- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- гаф по време на секс
macko..moq suvet e..ppribirai se u vas ..i si mul4i dokato te ne podhvanat temata...i posle samo gledai jalno i kimai s glavaa gadjeto ti da se pribira i da kaja 4e se sbil s negov priqtel ! aide uspeh
i pove4e nikakuv sex v hola
no exit
оле кво прай тва 5-6 клас ли кфо аве момиче ти в час ли си ве каф секс на 13 ти на тея години нищо няма да осетиш от цялата хава а ако ти бях баща нз сигорно щях да ви намлатя двамата и после да си тегля един коршум в слепоочието по никакъв начин не мога да приема че примерно имам дъщеря на 13 и някав малак мухал дето се чуди каде да си завре малката пишка е намерил място в дъщеря ми .
Ваще са ебати говедата! Събери една компания от 10 -15 човека идете у вас и ги затриите!
То все пак зависи от родителите.Има всякакви хора.Мен също ме бяха хванали,когато бях на 13 (тоест майка ми ме беше хванала) и на другия ден сякаш не помнеше нищо.Винаги има значение характера на родителите.А иначе наистина,бъди по-предпазлива и гледай когато искаш да се скриеш във вас например,да си сигурна,че вашите няма да се приберат по-рано и да ви заварят.Сещаш се де....а и другите достатъчно обясняваха как да постъпваш другия път.....сега не ти остава нищо друго,освен да се прибереш и да се опиташ да ги умилостивиш по някакъв начин.....Първоначално написано от Fire_Baby
ПроГлем!?И каква е връзката нервиш мА-дай снимкаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ела те в нас![]()
Ако си съгласна пиши едно ЛС
Ще поговорим и ще ти дам няколко съвета![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
пхахахахаха не те ли е срам поне малко? [-o<Първоначално написано от MrAsNiKa
Никак дажеПървоначално написано от jony
![]()
Аз съм безсрамник, мрасник, развратник
Абее мечтата на всяко момиче
Май леко се изместих от темата![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
absoliutno suglasen sum s pitbul-aПървоначално написано от zoben_pitbul
ne ste go pravili na podhodq6tno mqsto i priqtelq ti ne e posmql da mu napravi ni6to, mene ako me svari nqkoi i trugne da me bie 6e se praime na kalbeta s nego, dokopvam purvoto tejko i tvurdo ne6to i mu praa glavata rompe
ako bqh momi4e i bqh na tvoe mqsto nqma6e da se pribera u nas, no se pak ti si gi poznava6 va6te, preceni si dali ne6tata nqma da stanat po-zle ako ne se pribere6, ne bih im i progovoril posle, ili bih im obqsnil purvo i ako ne me razberat togava nqma6e da im progovora, a btw samo da te svetna, ne kazvai kade si, gledai tvga da ne stiga do va6te, i gledai da se pribere6 do 12h otkakto si izleznala ot vas