Цитирай Първоначално написано от sexy_stripp_13
отскоро водя полов живот но се случи един гаф, ката правих секс в хола.по едно време нашите си идват и приятеля ми скочи и неможа да свърши.влизат нашите в хола и ни гледат и ние седим комфузно и майка ми пита кво правим. и аз такова - викам \'секс\' и мама нищо не вика, казва нещо на баща ми на ухо и излиза и баща ми после остана в хола и хвана приятеля ми за ръката преди той да успее да се облече и да си ходи и му тегли 1 здрав бой. супер гадно се почувствах и се притесних, после чак го пусна и изпъди и после хвана мен и почна да ми крещи, вика ми да се обличам и ме удари и ме изпъди след малко след като се облякъх. сега пиша от 1 приятелка и незнам какво да правя супер адски ми е конфузно и незнам дали сега е редно да се върна и да им обясня случилото се по някакъв начин/какъвто и да е/ но нестава. кажете какво да правя. в момента съм у една приятелка и пиша но няма да мога да остана задълго. приятреля ми също е с мен, на 16 е и той няма как да ме прибере у тях пък и като се прибере така пребит и техните също ще го питат какво му се е случило и той пак от своя страна няма да има какво да каже. а сега съм в задънена улиза, кажете какво да направя

ами започни да използваш мозъка си .. !