Цитирай Първоначално написано от Fire_Baby
Цитирай Първоначално написано от Chiana
Миличка, не искам изобщо да те нападам, но ги разбирам вашите. И аз ако видя 13-годишната си дъщеричка да прави секс, и аз бих й теглила бой. Така е, те са родители и ще им трябва мноого време да свикнат с мисълта, че децата им порастват. Всички родители са така. А пък и ти какво си им казала "секс"? Ти гола ли беше? Не успяхте ли да се облечете? В такива екстремни ситуации, когато вашите могат да се върнат скоро, не се събличайте напълно. Само си смъквайте панталоните. За да може, ако стане гаф, да се облечете. И задължително се завивайте с одеало. Ох, мале, мила, ама ти си само на 13. Как мога да давам съвети на 13-годишно момиче как да процедира в екстремни ситуации?! Миличка, ти сигурна ли си, че си готова? От колко време сте заедно? Той как се отнася с теб, сериозен ли е? Използвате ли предпазни мерки? Надявам се в това отношение нямате проблеми...
Ами, мила, най-добре им покажи, че си зрял човек. Отиди при тях, говори с тях, кажи й, че имате сериозна връзка, че държите един на друг, че използвате предпазни мерки, че си добре запозната с тези неща. Говори им със спокоен тон. Говори им като сериозен и зрял човек. Кажи им, че няма да постигнат нищо с караници, че това не е начинът за решаване на проблеми, че искаш да говорите спокойно. Те като видят, че си зряла и сериозна, надявам се няма да ти бучат повече, а ще те подкрепят и ще се отнасят добре с теб. Дано, де...
Ъъъъ впрочем едва ли ще постигне нещо с говоренето шот се пак е на 13 и няма как едно 13 годишно момиче да убеди родителите си че е зряла.Аз дет сам на 16 немоа си представа да кайа на наще че праа секс с гаджето си па кво остаа в нейния случаи.абе незнам според мен тва няма се размине леко се пак тва са родители.
То все пак зависи от родителите.Има всякакви хора.Мен също ме бяха хванали,когато бях на 13 (тоест майка ми ме беше хванала) и на другия ден сякаш не помнеше нищо.Винаги има значение характера на родителите.А иначе наистина,бъди по-предпазлива и гледай когато искаш да се скриеш във вас например,да си сигурна,че вашите няма да се приберат по-рано и да ви заварят.Сещаш се де....а и другите достатъчно обясняваха как да постъпваш другия път.....сега не ти остава нищо друго,освен да се прибереш и да се опиташ да ги умилостивиш по някакъв начин.....