.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: revnost

daite_savet
    Guest

revnost

Taka zdraveite na vsi4ki purvo. Imam si priqtel,s koito sme zaedno (ili pone bqhme zaedno ) malko pove4e ot polovin godina. Tva mom4e e purvoto mom4e kum koeto naistina izpitvam 4uvstva.I toi tvardi su6toto za mene.Obi4ame se mnogo oba4e problema e tam,4e toi e prekaleno revniv i se qdosva za nai-malkata glupost. Nqkoi priqtel ne6to da se izebava s mene i vednaga po4va s nervite i zaradi tva,4e mnogo se nervira predi nqkolko dni se stigna dotam da ostane 1 no6t v bolnica Toi me uejdava,4e nqmam vina zatva 4e e vleznal v bolnica za6toto i mnogo drugi hora go nervirali oba4e az si znam za mene si,4e sum vinovna za6toto sum doprinesla malko ili mnogo I sega mi kaza,4e ne izdurjal pove4e taka da revnuva i da se nervira i e po-dobre da se razdelime I dvamata ne mojeme 1 bez drug A az ne go karam umishleno da revnuva prosto taka se polu4ava vinagi se namira nqkoi kreten koito da me svalq i da go drazni Az mu obesnih,4e za mene su6testvuva samo toi i ne mi puka koi me svalq,4e samo nego iskam i samo nego si obi4am ... oba4e toi qvno naistina adski mnogo se drazni ot si4ko i se otkazva Molq vi daite mi nqkakuv savet kak da si go vurna v smisul da go nakaram da ne se otkazva taka 6toto kato se otkazva toi 1 vid hem me revnuva,hem kato se razdelime me ostavq da si hvana drug (ne 4e sl;ed nego 6e pogledna nqkoi). Iskam pak da sme si zaedno Kak po nqkakuv na4in da go nakaram da ne se drazni tolkova Blagodarq vi predvaritelno!

tajnoto_beb4e
    Guest
    Mili4ka nz kakvo da ti kaja!Spored men toi ako naistina te obi4a,6te razbere gre6kata si i 6te te pomoli da se saberete!Ostani sama izvesno vreme,pomisli i se opitai(no sled vreme)da se saberete otnovo!Ako pak kaje,4e nemoje go ostavi!Spokoino vs 6te se opravi!Az sam s teb,za6toto znam kakvo e da te boli ot lubovta!Uspeh!...

daite_savet
    Guest
    Ama az ne moga da go ostavq prosto ei taka Az se poburkvam napravo bez nego Ne sum spala 2 no6ti i samo reva kato luda (ne 4e ima smisul ot tova no prosto ne moga da si spra sulzite) Znam,4e nqkoi 6e me se izsmeqt i 6e kajat sigurno "kvo se izlaga6 za polovin godi6na vruzka horata imat vruzki s godini". Moje i taka da e ,no za mene taq polovin godina promeni jivota mi mnogo i toq 4ovek e si4ko za mene Znam,4e me obi4a i iska da sme zaedno,no ne izdurja da revnuva postoqnno Az ne iskam da revnuva i prosto ne znam kak da mu obesnq,4e nqma smisul da se qdosva za takova ne6to sled kato az dori ne obru6tam vnimanie A ne moga da go ostavq i sled vreme da go potarsq 6toto dokato doide tva vreme sigurno 6te sum psihqsala

Не мисля, че си на възраст в която "не можеш без някой"... по-скоро си някое дете, което си внушава такива неща... седни успокой се малко, помисли - не е първия няма и да е последния. Предполагам си на не повече от 15 години, така че имаш толкова много време пред теб да срещнеш правилния човек... а иначе за ревността - ти щом се оставяш на някви там да те свалят вместо да ги разкараш веднага замисли се дали наистина държиш на това момче...
    Now is your time to die
    We've gathered here to say goodbye
    No more you'll cry
    No reason left for you to fight
    Feel pain no more
    Emotions never felt before
    Where do we go, we go she'll never know

daite_savet
    Guest
    Taka zna4i purvo na 17 godini sum... I mai naistina ne razbirate,4e za mene tva mom4e e si4ko..Kakto i da e samo az si znam kvo mi e. A kolkoto do tva za svalkite - az ne se ostavqm na nikoi da me svalq kato me svalqt gi reja izobshto ne se poddavam...

Голям фен
    Град
    Stz
    Az razbiram 4e za teb e vsi4ko i polovin godina naistina e dostaty4na da se vliubi6 do poluda!No spored teb ima li smisyl?Dori i da prodyljite toi 6te prodylji da revnuva(znam go ot li4en opit)!Pyk i kak moje da se dokarva no nervni krizi samo zaradi nqkakva revnost,qvno prosto i toi samiq nemoje da q spre!Ne znam kakvo da ti kaja!Opitaite pak.pogovori s nego,6tom te obi4a trqbva da spre i da ti ima doverie!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    това момче явно има някви психични проблеми
    кви са тия нерви, кво е тва чудо..и то заради някакви си глупости

извинявай ама той сега само се нерви, обаче с тая лабилна психика след време може дори и да ти посегне... даже и да не е на теб, възможно е на някой друг
    той е открил правилното решение, наистина ти мисли доброто, защото е разбрал, че ако иска по-бързо нещата да се оправят, трябва да се разделите

