.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Използвана или ......

Как бихте се почувствали, ако бившото ви гадже тръгне с най-добрата ви "приятелка" . Това беше най-гадното нещо, кеото някой можеше да направи за мен . Но сега вече не ми пука за тях :P .

Голям фен
    Mi ignore i na dvamata ...

Случи ми се но не с най-добрата ми приятелка.
    С една друга...почувствах се доста кофти
    ..тя също след отмъщението ми

хах

Аз мисля, че той още ме харесва, тя много ревнува когато той говори с мен, тава е моят начен за отмъщениел :P .

Град
    Sofia

Re:

Цитирай Първоначално написано от crazy_butterfly
    Аз мисля, че той още ме харесва, тя много ревнува когато той говори с мен, тава е моят начен за отмъщениел :P .
    Hmm...tva che govori s tebe vse oshte ne znachi che te haresva...ti kato v 4-ti klas :"Aaaa...toi me poglednaaaa!!" Uspokoi se malko...zavisi kak ti govori..moje da iska da zapazite otnosheniqta si kato priqteli.
    A shtom na neq i prish mrysno deistvai...pravi vsichko koeto bi q naranilo
    В живота винаги има едно "АКО", което много цапа и мирише лошо...

Не е баш така

Аз го познавам и знам че това което казвам е вярно . Да ще я наранявям . Щом първо тя ме, защо не сега аз нея :P .

Град
    Sofia

Re: Не е баш така

Аз го познавам и знам че това което казвам е вярно . Да ще я наранявям . Щом първо тя ме, защо не сега аз нея :P .
    Oki shtom e taka...nqma losho az samo da ti kaja v sluchai che si se zabludila neshto
    A za onaq smrydla proshka da nqma...
    В живота винаги има едно "АКО", което много цапа и мирише лошо...

Така си е

И все пак някой ден тези, които са ме наранявяли ще ме молят за прошка - това ме прави много по-силна .

Фен
    Град
    Sofia ghetto

Re: Така си е

И все пак някой ден тези, които са ме наранявяли ще ме молят за прошка - това ме прави много по-силна .
    всичко се връща...рано или късно
    и Интер

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    На мен вече ми се случи преди извесно време!И кво напраих-бих им дуспата и на двамата,намерих сили да продължа,показах им че въпреки че много държах на тях превъзмогнах болката и си станах предишното усмихната момиче катои преди.Заличих ги от сърцето си и не им обръщах никакво внимание.Безразличието е най-голямото наказание!

Re: хах

toi ako te haresva6e i durje6e istinski na tebe dali 6te6e da trugne s nai dobrata ti priqtelka a?q se zamisli malko!lape6ki akul eiiiii nqq sa orpaiti na4i!

Голям фен
    Град
    Sofia

Re: Използвана или ......

Как бихте се почувствали, ако бившото ви гадже тръгне с най-добрата ви "приятелка" . Това беше най-гадното нещо, кеото някой можеше да направи за мен . Но сега вече не ми пука за тях :P .
    Ами ако най-добрата ти приятелка знае, че имаш чувства към него, тогава изобщо не ти е най-добра приятелка. Така или иначе това понятие е много относително. А ако ти си и казала, че теб вече не те интересува той, тогава няма какво да я обвиняваш.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

ами глей ся кво ще се случи off,fuck off и при първия удобен случай бой,яко бой
    Ко яли?-Пили.
    Ко пили?-Със зели.
    Нещо подобно е и този форум

Град
    homeless
    Не мога да разбера що сте такива егоисти всички... Любовта не пита чий приятел си. Тя просто идва, независимо от обстоятелствата. И винаги има наранени, така е, но има и щастливи!И е по-добре да има двама happy, отколкото трима нещастни не мислиш ли? ... И след като момичето е най-добрата ти приятелка, би трябвало да се радваш, че е щастлива... А не да се опитваш да и отмъстиш за нещо, което предполагам и на нея и е било трудно да направи. Постави се на нейно място... Съмнявам се, че ти би избрала приятелството пред любовта! Просто възрастта ни е такава, че надценяваме и подценяваме погрешните неща.

