.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

KAKVO DA PRAVQ DAITE MI SAVED

HARESVAM SI EDNO MOM4E I TO MNOGO,NO KOGATO TOI ME HARESVA6E BQH ZAETA I NEMY OBARNAH VNIMANIE SEGA TOI MI KAZA 4E NQMA NI6TO DA IZLEZE MEJDUNAS ZA6TOTO 4USTVATA MY NESA KAKTO PREDI O6TE ME HARESVA NO NE TOLKOVA SILNO KAKTO PREDI A MOJEBI VE4E IZOB6TO NEME HARESVA

Еми като за начало се научи да пишеш и къд е е бутона Caps Lock, след това му тегли една майна и продължавай напред...
    Now is your time to die
    We've gathered here to say goodbye
    No more you'll cry
    No reason left for you to fight
    Feel pain no more
    Emotions never felt before
    Where do we go, we go she'll never know

Мега фен Аватара на iiirish
    има два варианта. или се бори до край за него, или се примири, че тази битка е предварително изгубена. понякога изпускаме златни възможности, но живота ни предоставя други все пак, така че няма място за притеснения и тревоги

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    губиш! мисли се навреме!
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Guest
    сори за спама, ама си оправи заглавието.SAVED звучи тъпо, все едно си запаметил/а нещо

остави мом4ето на мира,4увствата му ве4е не са сьщите,той е продьлжил напред това трябва да направи6 и ти,не му мисли толкова.Хората са казали "Всеки влак си има пьтници" тьй 4е ако 6те става не6то между вас то 6те стане и без да му се буташ,пьк кой знае може да осьзнае 4е още те оби4а и да се сьберете,но не се меси,остави го сам да реши какво иска

Мега фен Аватара на koalka
    Ами трябва да го приемеш,защото просто така се е случило.Продължете напред.

Град
    sofia
    emi zabravi go i tva e ima i drugi tai 4e spoks 6e ti mine

Повече от фен
    Град
    Луната
    Щом момчето ти е казало,че все още те харесва но не толкова силно колкото преди значи все още има чувства към теб.От тук нататък е въпрос на действие от твоя страна за да се получи нещо.Щом не е казал че не те харесва негуби надежда но имай едно наум,че вече един път е бил наранен от теб заради това че не си му обърнала внимание.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    pfffffffffffff k**** haresvala go bila ili prosto ne6te6 da si sama i si4ki da ta mislq za zle xaxa komplexi izbiva6 ama toq put 2ria variant ne e minal are sq ne sa zanimaai s forumi i sa maai ot tuka .....
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Моят съвет е да го оставиш,щом няма вече чувства към теб момчето,няма защо да му досаждаш..трябвало е да мислиш навреме,и да решаваш навреме какво изпитваш и какво искаш да правиш...Сега вече е късно да се връщаш назад...Незнам на колко години си,но при всички случаи,ще срешнеш друго момче,което пак да си "харесаш" и ще се оправят нещата...не ми се вярва това да е "голямата ти любов"...

П.С не е нужно да пишеш с големи букви!

f@nt@zi@

Повече от фен
    Град
    Neverland
    Помоли го да ти даде шанс,но не влагай големи надежди.
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

ами така се е получило,не може с двама.Щом си избрала първото момче,така да бъде,сега не съжелявай
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

ne moje taka!ili te haresva ili ne!ili iska da bude s teb ili ne!ne si zaslujava da si s mom4e,koeto lesno spira da haresva nqkoe momi4e!toi gubi nali taka

Фен
    Град
    София
    Ами или те харесва или не...Няма средно положение,докажи му че още те харесва,в смисъл дръж се с него по-различно и му покажи,че ще загуби ако не опитате!!!
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

АТАКАБГ
    Guest
    сАвеД няма да ти дам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си