- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Излязох с момче от чата
Ти, мила, си по рождение тъпичка... и лесна
![]()
Ама някои хора просто не могат да заинтригуват по друг начин някой мъж...![]()
ахахахахагха ебати темата има два варианта! или се ебават яко с форума или...
ако не е ебавка: момиче за тебе става само 1 нещо-бум!![]()
И после четеш теми като " Бахти кръшнаха ми... Бахти мъжете много сте прости ... "Първоначално написано от jony
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
дааа така е бате... тия жените не знаят какво искат!
awe zemete sa farlete i ti i tq we mnoo ste smotani!!!!!!! pisna mi ot teq kyrvarski istorii!!!!! a ti kyrvo si zareji stariq priqtel i si fani batkoto da ta naebe i da te zareje 6tot ti drygo ne zaslyjava6Първоначално написано от Анонимко
![]()
За да се ибегне някаква война м/у половете ще кажа, че и ние сме си виновни момчето можеше да не попита само да си станат приятели ама пък и каква е гаранцията, че тя е казала, че ходи с някои е друг въпрос.Първоначално написано от jony
А Джони има жени които знаят какво искат само не знаят как да го постигнат и за това стават такива конфузни ситуации, но пък и има и други който могат всичко така че зависи.
Видях някой да споменава, че момичето е глупаво по рождение, в тези отношение може би в други не и кои знае дали момчето не и е врътнало главата...
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
лолол на втората среща си му д****а....Ами какво очакваш да ти кажем-"Браво момиченце продължавай в същия дух..."Ти си абсолютно зле..да не кажа нещо по-обидно...Най-добре е да скъсаш с гаджето си,поне ще се отърве момчето...Пък после върви да се е**ш,с когото си поискаш..пфф...
![]()
![]()
f@nt@zi@
И аз съм на това мнение. =D>Първоначално написано от koalka
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
=D>Първоначално написано от NaDuFcHe
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
даааа има има ама са малко! ама аз съм си намерил! сигурен съм че и ти си така....Първоначално написано от N.C.L
Е добре защо когато момиче направи нещо на 1/2 среща ,а дори и за една вечер примерно ВИЕ казвате ,че тя е КУРВА(няма да го цензурирам защото това е подраздел СЕКС) ,и в същото време ,когато един мъж чука много жени ,той едва ли не е герой едва ли не незнам си какво.Аз искам само да ви каже ,че просто всички вие си търсите интересите и това ,което ви привлича и вълнува....вие го искате ,то е в кръвта ви и затова се отдавате така ,защото просто си следвате интересите..... !!!
Аре алиохаа...![]()
Щото чакат вечната любов - принц на бял кон да ги отведе в земята на щастието. Не знам какво им объщате внимание на тия барбита кат още им е гора в гащитеПървоначално написано от Deja-Vu
.
2т. системно
Хахах е кво очакваш от човек на 20 години,и който още на първата среща иска да му праиш свирки?!Може би голяма любов?о да 100%Първоначално написано от Елмазено Момиче
Ако изкарате 2-3 дена ще е чудо
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Това какво ще направи до 20 или до когато и да е било само тя си знае все още е на 16, а обикновено хората си вада поука така, че може и да не стане така както мислишуспех и пожелавам
Личи си, че си доста леко момиче, да не използвам по-груба дума. Най-добре се раздели със сегашния си приятел, поне да оттървеш момичето от себе си и да не трада с момиче като теб. После може да си правиш каквото си поискаш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Хахахаах стига сте се ебавали с форума бе хораАе и аз да направя някаква такава тема, само ми трябва време да го измисля...
А ако е истина-слагай си девствено поясче, че не знам до 1 година какво ще е станало с тебИ зарежи приятеля си, дано разбере той първо, че да се откаже от теб. Не го заслужаваш, сериозно ти говоря.
Подкрепям !Първоначално написано от Triple-H
Ху-ху
Веселячета
![]()
![]()
![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
ku4ka...
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Ти просто си ...(да не казвам каква), но това няма значение.Добре щом не ти харесва да си с гаджето ти скъсайте , 2 месеца не се много , но не са и малко.Въпроса е защо така постъпваш спрямо него ?Как мислиш ,че ще се почувства като разбере ,че го е нямало няколко дни и ти за малко не си се нае*ала с някакъв си батко ,където едва от 1 ден познаваш? А този батко е типичния сваляч , ще те изч*ка и после няма да те потърси.Така да те кара да му правиш свирка.Ти си преценяваш ,незнам дали си к*рва (не те познавам),но си се държала ,като такава!!!
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
бих могла да кажа само едно : " ти си най-голямата шматка която мои да са срешне някога. и кво ти харесва вав тоя по-големия.....? това че още на парвата ви среща тои те е карал да му праиш свирки води само до извода че е някав дет мисли само за секс и иска от теб само едно. ще ти каща че ще направиш голяма грешка ако зарежиш пр си!!!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар
офф горкото момче...заминава за малко и ...![]()
Много ясно,че не трябва да го зарязваш заради някаф непознат от чата,който се интересува само сексуално от теб(поне така изглежда)
И ко..ще зарежиш момчето с което си сега,за да въртиш свирки по цял ден на някаф,който даже не познаваш?Помисли си добре какво искаш...![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
znam 4e ne ti se iska..ama si zadruj gadjeto.."batkoto" mojebi si go haresala zaradi druzkoto mu povedenie...no tova 6te otmine..a i v vuv vsqka vruzka si ima kriza i zalitane...taka 4e..stoi si pri tvoq muj![]()
![]()
no exit
4estno .. mnogo si zle ti maloumna li si 4e ne vijda6 4e toq "batko" tarsi samo sex i svirki ot teb .. mnol qsno 4e 6i go zareje6 toq .. i 6i si ostane6 sas staroto gadje