- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za mom4eta............
Heznam imalo li e takava tema,no az da si popitam.........Mom4eta kade HE obichate momi4etata da sa okosmeni?Kato naprimer drazni li vi tva che momi4etata imam mystaci,kosam4eta na pup4eto i t.n.....![]()
![]()
Ами по-добре да се обезкосмява навсякъде, без ръцете например. Но по интимните части може да има малко косъмчета.
2т. забрана за ползване на профил
съгласен съм! Няма значение дали по хълмчето ...нали..
Обаче мустациииииии........![]()
Или както казваш ти по пъпа-ужассс
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
ohaaaa edna istinska mustakata i bradata bulgarka....oha XAxaxaxxaxaaxXAxa
ym po temata...rycete i krakata i mi6nicite da si gi maha.....nikade drugade ne mislq 4e e problem (za men).
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Аз не съм момче, ама да се обадя все пак. Доста се съмнявам, че има м омче, което би се изкефило на момиче, напомнящо малко за момче. Защото, не се обиждай, ама космите на такива места означават повече тестостерон, отколкото трябва. Така че специално мустаците и по корема космите трябва да се махат!
Преди Живеех Срещу Лудницата, Сега Живея Срещу Нас!
космите които жена може да има са само веждите и косата.
Другото не ми е много естетично.
Бааа винаги трябва да са на ниво (това се отнася и за момчетата)
На такива трябва директно да им се казва щото те май си мислят чее нормално да си имат мустак маа не бе
Ей момичета осазнайте се вие носите красота, аа не погнуса
Остана да питаш по гърба дали ще е гот да имат![]()
![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
Кво беше ...![]()
За момчетата мустаците са въпрос на избор , а за момичетата проклятие![]()
![]()
така че махах ги хахаха
Аз нямам проблеми относно хълчетата нито ръцете иначе другото окПървоначално написано от WILD__BOY
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
az sam momiche i mislq 4e vsqko momi4e,koeto se ovajava ne bi dopysnala da ima mystaci ili na korema si kosmi(osven ako te ne sa malki i nezabelejimi),no ne mislq 4e ako edno momi4e ne si gi maxa e grozno ili ne6to takova tva e do estetika...........................![]()
![]()
![]()
мацка съжалявам ама 6те ти кажа болезнената истина окосмени моми4ета ме карат да повърнаПървоначално написано от munika
Абе за едно 13-14 годишно не е мноо добре да си маха космите по корема и мустаците шот претставете си на ко ше прилича кат стане на 25 години.вече ако е кам 16 годишна е просто задължително ,ама тва си е се пак избор.На някои момчета тва не им пречи ,за други е гнусно.Въпрос на избор.
Ахъм, а да си чувала за невероятното откритие на съвременната козметика наречено КОЛА МАСКА ?Първоначално написано от Fire_Baby
![]()
Не знам дали има нормална /психически/ жена която би си дръпнала една контра на мустака например...
Momi4e s mustaci ili o6te po-lo6o-jena![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
to e vurpso na vkus ama az obi4am "gadlki" muje da mahnat vsi4ko osven na rucete...osobenno purvite musta4ki deto im rastut i te si gledat dve godini i 4ak sled tva re6avat da gi mahnat ...![]()
no exit
деиба .....по ваща логика и без коса даите да сме ....хоите се гръмнете маина .... баси нещасниците ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Жена с брада
Аз съм момче(бъдещ мъж) и си махам космите по оная работа и под мишниците, но не си махам малките косъмчета по корема и гърдите и тези по задника. На момичетата това пречи ли им?
много точно казаноПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
Първоначално написано от АТАКАБГ
![]()
![]()
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Да няма косми по члена хахахахаха
Не,майтап - нямам такива проблеми,то си е неин избор.
Но пък ме кефи Шинайд О'Конър![]()
knock-knock, "za mom4eta............" ти момче ли си или просто се изживяваш като такова ?Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
![]()
kolkoto i da e hubavo momi4eto ako ima mustaci...ne mersi, vse edno myja da ima cici!
Spored men edno momi4e ne trebva da ima nikyde nito edin kosy, bilo to po rycete, krakata ili da ne govorim mejdu tqh........abe skubete se be devoi4eta!!!!! kajete NE na kosmite!!! Muhahaha....e osven kosata de xaxaax \
/