.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

и аз да попитам нещо...

работата е там че харесвам едно момиче (познаваме се от няколко седмици) и по държанието й мога да преценя че съм й поне малко симпатичен ... проблема е там че си има приятел (нз от колко време) и нещата изглеждат по-скоро сериозни

не съм попадал в такава ситуация досега и се колебая как да действам а истината е че искам да съм с нея ... засега се държа приятелски като от време на време гледам да се отделим от другите и да си разменим няколко думи насаме ... пишем си СМС-и но те не са свързани с флирт (а може и да греша) ....ако беше без гадже нямаше да има проблем и до седмица(най-много) щях да съм наясно с положението но сега ...

Guest
    аа и да добавя че участниците сме над 18 отдавна

Eми оставяш я да си живее щастливо с гаджето си и запазваш приятелството ви, като си хващаш друга през това време...
    Now is your time to die
    We've gathered here to say goodbye
    No more you'll cry
    No reason left for you to fight
    Feel pain no more
    Emotions never felt before
    Where do we go, we go she'll never know

Guest
    това е лесно ....ама нещо не ме привлича като вариант защото съм хлътнал

Няма причина на света, която да оправдае съсипването на връзки.. може да я чакаш да скъса, ако си чак толкова хлътнал... но да съсипеш чужда връзка това е жалко...
    Now is your time to die
    We've gathered here to say goodbye
    No more you'll cry
    No reason left for you to fight
    Feel pain no more
    Emotions never felt before
    Where do we go, we go she'll never know

Guest
    погледнато така имаш право ... даже съм бил свидетел на такова нещо и си мислех че никога няма да ми се случи...това което предлагаш е правилното решение ама ....

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Седиш и чакаш.Не трябва да съсипваш връзка... а и щом е по-сериозна...
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Guest
    друго мнение (което да ме устройва повече )

Град
    sofia
    nai veroqtno 6te izbere svoq priqtel i 6te te narani tai 4e nai dobre q ostavi i si nameri druga

Повече от фен
    Град
    Луната
    Виж щом си толкова хлътнал по нея си поговорете на тази тема и й кажи че я харесваш може само на теб да ти изглежда че нещата между нея и приятеля й са сериозно а тя да не иска да е с него вече.По добре поговорете нека тя да ти каже как стоят нещата и дали въобще имаш шансове с нея.И аз вмомента съм в такова положение така,че аз мисля да постъпя така катко ти казвам.Пък ти си решаваш за теб.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Guest
    сигурно така ще постъпя ... да мине само още малко време за да преценя по-добре как стоят нещата .. и да ги видя как се държат един с друг като са заедно (само 1 път съм ги виждал за 10ина минути и това което видях определено беше в моя полза [-o< )

Моят случай беше такъв... изчаках търпеливо и сега сме заедно с нея и сме по - влюбени от всякога

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    emi pi4 iz4akai malko 1 - 2 sedmici vijda6 raotite zima6 eni rozi i kak staat tam ..... i i smenq6 gadjeto
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си