.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    И сега какво стана? Ние жените сме к*рвите, които за пари правят всичко, пък вие мъжете сте жертва на нашата долна същност. МуахахХХАхаХхаХ! .. Е не, колко се забавлявам тук понякога! Еми като сте толкова добрички я станете п*дераси до един и няма да имате оплаквания! Голяма любов ще бъде.
    А колкото до тези жени, които са готови на всичко за пари.. защо пък не? Аз не съм такава, но нямам нищо против тези жени. В крайна сметка те знаят какво искат от този живот и са щастливи. Всеки трябва да намери щастието си и за всеки то се изразява по различен начин, така че нямате никакво право да ги съдите. Пък и щом все още има такива тъпи мъже, които да ръсят парите си наляво и надясно за тях защо те да не се възползват?
    Друг е въпроса колко мъжки курви познавам. Ооо, извинявайте! Забравих, че само жените с повече бройки са к*рви, а мъжете - "пичове". Леле колко сте смешни само!
    2т. системно, бан по профил и ип.

За мен не е абсолютно задължително да има пари и да е някакъв супер красавец.Трябва да е остроумен,и господи да не е простак.Ако е простак,дори и да има всичките пари на света няма да легне с нито едно свясно момиче.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Мега фен Аватара на quench
    Значи ако аз спя по кофите и се къпя във фонтанчето на ДНК, но съм красавец, остроумен, мил, добросърдечен и правя страхотно ... хм, "гуш",ще ме предпочетеш пред някой гъзар?

Ако е така, прибери ме от приюта за бездомни кучета,щото ми е много зле там!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Истинските мъже могат да намерят пътя до една жена. Просто има такива, които знаят как да се държат, знаят какво иска тя да чуе, знаят какво да направят във всеки един момент. Това са мъжете мечта...
    2т. системно, бан по профил и ип.

Цитирай Първоначално написано от Cuddly
    Истинските мъже могат да намерят пътя до една жена. Просто има такива, които знаят как да се държат, знаят какво иска тя да чуе, знаят какво да направят във всеки един момент. Това са мъжете мечта...
    Точно така е!
    \/

Цитирай Първоначално написано от quench
    Значи ако аз спя по кофите и се къпя във фонтанчето на ДНК, но съм красавец, остроумен, мил, добросърдечен и правя страхотно ... хм, "гуш",ще ме предпочетеш пред някой гъзар?

Ако беше такъв, то първо щеше да си намерил начините да не спиш на фонтанчето на НДК (въпреки, че не виждам как ще спиш, защото все още работи и е пълно с вода)
    и да не си "бездомно куче", а за свалка с мацки, стигнал ли си до този разтеж, би ти се отдавала без проблем.
    Така че хипотезата ти е малко аут си мисля

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    Цитирай Първоначално написано от Cuddly
    Точно така е!
    \/
    А защо си мислите, че това е мечта ?!
    А Аз си мислех, че нещо не съм наред като винаги знам какво иска едно момиче !
    Сега малко се чуствам объркан

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Супер фен
    Абе гъзарите винаги си се класират, разни добросърдечни само гледат и мажат сополи.
    2т. системно

Re: uf kajete mi seriozno

Цитирай Първоначално написано от jorooooooo
    momicheta kajete mi kakwo trqbwa da naprawi 1 myj zada wi wkara w legloto ?
    като успеш да изградиш доверие в нея.да е сигурна в теб.аи нали зн поговорката няма жена която да непуска ,а мъж който неможе да си поиска

Guest
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    Цитирай Първоначално написано от quench

Ако беше такъв, то първо щеше да си намерил начините да не спиш на фонтанчето на НДК (въпреки, че не виждам как ще спиш, защото все още работи и е пълно с вода)
    и да не си "бездомно куче", а за свалка с мацки, стигнал ли си до този разтеж, би ти се отдавала без проблем.
    Така че хипотезата ти е малко аут си мисля
    тфа ми хареса. Ей кунч или куч ли си не те знам, ае ти как такъв се описваш красив слаб чистичък а пък неможеш да станеш от стола по цял ден се хвалиш че са ти се появили косъмчета на пишката. Лудница!! Хигиена нулева!!

Един стар виц с поука за "моралистките": -среща мъж жена на улицата
    -За 50 милиона долара ще си легнете ли с мен? -Разбира се. -А за 50 стотинки? -Абе бие за каква ме мислите?! -Каква сте вече разбрах, сега само се уточняваме за цената!!!

Така че много моля мои милички примерни момичехца, размечтани за принц на бял кон, по полека го давайте вав вашите изказвания"ми да не е простак", "да е готин", "мен парите не ме интересуват". "аз не см такава" и тн. и тн.

