- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- KAKVO DA PRAVQ DAITE MI SAVED
HARESVAM SI EDNO MOM4E I TO MNOGO,NO KOGATO TOI ME HARESVA6E BQH ZAETA I NEMY OBARNAH VNIMANIE SEGA TOI MI KAZA 4E NQMA NI6TO DA IZLEZE MEJDUNAS ZA6TOTO 4USTVATA MY NESA KAKTO PREDI O6TE ME HARESVA NO NE TOLKOVA SILNO KAKTO PREDI A MOJEBI VE4E IZOB6TO NEME HARESVA
Еми като за начало се научи да пишеш и къд е е бутона Caps Lock, след това му тегли една майна и продължавай напред...
Now is your time to die
We've gathered here to say goodbye
No more you'll cry
No reason left for you to fight
Feel pain no more
Emotions never felt before
Where do we go, we go she'll never know
има два варианта. или се бори до край за него, или се примири, че тази битка е предварително изгубена. понякога изпускаме златни възможности, но живота ни предоставя други все пак, така че няма място за притеснения и тревоги![]()
губиш! мисли се навреме!
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
сори за спама, ама си оправи заглавието.SAVED звучи тъпо, все едно си запаметил/а нещо
остави мом4ето на мира,4увствата му ве4е не са сьщите,той е продьлжил напред това трябва да направи6 и ти,не му мисли толкова.Хората са казали "Всеки влак си има пьтници" тьй 4е ако 6те става не6то между вас то 6те стане и без да му се буташ,пьк кой знае може да осьзнае 4е още те оби4а и да се сьберете,но не се меси,остави го сам да реши какво иска
Ами трябва да го приемеш,защото просто така се е случило.Продължете напред.
emi zabravi go i tva e ima i drugi tai 4e spoks 6e ti mine![]()
Щом момчето ти е казало,че все още те харесва но не толкова силно колкото преди значи все още има чувства към теб.От тук нататък е въпрос на действие от твоя страна за да се получи нещо.Щом не е казал че не те харесва негуби надежда но имай едно наум,че вече един път е бил наранен от теб заради това че не си му обърнала внимание.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
pfffffffffffff k**** haresvala go bila ili prosto ne6te6 da si sama i si4ki da ta mislq za zle xaxa komplexi izbiva6 ama toq put 2ria variant ne e minal are sq ne sa zanimaai s forumi i sa maai ot tuka .....
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Моят съвет е да го оставиш,щом няма вече чувства към теб момчето,няма защо да му досаждаш..трябвало е да мислиш навреме,и да решаваш навреме какво изпитваш и какво искаш да правиш...Сега вече е късно да се връщаш назад...Незнам на колко години си,но при всички случаи,ще срешнеш друго момче,което пак да си "харесаш" и ще се оправят нещата...не ми се вярва това да е "голямата ти любов"...![]()
П.С не е нужно да пишеш с големи букви!
f@nt@zi@
Помоли го да ти даде шанс,но не влагай големи надежди.
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
ами така се е получило,не може с двама.Щом си избрала първото момче,така да бъде,сега не съжелявай
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
ne moje taka!ili te haresva ili ne!ili iska da bude s teb ili ne!ne si zaslujava da si s mom4e,koeto lesno spira da haresva nqkoe momi4e!toi gubi nali taka![]()
Ами или те харесва или не...Няма средно положение,докажи му че още те харесва,в смисъл дръж се с него по-различно и му покажи,че ще загуби ако не опитате!!!
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
сАвеД няма да ти дам.![]()