- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Tokio hotel
Някой да харесва Tokio hotel?Мен напоследък страшно ме кефят но не контактувам с мн техни фенове...Пишете на ЛС...И откъде им теглите песните
___to Be Continued___
Да беше огледала малко из форума ли?
/rossa./
Е хубава работа има тема с над 45 сткраници, още една 7 страници. Потърси и ще откриеш.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Оффффф!Пак таз тема!Тез токиохотелки вече ми бъркат в очите!Аре темата се повтаря-майната му, ама поне да беше в правилния раздел...Няма да спрат да ни се бъркат в живота ТокиоХотел и тва е!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
saglasna !!!!!Първоначално написано от brain_stew
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Да, наистина темата не е за този раздел и има 1000 такива теми..![]()
хахах ебаси, отива в раздела за музика- 2 такива теми. Идвам в този раздел-още 1. Какво следва, тема в раздела Секс и темата да е "Половият живот на еди кой си от Токио хотел и дали има почва у нас"?![]()
![]()
Темата е изцедена от всякъде. Иначе по тематаГлупави поп принцески
![]()
ШАРЕНИЯ ^^
xaxaxa absolutno!!!Първоначално написано от LostDemon`
лини, темата е за Музика и ТВ. Наистина има страшно много такива теми. Иначе и мен ме кефят, ма няма да ти пиша на ЛС, че ме мързи
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Няма оправия....![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
Много ще се израдвам, ако ги видя заклани тея гейчета.![]()
А какво точно е да си "фен" на някакви олигофренични педали?Първоначално написано от Rush_girl
На мен не ми харесва музиката,а за вокалистанямам коментар.
оо да това вече ти писване,не ги харесвам!Първоначално написано от midian
Brei 4e mn hora se izvadiha fenovee...no coment
___to Be Continued___
Тея ме дразнят. Много даже! Некви пишлемета!
....ако нещо да прекръстим форума на Токио Хотел Фен Сайт, та поне да въздишате на спокойствие по тия мършояди, без никой да ви прави забележка, че това е n-тата такава тема!![]()
Xaxaxaxaxa Nqmam dumi _ Toaletnata Xartiq _ tctctctctctПървоначално написано от die_die_my_darling
![]()
ТХ
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
Оф момиче...оттърви форума от присъствието ти моля теПървоначално написано от Rush_girl
незнам коя подред тема чета пусната от теб от тъпа по тъпа....има 3 теми за токио хотел не случайно има търсачка...и аз много ги харесвам ама не флудя форума с глупости! И 2 да си чувала за дата.бг там има всички техни песни...
Къв е тоя педал с дълга коса, смъкнат, с RnB шапка на LA и с кирата в ръка! ЗАБРАНЕТЕ ГИ ТЕЯ БЕ!
ако бяха момичета, щяха да са красиви...