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Готина кола с грозен и тъп шофиор не е гаранция за ебалник. Трябва и индивидът да е в гъзарско състояние. готин с самочувствие и поведение на гъзар модерен - прически дрехи ала бала да се отбива в фитнеса честичко не е зле.
    Ако се изпълнят всичките тези препоръки цяло чудо ще е да не вкарваш батальони от разгонени женски в ергенската бърлога.
    В БГ тва не върви много но в Америка тва им е фикс идея Само затва се омъжват !!!
    Само в америка ли и в Англия и страните около тях само им купи бира и ще се оженят за теб чак ^^

Аз не съм момиче ама предполагам има си няколко типа момиче едните си падат "курвета" с извинение и "нормални" ( колкото и ненормално да звучи с тези последните глупости дето чета по весника или гледам по телевизията ).За 1вия тип :
    Парички
    Колички
    Парички
    Хубавичък
    Парички
    и може малко да си по смел за да е черпиш и проявиш интерес.
    2рия тип:
    Паричките и количките не са чак от такава голяма важност може би нещо от рода на :
    момчето да има доверие, ем да е глези ем да не е глези тоест да има думата и да може да вземе инициативата, а не да му се качват на главата(макар че някой предпочитат да се качват) да е добър, да се отнася с подходящото отношение което се полага на момиче, да е уважава не само да гледа на нея като сексуална играчка ( )(шега ^^)да проявява разбиране, да и обръща внимание, да е забавен но не лигав.

Но тук факторът красота не важи толкова защото шанса да кръшка е по-малък, но разбира се има и момичета от 2рия тип които искат ем да е красив ем да има всичко от горе посочените и да не кръшка и ако може като е секс символа на цялото даскало да и е верен мхм ...
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    da ne se durji kato prostak,kakto ti v momenta.
    EXACTLY!!!!!!!!!!
    Точно. Всичко, което изброихте до сега може да ви помогне да вкарате някоя курва в леглото си. Но едно момиче с достойнство, което има самоуважение никоа не би паднало толкова ниско.
    Айде бе! не ме убеди много
    Права е. Ама темата е как да вкараме момиче в леглото. А не как за срок от половин година да вкараме едно момиче с достойнство в леглото.
    охххх абе ти тъп ли си ???? абе амайо темата е за момичета !!!! ти момиче ли си или педераст??? заклевам се
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Супер фен
    Темата може да е за момичета, ама сама можеш да се убидш кви глупави съвети му дават твоите колежки експертки по ебането -
    Ъъъъъмм мечтая си за принц начиииии, на бял кон...и да имаа ъъъ розов замък ..в облаците ако може..
    2т. системно

Повече от фен
    ...

pff aman ot tupaci
    Ne se trevoji zaradi vragovete si.Po skoro priqtelite shte ti vidqt smetkata!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от jeditte
    За да вкараш жена в леглото-първо си задай въпроса к'ва точно жена ще вкараваш и дали ще е наистина жена или момиче.Щото ако е момиче може да и замотаеш главата с малко парички и сваляне на звезди,да я убедиш,че "ти не си такъв,разбираш ли,дето само се възползва" и готово...Ако е жена,тия номера може да минат,понеже тя те намира за привлекателен и е решила да се направи,че не разбира какви игри играеш(а и няма против да похарчиш нещо за нея)А да вкараш омъжена жена в леглото-просто трябва да си по-готин от мъжа и.А да вкараш някоя,доста по-възрастна жена от теб,в леглото-просто изяви желание и те е нападнала...Достатъчно изчерпателна ли съм? Най-вайжното е да си готин на външност-всяка иска да се омъжи за примерния,влюбен и отговорен мъж,който ще се грижи за нея,но няма нищо против преди да го открие да се на... с някой супер готин сладур със секси тяло(а ако получи в замяна нещо като посещение на луксозно заведение или скъпо белъо-тва си е направо бонус)
    Ма по абсолютен и точен отговор не може да получи никой. Много умно казано .
    2т. системно

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: uf kajete mi seriozno

Цитирай Първоначално написано от jorooooooo
    momicheta kajete mi kakwo trqbwa da naprawi 1 myj zada wi wkara w legloto ?
    Жорка нека позная - скоро правиш 14 г. и се притесняваш ,че още не си бил с момиче ,познах ли ?И сега тук пишеш тази тема за да ти кажат момичетата ,а и ние момчетата как да вкараш едно момиче в леглото ...Ами може да ти се стори странно ,но на този въпрос няма точен и единен отговор...Всеки със уменията си успява \/ До края на живота си Шекспир си е задавал този въпрос ,а и не само той.Много други мислители също са се питали това ,но уви отговор на това няма Поне не точно конкретизиран

Супер фен
    да ви вкара или да ви го вкара, колега моля уточнете се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си