.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    macko..moq suvet e..ppribirai se u vas ..i si mul4i dokato te ne podhvanat temata...i posle samo gledai jalno i kimai s glava a gadjeto ti da se pribira i da kaja 4e se sbil s negov priqtel ! aide uspeh i pove4e nikakuv sex v hola
    no exit

оле кво прай тва 5-6 клас ли кфо аве момиче ти в час ли си ве каф секс на 13 ти на тея години нищо няма да осетиш от цялата хава а ако ти бях баща нз сигорно щях да ви намлатя двамата и после да си тегля един коршум в слепоочието по никакъв начин не мога да приема че примерно имам дъщеря на 13 и някав малак мухал дето се чуди каде да си завре малката пишка е намерил място в дъщеря ми .

Guest
    Ваще са ебати говедата! Събери една компания от 10 -15 човека идете у вас и ги затриите!

Фен Аватара на Overwhelming
    Град
    Ни нам....
    Цитирай Първоначално написано от Fire_Baby
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Миличка, не искам изобщо да те нападам, но ги разбирам вашите. И аз ако видя 13-годишната си дъщеричка да прави секс, и аз бих й теглила бой. Така е, те са родители и ще им трябва мноого време да свикнат с мисълта, че децата им порастват. Всички родители са така. А пък и ти какво си им казала "секс"? Ти гола ли беше? Не успяхте ли да се облечете? В такива екстремни ситуации, когато вашите могат да се върнат скоро, не се събличайте напълно. Само си смъквайте панталоните. За да може, ако стане гаф, да се облечете. И задължително се завивайте с одеало. Ох, мале, мила, ама ти си само на 13. Как мога да давам съвети на 13-годишно момиче как да процедира в екстремни ситуации?! Миличка, ти сигурна ли си, че си готова? От колко време сте заедно? Той как се отнася с теб, сериозен ли е? Използвате ли предпазни мерки? Надявам се в това отношение нямате проблеми...
    Ами, мила, най-добре им покажи, че си зрял човек. Отиди при тях, говори с тях, кажи й, че имате сериозна връзка, че държите един на друг, че използвате предпазни мерки, че си добре запозната с тези неща. Говори им със спокоен тон. Говори им като сериозен и зрял човек. Кажи им, че няма да постигнат нищо с караници, че това не е начинът за решаване на проблеми, че искаш да говорите спокойно. Те като видят, че си зряла и сериозна, надявам се няма да ти бучат повече, а ще те подкрепят и ще се отнасят добре с теб. Дано, де...
    Ъъъъ впрочем едва ли ще постигне нещо с говоренето шот се пак е на 13 и няма как едно 13 годишно момиче да убеди родителите си че е зряла.Аз дет сам на 16 немоа си представа да кайа на наще че праа секс с гаджето си па кво остаа в нейния случаи.абе незнам според мен тва няма се размине леко се пак тва са родители.
    То все пак зависи от родителите.Има всякакви хора.Мен също ме бяха хванали,когато бях на 13 (тоест майка ми ме беше хванала) и на другия ден сякаш не помнеше нищо.Винаги има значение характера на родителите.А иначе наистина,бъди по-предпазлива и гледай когато искаш да се скриеш във вас например,да си сигурна,че вашите няма да се приберат по-рано и да ви заварят.Сещаш се де....а и другите достатъчно обясняваха как да постъпваш другия път.....сега не ти остава нищо друго,освен да се прибереш и да се опиташ да ги умилостивиш по някакъв начин.....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ei zoben dedaznam nervish ma dai snimka
    ПроГлем!?И каква е връзката нервиш мА-дай снимка

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Ела те в нас
    Ако си съгласна пиши едно ЛС
    Ще поговорим и ще ти дам няколко съвета

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MrAsNiKa
    Ела те в нас
    пхахахахаха не те ли е срам поне малко? [-o<

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Цитирай Първоначално написано от jony
    Цитирай Първоначално написано от MrAsNiKa
    Ела те в нас
    пхахахахаха не те ли е срам поне малко? [-o<
    Никак даже
    Аз съм безсрамник, мрасник, развратник
    Абее мечтата на всяко момиче
    Май леко се изместих от темата

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Цитирай Първоначално написано от zoben_pitbul
    1-во-приятелят ти с извинение е едно малко безпомощно(явно)путе.Мен само баща ми има властта да ме удари,но въпреки,че е 95кг,а аз съм 65 макар,че ми е бил зверски ядосан не посмя даже да ми посегне Какво остава за някакъв там мухльо(сори за израза,ама ако съм на мястото на гаджето ти той си е точно такъв).Още повече баща ти да те удря,а оня седи и мълчи Ако ще да ми изтичат последните секунди живот,ако някой посегне на гаджето ми ще плати с цената на топките или очите си,кълна се Въобще ако някой те нападне примерно вечер като се разхождате той какво ще направи като само така седи!?Ебати нещастника.И пак ти казвам.може баща ти да е много по-едър,но скъпо би си платил ако беше посегнал на мен
    2-ро-явно ваще не са либерални,така че забрави за секс във вас.Надявам се няма да се опитат да ви разделят,щото иначе приятелят ти като е такава вече споменах каква(пак казвам с извинение) нищо няма да прави и ще се наложи да се разделите.
    3-то-ето ти един добър урок къде се и къде не се прави секс.Като сме в нас винаги сме го правили в стаята ми,не в хола Мйка ми ни свари веднъж,баща ми май не разбра,но и да беше разбрал такива сценки нямаше да стават(макар,че са боклуци все пак поне за това не се отнасят така зле,даже никак.Една забележка даже нямаше)
    absoliutno suglasen sum s pitbul-a
    ne ste go pravili na podhodq6tno mqsto i priqtelq ti ne e posmql da mu napravi ni6to, mene ako me svari nqkoi i trugne da me bie 6e se praime na kalbeta s nego, dokopvam purvoto tejko i tvurdo ne6to i mu praa glavata rompe
    ako bqh momi4e i bqh na tvoe mqsto nqma6e da se pribera u nas, no se pak ti si gi poznava6 va6te, preceni si dali ne6tata nqma da stanat po-zle ako ne se pribere6, ne bih im i progovoril posle, ili bih im obqsnil purvo i ako ne me razberat togava nqma6e da im progovora, a btw samo da te svetna, ne kazvai kade si, gledai tvga da ne stiga do va6te, i gledai da se pribere6 do 12h otkakto si izleznala ot vas

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си