- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Използвана или ......
Как бихте се почувствали, ако бившото ви гадже тръгне с най-добрата ви "приятелка". Това беше най-гадното нещо, кеото някой можеше да направи за мен
. Но сега вече не ми пука за тях :P .
Mi ignore i na dvamata ...
Случи ми се но не с най-добрата ми приятелка.
С една друга...почувствах се доста кофти![]()
..тя също след отмъщението ми![]()
![]()
Аз мисля, че той още ме харесва, тя много ревнува когато той говори с мен, тава е моят начен за отмъщениел :P .
Hmm...tva che govori s tebe vse oshte ne znachi che te haresva...ti kato v 4-ti klas :"Aaaa...toi me poglednaaaa!!" Uspokoi se malko...zavisi kak ti govori..moje da iska da zapazite otnosheniqta si kato priqteli.Първоначално написано от crazy_butterfly
![]()
A shtom na neq i prish mrysno deistvai...pravi vsichko koeto bi q naranilo![]()
В живота винаги има едно "АКО", което много цапа и мирише лошо...
Аз го познавам и знам че това което казвам е вярно. Да ще я наранявям
. Щом първо тя ме, защо не сега аз нея :P .
Oki shtom e taka...nqma losho az samo da ti kaja v sluchai che si se zabludila neshtoПървоначално написано от crazy_butterfly
A za onaq smrydla proshka da nqma...![]()
В живота винаги има едно "АКО", което много цапа и мирише лошо...
И все пак някой ден тези, които са ме наранявяли ще ме молят за прошка - това ме прави много по-силна.
всичко се връща...рано или късноПървоначално написано от crazy_butterfly
![]()
![]()
![]()
и Интер
На мен вече ми се случи преди извесно време!И кво напраих-бих им дуспата и на двамата,намерих сили да продължа,показах им че въпреки че много държах на тях превъзмогнах болката и си станах предишното усмихната момиче катои преди.Заличих ги от сърцето си и не им обръщах никакво внимание.Безразличието е най-голямото наказание!![]()
toi ako te haresva6e i durje6e istinski na tebe dali 6te6e da trugne s nai dobrata ti priqtelka a?q se zamisli malko!lape6ki akul eiiiii nqq sa orpaiti na4i!Първоначално написано от crazy_butterfly
Ами ако най-добрата ти приятелка знае, че имаш чувства към него, тогава изобщо не ти е най-добра приятелка. Така или иначе това понятие е много относително. А ако ти си и казала, че теб вече не те интересува той, тогава няма какво да я обвиняваш.Първоначално написано от crazy_butterfly
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
ами глей ся кво ще се случиoff,fuck off и при първия удобен случай
бой,яко бой
![]()
Ко яли?-Пили.
Ко пили?-Със зели.
Нещо подобно е и този форум
Не мога да разбера що сте такива егоисти всички...Любовта не пита чий приятел си. Тя просто идва, независимо от обстоятелствата. И винаги има наранени, така е, но има и щастливи!И е по-добре да има двама happy, отколкото трима нещастни не мислиш ли? ...
И след като момичето е най-добрата ти приятелка, би трябвало да се радваш, че е щастлива... А не да се опитваш да и отмъстиш за нещо, което предполагам и на нея и е било трудно да направи. Постави се на нейно място... Съмнявам се, че ти би избрала приятелството пред любовта! Просто възрастта ни е такава, че надценяваме и подценяваме погрешните неща.
Бележка: Струва ми се, че тук не става въпрос за нищо истинско - нито приятелство, нито любов, но кой знае...![]()
Here in my shadow I'm safe I'm free...I've nowhere else to go but I can't stay where I don't belong.....
е добре де,но мен може да ми е кеф да се гавря с хората и ся кво,да избера тяхното щастие пред моето ли,ми няма да станеПървоначално написано от LifeleZz
![]()
Ко яли?-Пили.
Ко пили?-Със зели.
Нещо подобно е и този форум
Е да така е когато разбрах че те ходят тя ми каза : ако му бях отказала щяхме двама да страдаме, а аз казах е сега стрдм само аз. Абе не ми пука вече за тях
. Ще си намеля някое момче което да е наистина готово за мен :P .
pff nishto ne pravi po dobre se pravi che ne ti puka taka she im stane po gadno predi godina i 7 meseca i az bqh taka togava bivshata me be pokanila na RD-to si no sled kato behme skusali i az da ne q obidq otidoh togaa se celuva s 1 ot nai dobrite mi priqteli emii kvo da se pravi gadno mi stana ama go prejivqh i pochnah da se pravq che ne mi puka che sa zaedno posle i 2mata mi lazeha v krakata za proshka probvai i ti :P
ко разбрах нещо пък на...кой целувал ко станало бу мъ ме4а...пи4 обясни малко по ясно еПървоначално написано от Love-U
))
Ема не са всички на твоя акъл...надявам сеПървоначално написано от expl0de
Here in my shadow I'm safe I'm free...I've nowhere else to go but I can't stay where I don't belong.....
Първоначално написано от LifeleZz
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
амиии ти вече си открил начина. макар че аз бих ги игнорирала и не бих ги погледнала и двамата никога вече.![]()
^I don't give a fuck^
mnogo iskam da razbera kak si otmastilazashtoto i pri men e neshty takova samo 4e sus edna ot drugiq klas koqto vuobshte ne q haresvam
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Ъхъхъхъ![]()
регистрирай се и щи разказвам на ЛС![]()
Не тряя да си развалям "доброто" име във форума![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
sorka oba4e togava ne bqh vleznala sus registraciqta sitova sum az :P ako iskash shti pisha az na LS
i dvamata shte sa zali4eni za vinagi ot jivota mi![]()
![]()
![]()