.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: cikyla vi???

pritesnena
    Guest

cikyla vi???

abe momi4eta q mi kajete toq mesec imate li obyrkvane v cikyla,imam predvit ot promenlivoto vreme.mene mi zakysnqva ve4e 8 dena.pravila sam go bez prezervativ no ne e svyr6val men spok .pls spodelete

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    За всичко са виновни атмосферните влияния скоро може да ти поникне и мъжки полов член или така наречения пенис
    Внимавай с времето шега не бива

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Мега фен
    Град
    SF
    ами нз още. На 29 тряя да ми дойде и тогава ш'ти кажа

Робинята на Quench

Цитирай Първоначално написано от MrAsNiKa
    За всичко са виновни атмосферните влияния скоро може да ти поникне и мъжки полов член или така наречения пенис
    Това беше веселко!
    Но истината е, че цикълът наистина се влияе от времето. На мен много пъти ми е закъснявало поради тази причина.
    2т. системно, бан по профил и ип.

Както тази неделя ще бъде 25 градуса, а днес е 10. Очаквам да ми закъснее

Guest
    no vse pak 8 dena - normalno li e ???

Karameleno f
    Guest
    Za toq mesec neznam ama predniq mesec mi zakusnq 11 dni i na moqta fr i na neq nqkude tolkova taka 4e spox normalno e

Guest
    Ne se trevoji-napylno vyzmojno e vremeto i mn dr faktori da okazvat vliqnie na cikyla ti,no i fakta,4e si pravila sex bez predpazni sredstva,ne e za podcenqvane.Ve4e ti zakysnqva 8 dena,taka 4e spokoino mojesh da si napravish i test za bremennost.No shtom ne e svyrshval v teb,nqma mqsto za pritesneniq.I vse pak-napravi test-za svoe uspokoenie.Kato se po4uvstvash oblek4ena,to samo shte si doideKysmet

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    tozi mesec mi zakusnq s 9 dena,no nai-nakraq cufnah :P

Guest
    ей споко и на мен миналия месец ми закъсня с 8 дена а преди тва месец два -някаде с 7 дена .... аве изоб6то 6антава работа-обясняявам си го 4е бях тея 2 пъти на морета и след тва заради смяна на климат ала бала и за тва

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    vuzmojno e da e ot atmosfernoto vreme...a az sq da vi popitam ponqkoga sluchvalo li vi se e cikula da vi produlji poveche ot 2 sedmici i ako da znaete li zashto

И на мен ми закъснява. И миналия месец също - с около 12 дни. Но не знам дали е от времето .... или просто си ми закъснява. ( Не съм бременна 100%)

Да, много ми е слабо течението. Вчера ми дойде, а днес всякаш ще свърши.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Град
    SF
    За FaTaLn0t0_LaDy
    - на мене ми се слу4и веднъж да ми продължи цикълът 16 дена заради Постинор (беше се наложило да го пия тоя месец) и веднъж пак толкова защото се бях тъпкала яко с витамин С с надеждата 4е ше ми свърши по-бъзо. То верно намаля, ама продължи ужасно дълго. От тогава никво витамин С ве4е
    Ина4е на една приятелка винаги при смяната на времето и на сезоните й се удължава, даже се слу4ва да е по 2 седмици в цикъл.
    Така 4е явно си зависи от организма и има най-разли4ни при4ини поради които става така.
    Дано съм помогнала

Робинята на Quench

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MrAsNiKa
    Да имат и влияние и топенето на ледниците и озоновата дупка

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    ami da mn e vuzmojno da ima oburkvane ot vremeto taka 4e ane se pritesnqvai a ako si isgurna 4e ne e svur6il v teb nqma pri4ina da se trevoji6 ot ni6to

Фен
    Град
    WonDerlAnd
    na men mi zakysnqva veche 2 dni
    I am a violet butterfly !

Супер фен Аватара на Sarabi
    Божееее,още има хора,които вярват,че когато правят секс без презерватив и момчето си извади пениса преди да свърши е сигурен начин за предпазване от бременност...те някои се притесняват да не забременеят,дори когато са с презерватив,а тя без и е спокойна...
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Град
    Botevgrad
    Ами нормално е да ти закъснее с 8 дена, ама секса без презарватив е малко...

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    напълно възможно е да се забременее и без да е свършил в теб!
    Честито мамче! сигурно е момиче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си