- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- uf kajete mi seriozno
И сега какво стана? Ние жените сме к*рвите, които за пари правят всичко, пък вие мъжете сте жертва на нашата долна същност. МуахахХХАхаХхаХ!.. Е не, колко се забавлявам тук понякога! Еми като сте толкова добрички я станете п*дераси до един и няма да имате оплаквания! Голяма любов ще бъде.
А колкото до тези жени, които са готови на всичко за пари.. защо пък не? Аз не съм такава, но нямам нищо против тези жени. В крайна сметка те знаят какво искат от този живот и са щастливи. Всеки трябва да намери щастието си и за всеки то се изразява по различен начин, така че нямате никакво право да ги съдите.Пък и щом все още има такива тъпи мъже, които да ръсят парите си наляво и надясно за тях защо те да не се възползват?
Друг е въпроса колко мъжки курви познавам. Ооо, извинявайте! Забравих, че само жените с повече бройки са к*рви, а мъжете - "пичове". Леле колко сте смешни само!![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
За мен не е абсолютно задължително да има пари и да е някакъв супер красавец.Трябва да е остроумен,и господи да не е простак.Ако е простак,дори и да има всичките пари на света няма да легне с нито едно свясно момиче.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Значи ако аз спя по кофите и се къпя във фонтанчето на ДНК, но съм красавец, остроумен, мил, добросърдечен и правя страхотно ... хм, "гуш",ще ме предпочетеш пред някой гъзар?
Ако е така, прибери ме от приюта за бездомни кучета,щото ми е много зле там!
Истинските мъже могат да намерят пътя до една жена. Просто има такива, които знаят как да се държат, знаят какво иска тя да чуе, знаят какво да направят във всеки един момент. Това са мъжете мечта...
2т. системно, бан по профил и ип.
Първоначално написано от quench
Ако беше такъв, то първо щеше да си намерил начините да не спиш на фонтанчето на НДК (въпреки, че не виждам как ще спиш, защото все още работи и е пълно с вода)
и да не си "бездомно куче", а за свалка с мацки, стигнал ли си до този разтеж, би ти се отдавала без проблем.
Така че хипотезата ти е малко аут си мисля![]()
А защо си мислите, че това е мечта ?!Първоначално написано от готина мацка
![]()
А Аз си мислех, че нещо не съм наред като винаги знам какво иска едно момиче !
Сега малко се чуствам объркан![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
Абе гъзарите винаги си се класират, разни добросърдечни само гледат и мажат сополи.![]()
2т. системно
тфа ми хареса. Ей кунч или куч ли си не те знам, ае ти как такъв се описваш красив слаб чистичък а пък неможеш да станеш от стола по цял ден се хвалиш че са ти се появили косъмчета на пишката. Лудница!! Хигиена нулева!!Първоначално написано от готина мацка
Един стар виц с поука за "моралистките": -среща мъж жена на улицата
-За 50 милиона долара ще си легнете ли с мен? -Разбира се. -А за 50 стотинки? -Абе бие за каква ме мислите?! -Каква сте вече разбрах, сега само се уточняваме за цената!!!
Така че много моля мои милички примерни момичехца, размечтани за принц на бял кон, по полека го давайте вав вашите изказвания"ми да не е простак", "да е готин", "мен парите не ме интересуват". "аз не см такава" и тн. и тн.
Само в америка ли и в Англия и страните около тях само им купи бира и ще се оженят за теб чак ^^Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Аз не съм момиче ама предполагам има си няколко типа момиче едните си падат "курвета" с извинение и "нормални" ( колкото и ненормално да звучи с тези последните глупости дето чета по весника или гледам по телевизията ).За 1вия тип :
Парички
Колички
Парички
Хубавичък
Парички
и може малко да си по смел за да е черпиш и проявиш интерес.
2рия тип:
Паричките и количките не са чак от такава голяма важност може би нещо от рода на :
момчето да има доверие, ем да е глези ем да не е глези тоест да има думата и да може да вземе инициативата, а не да му се качват на главата(макар че някой предпочитат да се качват) да е добър, да се отнася с подходящото отношение което се полага на момиче, да е уважава не само да гледа на нея като сексуална играчка ()(шега ^^)да проявява разбиране, да и обръща внимание, да е забавен но не лигав.
Но тук факторът красота не важи толкова защото шанса да кръшка е по-малък, но разбира се има и момичета от 2рия тип които искат ем да е красив ем да има всичко от горе посочените и да не кръшка и ако може като е секс символа на цялото даскало да и е верен мхм ...
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
охххх абе ти тъп ли си ???? абе амайо темата е за момичета !!!!Първоначално написано от Amayo
![]()
![]()
ти момиче ли си или педераст???
![]()
![]()
заклевам се
![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Темата може да е за момичета, ама сама можеш да се убидш кви глупави съвети му дават твоите колежки експертки по ебането -Ъъъъъмм мечтая си за принц начиииии, на бял кон...и да имаа ъъъ розов замък ..в облаците ако може..
2т. системно
...
pffaman ot tupaci
Ne se trevoji zaradi vragovete si.Po skoro priqtelite shte ti vidqt smetkata!!!
Ма по абсолютен и точен отговор не може да получи никой. Много умно казаноПървоначално написано от jeditte
.
2т. системно
Жорка нека позная - скоро правиш 14 г. и се притесняваш ,че още не си бил с момиче ,познах лиПървоначално написано от jorooooooo
?И сега тук пишеш тази тема за да ти кажат момичетата ,а и ние момчетата как да вкараш едно момиче в леглото ...Ами може да ти се стори странно ,но на този въпрос няма точен и единен отговор...Всеки със уменията си успява \
/ До края на живота си Шекспир си е задавал този въпрос ,а и не само той.Много други мислители също са се питали това ,но уви отговор на това няма
Поне не точно конкретизиран
![]()
да ви вкара или да ви го вкара, колега моля уточнете се