.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Guest

Една добра тема само за момичета

Кои части на тялото и общо взето какво искате да ви правим ние момчетата по време на секс. Кво имам впредвид - напишете вашите най-големи секс фантазии.

БОЛИ МЕ ФАРА АКО ИМА ТАКАВА ТЕМА ВЕЧЕ!!!
    И ВСЕ ПАК ПИШЕ ЧЕ Е САМО ЗА МОМИЧЕТА!!!

Фен
    Град
    WonDerlAnd
    емиии..ще искам да гали и да целува гърдите ми..да ми целува врата..много страстни целувки и така
    I am a violet butterfly !

Супер фен
    Град
    sofiq
    az obi4am mom4eto da e leko pod4ertavam leko grubo!da prekarva raka ot krasta nagore grubi4ko i da mi q zabie v kosite prez tova vreme da me e pritisnal grubo i da me celuva po vrata!obi4am da laha mnogo strast! \/

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

She-Devil
    Guest
    отскоро с моя практикуваме писнг. кефи ме
    опитай \/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от She-Devil
    отскоро с моя практикуваме писнг. кефи ме
    опитай \/
    Тва е отвратително, но от друга страна и полезно. Урината е полезна обаче е полезно да пиеш само собствената си урина чуждата не толкова.

Guest
    Аз харесвам секс на обществени места, в даскало или в някой парк, ако падне някъде другаде също може. Спалнята е скучтна!

:}

mnogo sa ne6tata koito mogat da me pobyrkat....celuvkite po vytre6nata strana na bedrata mi me karat da nastryhvam...celuvki po vratleto ..vyob6te vsqkakvi glezotiiki mai si padam pove4e po lubovnata igra otkolkoto po sy6tinskata 4ast...vidi6 li vajnoto e kak 6te predrazpoloji6 momi4eto nekoi 4uvstfeno masaj4e...celuvki po cqloto tqlo..padam si i po experimentite...ei tezi ne6ta pravqt sexa neopisuemo izjivqvane(est tezi ne6ta ne se otnasiat samo do momi4eto ne trqbva da se prenebregva i mujkata 4ast) taka 4e hora glezete partniora si i ako mu e haresalo(v koeto sym sigurna) 6te vi otvyrne sys sy6toto

Силно се възбуждам когато мъжете галят и мачкат гърдите ми. Когато хапят леко настръхналите им зърна или ги щипят с пръстчета. Също така обожавам разходката на палави мъжки пръсти между бедрата си, нежното засмукване на клитора и облизването по цялата дължина на цепката ми с грапав и игрив мъжки (понякога и женски) език. Това са малка, но съществена част от нещата, които лично мен ме възбуждат страхотно много. :P

Мега фен
    Град
    SF
    Аз пък много оби4ам когато сме в такава поза която да не е лице в лице, да ме целува по гърба и раменете. Страшно възбуждащо ми е

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си