- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- [url]www.moetodaskalo.com[/url]
Регистрирате се и можете да пишете оценки на очителите си. Изключително забавно е да гледаш кви двойкари са учителите ти.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Да много забавно сайтче!Ам ако несе лъжа е от доста време
![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
Първоначално написано от ErinEverly
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
ErinEverly, явно твоите учители наистина са големи двойкари щом не са могли да те научат на нормален правопис или ти просто се имаш за знаеща и дори не им отделяш от "ценното" си време да ги слушаш...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Мисля, че е ясно че знам елементарен български език. Тва е механична грешка. Ясно ми е че от УчаПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
Учител, Ученик, Учение и т.н.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
ахахаха много е яко тфа![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
eee к'вот сте се заяли!Много ясно ,ч механична грешка!После е написано с "У"miloto_girl-4e Пуснато на: Пет Окт 20, 2006 9:04 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
ErinEverly, явно твоите учители наистина са големи двойкари щом не са могли да те научат на нормален правопис или ти просто се имаш за знаеща и дори не им отделяш от "ценното" си време да ги слушаш...
Dr. Kazimbutt Пуснато на: Пет Окт 20, 2006 8:59 pm Заглавие: Re: www.moetodaskalo.com
--------------------------------------------------------------------------------
ErinEverly написа:
очителите
![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
ъБе я ни съ карайти. Не е ли я ясну, че аз сум най-ниграмотното тук.![]()
По Тьемътъ - Мноуу як сайт. На всички ще им пишъ по иднъ двойка, но най-вечи на гусподинъ по БГ, мислйъ че е ясну защо...
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
хахха дамсайтчето си го бива
![]()
Споко, ако се чувствах гузна или ако бях сгрешила наистина, досега щях да поправя 100000000000 пъти написанотоПървоначално написано от SlyN4o`f
Аз просто си знам че е с у и затва не ме бърка кой кво се обяснява. Същото се отнася и за мошно.
Бтв, miloto_girl-4e, ти кой курс британика си, може и да те познавам. Доста лесно забравяш минало виртуално приятелство![]()
![]()
Кажете поне нещо по темата, де. Вие се изложихте с тези критики![]()
Erin Everly
Този сайт го знам още от миналата учебна година.Не е особено интересен според мен.
Аахахаахах, много добър сайт!
Припомних си даскали, коитo бях забравил. Еххх, какви времена бяха.
![]()
![]()
DA nie s brat mi pisahme nqkoi 2-ki...
___to Be Continued___
хах...много забавно сайтче. Не влизам много често там, но като вляза...просто ги спуквам всичките учители. Спомням си веднъж в часа по информатика влязох в www.moetodaskalo.com и писах 2 на госпожата ми по информатика. Тя тъкмо минаваше към мен и... абе не беше много забавно след това
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Какво да кажа по темата - сайтчето е добре замислено и е яко да гледаш как са оценени учителите, които ти преподават![]()
ErinEverly, миличка, не уча в Британика от 6ти клас :Р
Сега вече съм немкиня![]()
![]()
Иначе много добре те знам, само от време на време се бъркам, защото само сменяш никовееееееееее![]()
![]()
Но аз ще дойда някой път до даскалото ти, щото все се криеш от тийн срещи или само срещи с мен и/или DartRevan![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Еми, кво да ти кажа, трябваше да питам за тая Британика. А иначе - ма моля ти се, заповядайПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Erin Everly
ooo znam go az tva sait4e az sum postoqnen posetitel :P otma6tavam na gadnite daskali ;PPP
sait4eto na men mi haresva :P hubavo e 4e ima mqsto kudeto nie mojem da ocenqvame u4itelite si![]()
![]()