се разминете,а не се прави на стеснителна
Първоначално написано от k-3
pffffffffffffffff ti si bahti kalitara nedei tkf harabiq kat tebe nqma mani mani to da svali6 qka ..... dobre ama tebe kolko ta e vurzalo nedei
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
aaaa po temata po dobre pogovori s nego ne6to kak si kvo stava bla bla utre svoboden li si ...6tom go poznaa6 kuf ti e problema
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
еми иди и го питай е така... какво се правиш че не го виждаш? това е детско и глупаво!
Питай го![]()
Не вярвам чак да те харесва,но може да го кефиш и затова така да се е държал.А щом го кефиш значи имаш шанс за нещо повече,така че давай - като се видите следващия път,подхвани някакъв разговорУспех!
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum