Zdraveite priqteli!Iskam da spodelq kakvo mi se sluchva i ako mojete da mi dadete nqkakv savet zashtoto qvno sama nemoga da se spravq.
Znachi predi 2 godini hodih s edno momche ,mn se obichahme no se razdelihme stechenie na obstoqtelstvata.Prez tezi 2 godini toi napravi vsi4ko vazmojno za da me nakara da stradam i da se chuvstvam kofti,zashtoto smqtashe che az sam vinovna che sme se razdelili,a vinata beshe i v dvamata.Prez visk4oto tova vreme az ne sprqh da go obicham i da tyrpq ,i momenta v koito toi imashe nujda ot men az bqh tam,prenebregvah vsi4ko i vsi4ki za nego.Sega se vijdame otnovo,no toi prodaljava da se darji zle s men i mnogo me naranqva.Imam chuvstvoto che mu e hubavo da me gleda da se unijavam...Vsi4ki me uprekvat zadeto mu proshtavam vsi4ko i se ostavqm da si igrae taka s men,po princip ne sam takava,no.... prosto nemoga da si zamina .Toi se e promenil strashno mnogo,ne e onova momche koeto me obichashe istinski,predi vreme,no ima momenti v koito se darji otnovo tolkova milo..i e nejen s men ....
Znam che vsi4ko v toq jivot se vrashta,koleloto se varti..Neznam kakvo da pravq,tolkova vreme ne uspqh da go zabravq mislq si che ne sam napravila vsi4ko vazmojno za da bade kakto predi.. ot druga strana me boli strashno mnogo ot vsi4ko tova.Iskam prosto nqkakav savet zashtoto shte se pobarkam