Taka zdraveite na vsi4ki purvo. Imam si priqtel,s koito sme zaedno (ili pone bqhme zaedno ) malko pove4e ot polovin godina. Tva mom4e e purvoto mom4e kum koeto naistina izpitvam 4uvstva.I toi tvardi su6toto za mene.Obi4ame se mnogo oba4e problema e tam,4e toi e prekaleno revniv i se qdosva za nai-malkata glupost. Nqkoi priqtel ne6to da se izebava s mene i vednaga po4va s nervite i zaradi tva,4e mnogo se nervira predi nqkolko dni se stigna dotam da ostane 1 no6t v bolnica Toi me uejdava,4e nqmam vina zatva 4e e vleznal v bolnica za6toto i mnogo drugi hora go nervirali oba4e az si znam za mene si,4e sum vinovna za6toto sum doprinesla malko ili mnogo I sega mi kaza,4e ne izdurjal pove4e taka da revnuva i da se nervira i e po-dobre da se razdelime I dvamata ne mojeme 1 bez drug A az ne go karam umishleno da revnuva prosto taka se polu4ava vinagi se namira nqkoi kreten koito da me svalq i da go drazni Az mu obesnih,4e za mene su6testvuva samo toi i ne mi puka koi me svalq,4e samo nego iskam i samo nego si obi4am ... oba4e toi qvno naistina adski mnogo se drazni ot si4ko i se otkazva Molq vi daite mi nqkakuv savet kak da si go vurna v smisul da go nakaram da ne se otkazva taka 6toto kato se otkazva toi 1 vid hem me revnuva,hem kato se razdelime me ostavq da si hvana drug (ne 4e sl;ed nego 6e pogledna nqkoi). Iskam pak da sme si zaedno Kak po nqkakuv na4in da go nakaram da ne se drazni tolkova Blagodarq vi predvaritelno!