.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty

www.moetodaskalo.com

Регистрирате се и можете да пишете оценки на очителите си. Изключително забавно е да гледаш кви двойкари са учителите ти.

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Да много забавно сайтче!Ам ако несе лъжа е от доста време
    Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!

Re: www.moetodaskalo.com

Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
    очителите

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ErinEverly, явно твоите учители наистина са големи двойкари щом не са могли да те научат на нормален правопис или ти просто се имаш за знаеща и дори не им отделяш от "ценното" си време да ги слушаш...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град

Re: www.moetodaskalo.com

Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
    очителите
    Мисля, че е ясно че знам елементарен български език. Тва е механична грешка. Ясно ми е че от Уча Учител, Ученик, Учение и т.н.

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    ахахаха много е яко тфа
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

miloto_girl-4e Пуснато на: Пет Окт 20, 2006 9:04 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

ErinEverly, явно твоите учители наистина са големи двойкари щом не са могли да те научат на нормален правопис или ти просто се имаш за знаеща и дори не им отделяш от "ценното" си време да ги слушаш...

Dr. Kazimbutt Пуснато на: Пет Окт 20, 2006 8:59 pm Заглавие: Re: www.moetodaskalo.com

--------------------------------------------------------------------------------

ErinEverly написа:
    очителите

eee к'вот сте се заяли!Много ясно ,ч механична грешка!После е написано с "У"
    Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!

Голям фен
    Град
    Варна
    ъБе я ни съ карайти. Не е ли я ясну, че аз сум най-ниграмотното тук.

По Тьемътъ - Мноуу як сайт. На всички ще им пишъ по иднъ двойка, но най-вечи на гусподинъ по БГ, мислйъ че е ясну защо...
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Наистина е яко сайтчето

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    хахха дам сайтчето си го бива

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от SlyN4o`f
    miloto_girl-4e Пуснато на: Пет Окт 20, 2006 9:04 pm Заглавие:

Dr. Kazimbutt Пуснато на: Пет Окт 20, 2006 8:59 pm Заглавие: Re: www.moetodaskalo.com

ErinEverly написа:
    очителите

eee к'вот сте се заяли!Много ясно ,ч механична грешка!После е написано с "У"
    Споко, ако се чувствах гузна или ако бях сгрешила наистина, досега щях да поправя 100000000000 пъти написаното Аз просто си знам че е с у и затва не ме бърка кой кво се обяснява. Същото се отнася и за мошно.

Бтв, miloto_girl-4e, ти кой курс британика си, може и да те познавам. Доста лесно забравяш минало виртуално приятелство

Кажете поне нещо по темата, де. Вие се изложихте с тези критики

Erin Everly

Мега фен Аватара на koalka
    Този сайт го знам още от миналата учебна година.Не е особено интересен според мен.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Аахахаахах, много добър сайт!
    Припомних си даскали, коитo бях забравил. Еххх, какви времена бяха.

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    DA nie s brat mi pisahme nqkoi 2-ki...
    ___to Be Continued___

Повече от фен
    хах...много забавно сайтче. Не влизам много често там, но като вляза...просто ги спуквам всичките учители. Спомням си веднъж в часа по информатика влязох в www.moetodaskalo.com и писах 2 на госпожата ми по информатика. Тя тъкмо минаваше към мен и... абе не беше много забавно след това

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Какво да кажа по темата - сайтчето е добре замислено и е яко да гледаш как са оценени учителите, които ти преподават
    ErinEverly, миличка, не уча в Британика от 6ти клас :Р
    Сега вече съм немкиня
    Иначе много добре те знам, само от време на време се бъркам, защото само сменяш никовееееееееее
    Но аз ще дойда някой път до даскалото ти, щото все се криеш от тийн срещи или само срещи с мен и/или DartRevan
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Какво да кажа по темата - сайтчето е добре замислено и е яко да гледаш как са оценени учителите, които ти преподават
    ErinEverly, миличка, не уча в Британика от 6ти клас :Р
    Сега вече съм немкиня
    Иначе много добре те знам, само от време на време се бъркам, защото само сменяш никовееееееееее
    Но аз ще дойда някой път до даскалото ти, щото все се криеш от тийн срещи или само срещи с мен и/или DartRevan
    Еми, кво да ти кажа, трябваше да питам за тая Британика. А иначе - ма моля ти се, заповядай

Erin Everly

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    ooo znam go az tva sait4e az sum postoqnen posetitel :P otma6tavam na gadnite daskali ;PPP

sait4eto na men mi haresva :P hubavo e 4e ima mqsto kudeto nie mojem da ocenqvame u4itelite si

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си