.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 99
    Супер фен
    Ти, мила, си по рождение тъпичка ... и лесна
    Ама някои хора просто не могат да заинтригуват по друг начин някой мъж...

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    ахахахахагха ебати темата има два варианта! или се ебават яко с форума или...
    ако не е ебавка: момиче за тебе става само 1 нещо-бум!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от jony
    ахахахахагха ебати темата има два варианта! или се ебават яко с форума или...
    ако не е ебавка: момиче за тебе става само 1 нещо-бум!
    И после четеш теми като " Бахти кръшнаха ми... Бахти мъжете много сте прости ... "
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Град
    София
    дааа така е бате... тия жените не знаят какво искат!

Фен
    Град
    Pazardjik
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    не е к***а защтото не я направила на първата срещта а на втората кво нападате момичето вие като сте монахини не означава че и другите са такива
    awe zemete sa farlete i ti i tq we mnoo ste smotani!!!!!!! pisna mi ot teq kyrvarski istorii!!!!! a ti kyrvo si zareji stariq priqtel i si fani batkoto da ta naebe i da te zareje 6tot ti drygo ne zaslyjava6

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Re: Излязох с момче от чата

Цитирай Първоначално написано от Елмазено Момиче
    Здравеите, аз съм на 15-почти на 16 вече.И си имам гадже от 2 месеца сериозно.Но миналата седмица той замина за няколко дни извън бг и аз от скука в чата си направих среща с някакво момче на 20.Мойто гадже е на 16.На срещата това момче супер много ми хареса и накрая като ме изпрати ми каза че никога момиче не му е правило свирка на първата среща и искаше да му направя във входа. Обаче мен ме беше страх и му отказах. Но на следващия ден пак излязохме и отидохме в един парк и там той пак ме караше и аз му направих.Обаче вчера гаджето ми се прибра и сега незнам какво да правя.Много повече ми харесва да съм с това другото момче, но ме е страх да зарежа гаджето ми защото си мисля, че той може да ме използва само за да прави секс с мен.
    Какво ще ме посъветвате? Да оставя ли гаджето си заради това другото момче?Аз мисля да го оставя защото ми харесва повече с "батко".
    И аз правя свирки на 1 момче от чата......с тази разлика,че ми е гадже повече от 2 години.Курве!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    За да се ибегне някаква война м/у половете ще кажа, че и ние сме си виновни момчето можеше да не попита само да си станат приятели ама пък и каква е гаранцията, че тя е казала, че ходи с някои е друг въпрос.
    А Джони има жени които знаят какво искат само не знаят как да го постигнат и за това стават такива конфузни ситуации, но пък и има и други който могат всичко така че зависи .

Видях някой да споменава, че момичето е глупаво по рождение, в тези отношение може би в други не и кои знае дали момчето не и е врътнало главата...
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    лолол на втората среща си му д****а.... Ами какво очакваш да ти кажем-"Браво момиченце продължавай в същия дух..."Ти си абсолютно зле..да не кажа нещо по-обидно...Най-добре е да скъсаш с гаджето си,поне ще се отърве момчето...Пък после върви да се е**ш,с когото си поискаш..пфф...
    f@nt@zi@

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Незнам колко сериозно е това с пираятеля ти,щом духаш на друг,при това непознат,така поне разбрах.Приятеля ти не заслужава това,а именно да го лъжеш.Но все някога ще се осъзнае да не ходи с *****...няма значение.Но поне е 2 месеца,а не 2 години.
    И аз съм на това мнение. =D>
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от NaDuFcHe
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    Ти си пълна К***А !!!
    =D> =D> =D>
    Nishto lichno ama chovek koito duha na nqkoi s koito se vijda za 2ri put ne k***a ami neznam kfo e..Mnoo si zle bez da se obijdahs .ostani si s batkoto da te naebe 1-2 puti i d ate zareje...Mnogo tupa postupka
    =D>
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от N.C.L
    За да се ибегне някаква война м/у половете ще кажа, че и ние сме си виновни момчето можеше да не попита само да си станат приятели ама пък и каква е гаранцията, че тя е казала, че ходи с някои е друг въпрос.
    А Джони има жени които знаят какво искат само не знаят как да го постигнат и за това стават такива конфузни ситуации, но пък и има и други който могат всичко така че зависи .

Видях някой да споменава, че момичето е глупаво по рождение, в тези отношение може би в други не и кои знае дали момчето не и е врътнало главата...
    даааа има има ама са малко! ама аз съм си намерил! сигурен съм че и ти си така....

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Е добре защо когато момиче направи нещо на 1/2 среща ,а дори и за една вечер примерно ВИЕ казвате ,че тя е КУРВА(няма да го цензурирам защото това е подраздел СЕКС) ,и в същото време ,когато един мъж чука много жени ,той едва ли не е герой едва ли не незнам си какво.Аз искам само да ви каже ,че просто всички вие си търсите интересите и това ,което ви привлича и вълнува....вие го искате ,то е в кръвта ви и затова се отдавате така ,защото просто си следвате интересите..... !!!

