Първоначално написано от
Chiana
Миличка, не искам изобщо да те нападам, но ги разбирам вашите. И аз ако видя 13-годишната си дъщеричка да прави секс, и аз бих й теглила бой. Така е, те са родители и ще им трябва мноого време да свикнат с мисълта, че децата им порастват. Всички родители са така. А пък и ти какво си им казала "секс"? Ти гола ли беше? Не успяхте ли да се облечете? В такива екстремни ситуации, когато вашите могат да се върнат скоро, не се събличайте напълно. Само си смъквайте панталоните. За да може, ако стане гаф, да се облечете. И задължително се завивайте с одеало. Ох, мале, мила, ама ти си само на 13. Как мога да давам съвети на 13-годишно момиче как да процедира в екстремни ситуации?!
Миличка, ти сигурна ли си, че си готова? От колко време сте заедно? Той как се отнася с теб, сериозен ли е? Използвате ли предпазни мерки? Надявам се в това отношение нямате проблеми...
Ами, мила, най-добре им покажи, че си зрял човек. Отиди при тях, говори с тях, кажи й, че имате сериозна връзка, че държите един на друг, че използвате предпазни мерки, че си добре запозната с тези неща. Говори им със спокоен тон. Говори им като сериозен и зрял човек. Кажи им, че няма да постигнат нищо с караници, че това не е начинът за решаване на проблеми, че искаш да говорите спокойно. Те като видят, че си зряла и сериозна, надявам се няма да ти бучат повече, а ще те подкрепят и ще се отнасят добре с теб. Дано, де...
Ъъъъ впрочем едва ли ще постигне нещо с говоренето шот се пак е на 13 и няма как едно 13 годишно момиче да убеди родителите си че е зряла.Аз дет сам на 16 немоа си представа да кайа на наще че праа секс с гаджето си па кво остаа в нейния случаи.абе незнам според мен тва няма се размине леко се пак тва са родители.