Абсолтно съгласна съм с мненията до тук!!! Ами защо... защото все повече хора за голямо съжаление гледат и (още по-трагичното!!!) подражават на такива (ще ме извинявате ама...) прост*ци и олиг*френи! Много хора си мислят че това е начинът да станеш смешен, забавен и не знам какво още - това че се правиш на иДиОт!!! А аз не виждам кое му е хубавото Жалко че такива хора нямат огледало пред себе си и малко по-добра съвест, та да се видят на какво приличат... Наистина другата дилема е как този път в къщата им само се злослови срещу всички останали без изключения... не съм очаквала, наистина не съм, че може всеки един от съквартирантите така да говори против останалите.. Акълът ми не можа да побере това че нямаше НИТО ЕДИН човек, който да остане безпристрастен поне, или ако той е бил такъв, то той винаги е бил обсъждан именно поради тази причина, след което после става същия като другите - говори,лицемерничи и т.н. Жалко... това са българите, участници в Биг Брадър... уж представителни за нашия народ!!!