С интриги нищо не се печелело? Напротив - много се печели даже. Зависи каква е ценностната система на хората и какво търсят във взаимоотношенията си с околните.
Има хора, които очакват точно такова поведение от противоположния пол...
Аз лично не бих направила такова нещо, напълно съм против всякакви вмешателства. Защо? Най-вече защото е унизително дори да си помисля да се опитам да навредя по подмолен начин на някого. Двама души, ако знаят за какво са заедно, малко трудно ще се подлъжат да повярват на измислици или пък единият от тях да бъде прелъстен по някакъв начин.
В момента съм в подобна ситуация, но знам, че съм с вързани ръце. Човек може да си се надява, но това трябва да си остане в него. Може да иска да направи нещо, но трябва да е наясно какви ще са последствията от това, което прави. Не трябва да се бъркат решителността и хъса да се постигне с нещо с гадните номерца. Много обичат тук, виждам, да използват понятието "боря се". Има различни начини на борба. Борба с чест или борба без чест. Ако човек иска да падне до нивото на дребния интригант - значи просто няма за какво да си говорим...