Аре алиохаа...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Deja-Vu
    Е добре защо когато момиче направи нещо на 1/2 среща ,а дори и за една вечер примерно ВИЕ казвате ,че тя е КУРВА(няма да го цензурирам защото това е подраздел СЕКС) ,и в същото време ,когато един мъж чука много жени ,той едва ли не е герой едва ли не незнам си какво.Аз искам само да ви каже ,че просто всички вие си търсите интересите и това ,което ви привлича и вълнува....вие го искате ,то е в кръвта ви и затова се отдавате така ,защото просто си следвате интересите..... !!!

Аре алиохаа...
    Щото чакат вечната любов - принц на бял кон да ги отведе в земята на щастието. Не знам какво им объщате внимание на тия барбита кат още им е гора в гащите .
    2т. системно

Повече от фен
    Град
    Sofia

Re: Излязох с момче от чата

Цитирай Първоначално написано от Елмазено Момиче
    Здравеите, аз съм на 15-почти на 16 вече.И си имам гадже от 2 месеца сериозно.Но миналата седмица той замина за няколко дни извън бг и аз от скука в чата си направих среща с някакво момче на 20.Мойто гадже е на 16.На срещата това момче супер много ми хареса и накрая като ме изпрати ми каза че никога момиче не му е правило свирка на първата среща и искаше да му направя във входа. Обаче мен ме беше страх и му отказах. Но на следващия ден пак излязохме и отидохме в един парк и там той пак ме караше и аз му направих.Обаче вчера гаджето ми се прибра и сега незнам какво да правя.Много повече ми харесва да съм с това другото момче, но ме е страх да зарежа гаджето ми защото си мисля, че той може да ме използва само за да прави секс с мен.
    Какво ще ме посъветвате? Да оставя ли гаджето си заради това другото момче?Аз мисля да го оставя защото ми харесва повече с "батко".
    Хахах е кво очакваш от човек на 20 години,и който още на първата среща иска да му праиш свирки?!Може би голяма любов?о да 100% Ако изкарате 2-3 дена ще е чудо
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Това какво ще направи до 20 или до когато и да е било само тя си знае все още е на 16, а обикновено хората си вада поука така, че може и да не стане така както мислиш успех и пожелавам

Личи си, че си доста леко момиче, да не използвам по-груба дума. Най-добре се раздели със сегашния си приятел, поне да оттървеш момичето от себе си и да не трада с момиче като теб. После може да си правиш каквото си поискаш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Хахахаах стига сте се ебавали с форума бе хора Ае и аз да направя някаква такава тема, само ми трябва време да го измисля...
    А ако е истина-слагай си девствено поясче, че не знам до 1 година какво ще е станало с теб И зарежи приятеля си, дано разбере той първо, че да се откаже от теб. Не го заслужаваш, сериозно ти говоря.

Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    Ти си пълна К***А !!!
    Подкрепям !

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Ху-ху
    Веселячета

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

ku4ka...
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Ти просто си ...(да не казвам каква), но това няма значение.Добре щом не ти харесва да си с гаджето ти скъсайте , 2 месеца не се много , но не са и малко.Въпроса е защо така постъпваш спрямо него ?Как мислиш ,че ще се почувства като разбере ,че го е нямало няколко дни и ти за малко не си се нае*ала с някакъв си батко ,където едва от 1 ден познаваш? А този батко е типичния сваляч , ще те изч*ка и после няма да те потърси.Така да те кара да му правиш свирка .Ти си преценяваш ,незнам дали си к*рва (не те познавам),но си се държала ,като такава!!!
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

бих могла да кажа само едно : " ти си най-голямата шматка която мои да са срешне някога. и кво ти харесва вав тоя по-големия.....? това че още на парвата ви среща тои те е карал да му праиш свирки води само до извода че е някав дет мисли само за секс и иска от теб само едно. ще ти каща че ще направиш голяма грешка ако зарежиш пр си!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар

Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    офф горкото момче...заминава за малко и ...
    Много ясно,че не трябва да го зарязваш заради някаф непознат от чата,който се интересува само сексуално от теб(поне така изглежда)
    И ко..ще зарежиш момчето с което си сега,за да въртиш свирки по цял ден на някаф,който даже не познаваш?Помисли си добре какво искаш...
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    znam 4e ne ti se iska..ama si zadruj gadjeto.."batkoto" mojebi si go haresala zaradi druzkoto mu povedenie...no tova 6te otmine..a i v vuv vsqka vruzka si ima kriza i zalitane...taka 4e..stoi si pri tvoq muj
    no exit

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    4estno .. mnogo si zle ti maloumna li si 4e ne vijda6 4e toq "batko" tarsi samo sex i svirki ot teb .. mnol qsno 4e 6i go zareje6 toq .. i 6i si ostane6 sas staroto gadje

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си