Бележка: Струва ми се, че тук не става въпрос за нищо истинско - нито приятелство, нито любов, но кой знае...
    Here in my shadow I'm safe I'm free...I've nowhere else to go but I can't stay where I don't belong.....

Цитирай Първоначално написано от LifeleZz
    Не мога да разбера що сте такива егоисти всички... Любовта не пита чий приятел си. Тя просто идва, независимо от обстоятелствата. И винаги има наранени, така е, но има и щастливи!И е по-добре да има двама happy, отколкото трима нещастни не мислиш ли? ... И след като момичето е най-добрата ти приятелка, би трябвало да се радваш, че е щастлива... А не да се опитваш да и отмъстиш за нещо, което предполагам и на нея и е било трудно да направи. Постави се на нейно място... Съмнявам се, че ти би избрала приятелството пред любовта! Просто възрастта ни е такава, че надценяваме и подценяваме погрешните неща.

Бележка: Струва ми се, че тук не става въпрос за нищо истинско - нито приятелство, нито любов, но кой знае...
    е добре де,но мен може да ми е кеф да се гавря с хората и ся кво,да избера тяхното щастие пред моето ли,ми няма да стане
    Ко яли?-Пили.
    Ко пили?-Със зели.
    Нещо подобно е и този форум

Е да

Е да така е когато разбрах че те ходят тя ми каза : ако му бях отказала щяхме двама да страдаме, а аз казах е сега стрдм само аз . Абе не ми пука вече за тях . Ще си намеля някое момче което да е наистина готово за мен :P .

pff nishto ne pravi po dobre se pravi che ne ti puka taka she im stane po gadno predi godina i 7 meseca i az bqh taka togava bivshata me be pokanila na RD-to si no sled kato behme skusali i az da ne q obidq otidoh togaa se celuva s 1 ot nai dobrite mi priqteli emii kvo da se pravi gadno mi stana ama go prejivqh i pochnah da se pravq che ne mi puka che sa zaedno posle i 2mata mi lazeha v krakata za proshka probvai i ti :P

Цитирай Първоначално написано от Love-U
    pff nishto ne pravi po dobre se pravi che ne ti puka taka she im stane po gadno predi godina i 7 meseca i az bqh taka togava bivshata me be pokanila na RD-to si no sled kato behme skusali i az da ne q obidq otidoh togaa se celuva s 1 ot nai dobrite mi priqteli emii kvo da se pravi gadno mi stana ama go prejivqh i pochnah da se pravq che ne mi puka che sa zaedno posle i 2mata mi lazeha v krakata za proshka probvai i ti :P
    ко разбрах нещо пък на...кой целувал ко станало бу мъ ме4а...пи4 обясни малко по ясно е ))

Град
    homeless
    Цитирай Първоначално написано от expl0de
    е добре де,но мен може да ми е кеф да се гавря с хората и ся кво,да избера тяхното щастие пред моето ли,ми няма да стане
    Ема не са всички на твоя акъл...надявам се
    Here in my shadow I'm safe I'm free...I've nowhere else to go but I can't stay where I don't belong.....

Фен Аватара на Poulet
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LifeleZz
    Ако наистина е приятелка,ако ще да и текат лигите по него,няма да го направи.

Две хубави очи,
    Душата на дете.
    В две хубави очи
    Музика лъчи.
    Не искат и не обещават те...

амиии ти вече си открил начина. макар че аз бих ги игнорирала и не бих ги погледнала и двамата никога вече.

Guest
    ^I don't give a fuck^
    mnogo iskam da razbera kak si otmastila zashtoto i pri men e neshty takova samo 4e sus edna ot drugiq klas koqto vuobshte ne q haresvam

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ^I don't give a fuck^
    mnogo iskam da razbera kak si otmastila zashtoto i pri men e neshty takova samo 4e sus edna ot drugiq klas koqto vuobshte ne q haresvam

Ъхъхъхъ
    регистрирай се и щи разказвам на ЛС
    Не тряя да си развалям "доброто" име във форума
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

sorka oba4e togava ne bqh vleznala sus registraciqta si tova sum az :P ako iskash shti pisha az na LS

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    i dvamata shte sa zali4eni za vinagi ot jivota mi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си