сигурно сега не ти се струва така, но след време ще видиш, че така е било мн по-добре и за теб, и за него
    опитай се да го забравиш и да си намериш някое нормално момче
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен Аватара на koalka
    И двамата не можете един без друг,но помислете си какво ще е като се съберете.Трябва да се промени,да не се нервива толкова,но това не става за два дни например.Ами страни то тези приятели,които те свалят...е той постоянно ли е с теб,че да знае за всеки,който те е свалял или ти му разказваш.Ако е така недей.Добре,не мога да разбера какви да тея момчета да свалят едно момиче пред гаджето и.Обясни ситуацията-той как разбира за тях?

daite_savet
    Guest
    Ami napulno normalen si e prosto revnostta mu e malko v poveche Razbiram go zashtoto az sushto mnogo revnuvam daje 1 put i az izpadnah v nervna kriza ot revnost,no tova e druga tema. Nikoga ne bi mi posegnal ne e sposoben kakvoto i da stane i kolkoto i da se nervira. A za svalkite-mi estestveno,4e ne e postoqnno s men,no se slu4va taka 4e se nqkoi friend se izpuska ne6to pred nego i toi po4va da se nervira,da iska da gi bie i t.n. A te znaqt,4e si imam gadje oba4e se edno naro4no go pravqt... Opitah da pogovorq s nego,da mu obesnq,4e nqma smisul da se nervira za takiva malki ne6ta i mu kazah,4e dvamata zaedno 6te se opitame da se kontrolirame pove4e i da ne se qdosvame tolkova,no qvno bez rezultat 6te opitvam pak da govorq s nego za6toto ne moga da si pozvolq da go zagubq - gotova sum dori da spra vsqkakvi kontakti s ostanalite samo i samo da sme zaedno ...

Град
    sofia
    emi revnosta e kofti ne6to kato e v pove4e obiknoveno tva e pri4inata za pove4eto razdqli na tazi vuzrast no ako naistina te obi4a6e 4ak tolko 6te6e da ti ima doverie a ne samo da ti plqmpa za tva ima i drugi ili 6te ti e mn trudno

daite_savet
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tosti
    emi revnosta e kofti ne6to kato e v pove4e obiknoveno tva e pri4inata za pove4eto razdqli na tazi vuzrast no ako naistina te obi4a6e 4ak tolko 6te6e da ti ima doverie a ne samo da ti plqmpa za tva ima i drugi ili 6te ti e mn trudno

Toi me obi4a mnogo dokazval mi go e ve4e oba4e prosto mnogo se nervira pali se za nai-malkoto i taq revnost mu e kato bolest... Tupoto e,4e ne me pritiska,no e taka kato po4ne da se qdosva i da se nervira i az se 4uvstvam vinovna 6toto zaradi mene stava si4ko A ve4e ne znam kvo da naprava samo i samo da ne revnuva osven naistina da spra vruzki s vsi4ki...

Емии щом толкова много се нервира, има голям проблем с психиката. Трябва да потърси специалист... това не е нормално за мен. Иначе не си виновна ти, проблема е негов и той трябва да си го преодолее сам. Не можеш да скъсаш всичките си контакти все пак... ?

daite_savet
    Guest
    offf nqma nikuv problem s psihikata savsem normalen si e! Prosto qvno me obi4a mnogo i go e strah da ne me zagubi taka si go obesnqvam az... Puk i sega gleda sebe si,za6toto vredi na svoeto zdrave... Az ne iskam da si vredi na zdraveto,no ne moga bez nego Znam,4e ako pak se sabereme 6te im otnovo podobni izcepki,no razberete me ne moga da si trugna prosto ei taka i da se opitvam da go zabravq.Otsega si znam,4e nqma da ima nikakuv efekt

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Много гадно.........нз кфо да те посаветвам просто не му дажаи пове4в поводи за ревност и дано не6тата се оправат
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

daite_savet
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BeBcHeTo
    Много гадно.........нз кфо да те посаветвам просто не му дажаи пове4в поводи за ревност и дано не6тата се оправат
    Ami az i popricnip ne mu davam - prosto se stava taka,4e dori da e nqkva priqtelska ebavka toi q zima naseriozno i se po4vat edni razpravii Tam e problema,4e ne znam kak da ne mu davam povodi v smisul osven da spra da izlizam s priqtelite si A puk i toi e dosta oburkan - hem iska da se razdelime,hem mi kazva,4e mnogo me obi4a i ne znae kakvo 6te pravi bez mene Dnes kato si pogovorihme pak mu kazah,4e sum gotova da napravq vsi4ko dori i nevazmojnoto,za da ne strada.Sega uj ne6tata stanaha malko po-dobre,no 6te vidim dokoga... 10x za mneniqta na vsi4ki! 6te sum blagodarna ako ima o6te takiva!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Познато ми е това което ти изпитваш ти и те разбирам но нищо не мога да те посаветвам защото аз самата не можах да се оправа като ми се случи на мен ... :[

0biChkam SlyNcEt0 :}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си