Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
Цитирай Първоначално написано от ReconnEcT
Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
Цитирай Първоначално написано от Barry
ne govori gluposti pls..ako samo vartish koleloto vuv fitnesa primerno bez nikakva dieta ne moje6 da opredelq6 mestata na koito gubi6 masa..naprimer moje6 da zagubi6 pove4e sm ot racete/krakata ot kolkoto ot korema bez dieta nqma da stane..no ne dieta v smisal da ne qde6 a da ti q izgotfi po vazmojnost dietolog
Абе моля ти се не говори глупости Ти ходила ли си във фитнес зала ? там няма само колела ДИЕТА не е начин Кво ето самото момиче каза , и е прилошавало което кво значи??Че не трябва да се ограничаваш с нищо!!!! Просто трябва да спортуваш и да ядеш правилно, а не да ми гладуваш или да ми ядеш само плодове , зелеви супи и всякви такива тъпотии!!!!!!!!!!!!!!! Не говори глупости
алеле ти недаваи мн савети нз ко праи6 за да отслабне6 ма определено нема резултат земи ти напраи не6о ефективно после даваи савети на хората 4е не си4ки искат да са дебели се пак темата е за отслабване не за затластяване

чудя се дали Обединеното Кралство не значи ОК... ние така му викахме по едно време...
ОК- Ориндж Каунти.. Овча Купел все е едно и също...

таааа ако е така внимавай, че ще те дискънектна за постоянно
като ме дисканект ,аз 6е се реконект , само гледаи да не ти дам 6ут доуН :Д не се бъркаи в ли4ните ми отно6ения с вапросната "ДАМА "