- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За какво се карате най-често с вашите ?
naposleduk i u nas stana takaПървоначално написано от lady_bird
И в нас.Първоначално написано от leko_otkachena
Иначе най често заради даскалото и гаджето. Аз по принцип съм много добре в даскалото и рядко имам слаби оценки, по точно рядко имам оценка от 5 и 6, но все пак се случват и такива моменти и затова. Другото което е гаджето. Много го мразят. За тях е тъпа блондинка, а всъщност не е така. Карат ми се че прекарвам повече време с нея, отколкото с тях, че и обръщам повече внимание на нея, отколкото на тях, че не им разказвам всичко дума по дума.
И в нас е така попринцип намираме всевъзможни причини,но сегашната тема е като на ОПЕЛ само че с приятелите,а не с гаджето.Направо много се нервя като ми се сърди,че нищо не и разправям и въобще не и бръщам внимание.Все пак съм вече доста голяма за да и споделям всичко,а тя е толкова любопитна,защото си мисли,че съм гадже с един от приятелите си.Първоначално написано от OPEL
![]()
Заради шибаното даскало.... Писна ми от него....
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Най-4есто за даскалото се караме......и за подреждането на стята ми
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
за нищо не се карам с наще щото са супер пекани хора и сме се разбрали за всичко отдавна
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
MI nai 4esto se karam s na6tte za drexi(po skoro s maika mi)...ina4e sega ne se se6tam drugi ne6ta![]()
И аз съм така.и мързела ми.Първоначално написано от Rush_girl
Abe za kakvo li ne ve4e!!! toq pobertet napravoooo...![]()
![]()
nai 4esto oba4e se karame za daskaloto. vse edno i sa6to si znaqt : U4I,U4I,U4I i tova si e!!! a az pitam koga 6te doide vremeto da si pojiveem vsi4ki...???
![]()
![]()
![]()
SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!
Hmmmm....za kakvo li....vsy6tnost nai 4esto se karame za muzikata koqto slu6am i za na4ina po koito se obli4am.....haha.... i sled tova kato ima kaja 4e tova mi haresva se karame za vyzpitanieto mi.....stranna rabota...hEh![]()
![]()
![]()
и аз и за вечерния часПървоначално написано от Rush_girl
![]()
Да обичаш значи да си изтъкан
от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
Шекспир
Много много рядко се караме или ако се караме то това е заради у4илище ако имам някоя гадна оценка....![]()
По-скоро за вечерния час.Иначе не се караме,само за това![]()
С майка ми се караме за ..
това колко съм била разпиляна (въпреки,че според мен не е така)
- и за момента не се сещам за друго
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
Първоначално написано от valantain_love
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
4e ne sum si opravila staqta i 4e ne staam ot kompa
МиЛо сТига сПа, вРеме е Да тЕ еБа.Не иЗдърЖаМ раЗбеРи, ще те чУукаМ дО зоРи.Искам да Ти вЛиза, бавНо да иЗлиза.А пЪък аКо нЕ ти сЕ еБе - Да Го дУухаШ бе!
оххх да тая стая ще взема да я бутна най-накрая и ще се чудим после как да я оправямеПървоначално написано от Rush_girl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
основно за даскалото и за възпитанието..но и аз взех последно време мн да ги мятам за дреболийки и като ме хванат..и по4ват да викат ама кой ги слу6а..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
xax u doma pak mi sy karat za kompa za ve4erniq 4as za daskalo za si4ko ve ebasi SMOKOVETE by [No-Fear]
ми майка ми работи в училището ми и обикновено разбира за разни изцепки, но поне не ме порти на баща ми и си оставам само с нейното каране... иначе за хаоса в стаята, за тона ми, за тва че не седя при тях повече и като се прибера по нощите понякога има "ти да не си на 25...."-тва само от баща ми...
най-вече за дрехи... за грим.. за оценки не са ми се карали от 4-ти класааа да.. и за начина по който се държа с тях...
![]()
He who must die, must die in the dark, even though he sells candles.
za tva che kato se pribera vidish li ne sqdam da im obqsnqqm kvo sum prail dnes... i te ni6to neznaeli za mene,ako se sluchilo neshto s mene neznaeli kade da me tursqt ... tzz redovnite mrunkanq;]A za daksalu vinagi im kazvam"kolkoto tolkova" i spira spora;]
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!