- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vupros kum momi4etata
ne haresvam guzeta,no vse pak trqbva da se 4uvstav siguren v sebe si,ne da mi se pravi na nqkakuv kakuvto ne e i posle se okazva 4ovek,koito ne si znae mqstoto v jivota!Otnosno drugite,vseki si izbiram sam kakva muzika da slu6a,kak da se obli4a.Nali vse pak oblekloto do nqkude pokazva svoq stil i harakter.Az li4no haresvam otkroveni mom4eta s golqmo 4uvstvo za humor i su6tevremenno malko romantika i takti4nost :P[/url]
По принцип метъли,но и някой друг ако ми хареса - няма лошо.Само модерен пич не би ме заинтересувал(прекалено различни бихме били)
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
dea znam...normalen......az po nachalo si padam po basketbolisti...ama nekvi takiva razmaknati-tip sk8-ri ili rapari ne me kefqt.metali sa6to..lichno moe si mnenie...
![]()
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
nqma tip mom4e za vseki se otnasq taka si mislq az 6toto naprimer ako nqkoi e kazal 4e iska 4ernokos sus tumni o4i ako doide nqkoi rus sus svetli i ako q vpe4atli s ne6to dr nqma li i nego da haresa nz za dr no az mislq 4e takova ne6to kato tip ne su6testvuva tova si e li4noto mi mnenie
миии лично аз си падам по един много откачен стил не са гъзари ама на са и некви рапърчета не са некви сдухани просто не мога да го обесня много е шантаво
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
mi az si padam po meal4eta ili emo...
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Аз си падам по некви смъкнати,скейтърчета,метал и,пънкари ей ткива
Първоначално написано от Nadelina
![]()
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
za men nqma osobeno zna4enie kak se obli4a mom4eto,predpo4itam po razmaknatite,no ako mi haresva haraktera mu i metal da e pak 6te go vzema![]()
Еми рапърчетата хич не са лоши,ама може и някой в друг стил да ми допадне.Това зависи от много неща
Стига с тези рапърчета бе.. това беше интересно преди 4-5 години) аз ако трябва честно да си призная си падам много по газета..
какво да се прави.. определено това са мъжете след които се обръщам а иначе в интерес на истината момчетата по които съм си падала не са били такива... хмм..
Умните момичета носят в чантичките си DUREX, а по-умните DURACELL !!!
и менеПървоначално написано от Kaliq
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
за мен това няма значение важното е самия човек да е готин
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Общо взето по всякакви си падам, стига да се чувствам добре с тях.
po voleibolisti,za6toto denq si prekarvam v trenirovki!![]()
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
Ми по принцип харесвам момчета които се обличат по нормално..иначе и газетата ме кефятама най мн се кефя на едно момче...
![]()
Газета и Футболисти![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()