- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kakuv i e problema ?
ok znachi pravim go... na neq i e mn qko.. za pruv put daje mi govori po vreme na sex 4e me obi4a da ne spiram i t.n. i po 1 vreme mi vika "iskam da useqt vkusa". i az go vadq nali.. sqdam po4vam da se doopravqm sam po-barzo i tq mi vika "ne sum sigurna che go iskam.." i taka i ne mojah da svarsha. mn tapo mi beshe sled tova. vqrno e che dosega ne go e pravila ama za kvo me razigrava ?
Виж нещата от добрата им страна- сега ще знаеш, че не всички желания трябва да бъдат изпълнявани, още по-малко по време на секс.
Не че е искала да те разиграва- така се е получило, не го приемай лично.![]()
Е,сега за едното свършване и дай сега да я разпънем на кръст.Просто момичето е искало да ти направи удоволствие на теб и на себе си,но в последния момент се е разубедила.После защо не продължихте със секса?
ami ne prodaljihme za6toto stana mn kasno ve4e se 4ykahme okolo 2 3 4asa
axxaxax da 18-19 4asa...![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
6to ? ti ne moje6 li 2-3 4asa ? osobeno ako e v na4aloto na vryzkata ?Първоначално написано от skate_warrior
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Spokoino de, chovekПървоначално написано от Анонимко
Momicheto se e pritesnilo, poneje ne znae kakvo tochno pravi... Pogledni go ot hubavata strana - shtom e iskala da useti vkusa - sledvashtia put shte se prestrashi i shte si zadcovoli liubopitstvoto
![]()
ne i ne smqtam 4e nqkakvi si zagoreli puberi deto sa si otkrili v4era pi6kata mogatПървоначално написано от WindWaker
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
щом й е за пръв път не й се сърди сега. не е била сигурна то4но какво иска и дали го иска.![]()
![]()
Робинята на Quench
ooo ma to i e bilo za pruv put.. i sa se ebali 2-3 4asa... mdaaaa![]()
![]()
![]()
По - скоро е искала да те възбуди повече а ти що се хващашПървоначално написано от Анонимко
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
хаххаххаххаа skate_warrior ..къртиш мивки маина ! хаххахаПървоначално написано от skate_warrior
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
tq pone svurshi 2 puti![]()
eee goqlma rabota kakvo tolkova kato 4eli e napravila koi zn kakvo
kurta mivki, terakota, faqns i parket.. no 4upq i kaskiПървоначално написано от IdiOtKa
![]()
... kvo se hilite we to4no taka si e sednali mi nekvi sopolankovci da mi govorat kak se ebali po 2-3 4asa.. eii4 alooo izbur6ete si guzovete sami i togava se pravete na interesni \/
skate_warrior izglejda si maloumen. na 18 sum i stavashe vupros che i e za pruv put da "USETI VKUSA".
men kvo me burka? az vuob6te ne govorq za tovaПървоначално написано от Анонимко
![]()
Според мен не е била сигурна дали иска точно това ... и след като е размислила докато ти си си биел чикия тя се е отказала и затова ти го е казала... кво толкова ... обичай си я и не е впрягайПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
kuv ti e problema be???ne si svur6il!?!golqma rabota!!!znae6 li kolko mi puka a i na ostanalite ot foruma???kvo iska6 da i se obadim da q pitame 6to ne ti go e lapnala li???q se opravqi!!!
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
а така! да не ти дреме!!! следващия път и повче ще иска!![]()
Точно така!Евала батка ,един човек ,който да ви каже истината!Секс с продължителност 2/3 часа няма никаде....Ся не бъркайте това ,че за 3 часа сте напрайли 3/4 тека ...тва е щото броите и минутите през ,които сте почивали ,презареждали и пр.Аз съм сигурен ,че като цяло сексуалният акт не продължава повече от час/час и половина(говоря като сбор от времето на всичките текове) !Първоначално написано от skate_warrior
![]()
![]()
![]()
a da 30 4asa a bani4ka ne6te6 li osven da si navrql nqkolko bu4ki led v neq ne se6tam kak 6a izd1rji6 i 20 min![]()
оххх ми уплашила се е просто !!!! кво толкова има да му се мисли![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!