.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Stranna rabota

pritesnena
    Guest

Stranna rabota

Znachi predi malko poveche ot mesec pih postinor duo vsichko beshe tochno i mi doide..Obache sega mi zakasnqva s 4-5 dena i maika mi e otkachila i iska da me vodi na lekar Do sega nikoga ne mi e zakasnqvalo i se chydq kakvo da pravq mnogo se pritesnqvam spored vas ot kakvo moje da e tova..Dali e vyzmojno da e ot postinor ?

Имаш ли съмнения?
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

She-Devil
    Guest
    според мен може да е момче

pritesnena
    Guest
    mi az si mislq che ne sym bremenna....v smisal nqma nikakvi simptomi a predpolagam za 1 mesec i poveche trqbva da ima pone nqkakvi nali

Guest
    Цитирай Първоначално написано от pritesnena
    mi az si mislq che ne sym bremenna....v smisal nqma nikakvi simptomi a predpolagam za 1 mesec i poveche trqbva da ima pone nqkakvi nali
    nali ti e do6lo vednuj sled tova?togava nqma nikakuv 6ans da si bremenna.ne se vkarvai izli6no vuv filmi.a i 4-5 dena ne sa tolkova mnogo za zakusnenie.moje da ima mnogo drugi pri4ini kato pritesnenie ili ot smqna na vremeto.6e ti doide,nqma kude da hodi.

Спокойно, нищо ти няма. Заради постинор е. Все пак това са хормони, няма начин да няма въздействие върху организма ти. Нормално е да ти закъснява.
    2т. системно, бан по профил и ип.

Мега фен
    Град
    SF
    Спокойно! Заради Постинора е! Даже не се у4удвай ако те пропусне този месец. Нормално е

Робинята на Quench

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    еми като надуеш корема ще разбереш нали ше ни кажеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си