.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

Презервативите намаляват ли удоволствието от секса?

Та това е. Според вас презервативите намаляват ли удоволствието от секса?
    Според мен дооста го намаляват. С приятеля ми не го бяхме правили с презерватив от около година (на противозачатъчни съм). Но ми се наложи да пия антибиотици и за всеки случай решихме да го правим с презерватив. През цялото време имах чувството, че са ми напъхали някакъв найлон във вагината. Беше отвратително. И по едно време като взе да ми пари.... не издържах той да свърши, станах и веднага отидох да се мия. После той ми сподели, че и на него малко му парело. А и на всичкото отгоре тази гума така се нагря от триенето... Абе скапана работа.

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Той да не е извадил някво каше от преди година

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Цитирай Първоначално написано от MrAsNiKa
    Kato se zamisli 4ovek e vuzmojno

Така е. Съгласна съм! Презервативите са много кофти нещо, но не може без тях, освен ако не си на противозачатъчни де. Макар че предпочитам гумата. Имала съм си порблеми с противозачатъчните.
    2т. системно, бан по профил и ип.

Guest
    Не, кондомът беше мой. Нов беше.

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Цитирай Първоначално написано от lifestyle
    Цитирай Първоначално написано от MrAsNiKa
    Kato se zamisli 4ovek e vuzmojno
    Няма да се изненадам ако е така
    Невежи много

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Супер фен
    da,taka kazvat 4e bez prezarvativ udovolstvieto bilo po-golqmo
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Cuddly
    Така е. Съгласна съм! Презервативите са много кофти нещо, но не може без тях, освен ако не си на противозачатъчни де. Макар че предпочитам гумата. Имала съм си порблеми с противозачатъчните.
    I az imax problem s protivoza4atu4nite i pak s guma .I kvo stana-gumata se skusa I kvo prai6 ?Pie6 postinor.I posle aide pak na protivoza4atu4ni,4e taka de ..... Stana edin film....

Голям фен
    Град
    софия
    не ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да ти кажа така съм свикнала и не ми прави грам впечатление.Пробвала съм и без кондом-да по-хубаво е,ама ме е страх и не мога да се отпусна.Като съм зажадняла за секс не ми пука как е!

Абе, хубавия секс не зависи само от един презерватив.
    Че е по-хубаво без - по-хубаво е, ама чак пък толкова...

Принципно го правя с презерватив, веднъж го направихме и без. Е да, по-готино е усещането спор няма. Но все пак не само презервативът решава дали сексът ще е готин или не. Ако го правиш с желание и любов винаги ще е хубаво.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Град
    SF
    Намаляват си удоволствието, няма да се лъжем. Но ако не си на противоза4атъ4ни просто няма как

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на maybelline
    Намаляват,но не много,а и така поне си сигурна че няма да забременееш(и това може да се оспорва,но не сега ).Иначе с противозачатъчни е най-лесно - няма кондоми и разните му там съпровождащи изцепки(късане,изтъркване и т.н.),няма и бебе.Но за противозачатъчните...абе не са препоръчителни,освен ако не си със сериозен приятел.

Голям фен
    Град
    Stz
    И за мен намаляват удоволствието!Правила съм го без презерватив с момче на което имах доверие и беше много по-хубаво,отколкото с останалите ми приятели!Ама ако не си сигурна в момчетата по-добре спри да експериментираш!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от No_LiMiTe^f
    И за мен намаляват удоволствието!Правила съм го без презерватив с момче на което имах доверие и беше много по-хубаво,отколкото с останалите ми приятели!Ама ако не си сигурна в момчетата по-добре спри да експериментираш!
    Мацка, не експериментирам. Със сериозен приятел съм от 1 година и 2 месеца Презервативите са напълно задължители при случайни полови контакти, както и в първите месеци на връзката.
    Хей, ама да не приемете темата ми като агитация за малките да го правят без презерватив?! В никакъв случай!
    Винаги трябва да има някакъв метод на контрацепция, било то кондом, вагинални таблетки или орални контрацептиви. Прекъсването на акта не е метод за контрацепция, а допълнение към метода, който използваш.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами аз още не съм толкова навътре с нещата ..само 1 пат сам пробвала без ... и чесно казано ми беше супер притеснено и не беше нещо особено ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    Разбира се 4е има разлика,без е 100 пъти по-хубаво.Така мислят и много мой приятели без удоволствието е по голямо и за 2-мата партниори тоес за мъжа и жената.Но с е по безопасно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си