- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Излязох с момче от чата
ne ne ti v nikuv slu4ai ne si k***a,ti si dolnoprobna uli4nica!Първоначално написано от Анонимко
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Подкрепям с две ръце и два кракаПървоначално написано от MauMyHkaTa
![]()
![]()
Zdraveite!Purvo iskam da kaja,che saita e mnogo hubav i polezen!!! =D>
Izvinete za otklonenieto..a sega po temata..![]()
Ne mislq che si struva da zarqzvash gajeto si zaradi nqkakvo momche na 20!Purvo zashtoto ne go poznavash,a purvite vpechatleniq dosta chesto se okazvat greshnii...za sajalenie..Vtoro ti sama kazvash che imate seriozna vrazka!Tozi 20 godishniq e qsno kakvo iska ot teb...oshte na parvata sreshta go e pokazal,no ne napravo!
Badi razumna!A tova che si mu napravila svirka e mnogo zle....ne iskam da te obvinqvam,no ne moje da pravish takiva neshta oshte na parvata ili vtorata sreshta...
Pomisli si..
![]()
нищо лично "мацка",но ако на 2ра среща правиш свирки на някаф 20годишен непозна смятай колко ти е акула..То верно си си 15 ли 16 годишна каза..
А мнението ми е че този 20годишен е с теб само за секс...Ако не е за това,смяташ ли че ще те кара да му духаш на 1ва срешта?
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
ЩО НЕ ДУХАШ И НА БАЩА ТИ МА???![]()
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
moeto mnenie e da gi ostavish i 2ta za6toto 6tom pravish svirki na drug zna4i ne darjish na pr si , a za batkoto mislq 4e e leko naglo da te kara da mu duhash na 1ta sre6ta takaam 4e da hva6ta pytqa ti misli malko 6toto tragne li ti vednaj lo6a slava nz kfo 6i praish
![]()
Но,но,какви са тези нападки,какви са тези нецензурни думи?Ама моля ви се!Това е публичен форум,ще влезе я кмета,я някой от ДеСе(е)Бе,да не се излагаме.Сега по темата и личният ми съвет:
1.Предлагам да направите шампионат по най-бързо "подухване".Който най-бързо свърши без да се олива,печели.
2.Може и с лек двубой на професионален боксьорски ринг,а вие,драга,ще хвърляте отстрани цветя и викате:"Давай,скъпи,давай!"
3.Най-вероятно е обаче просто последвате съвета на колегата Грешков и да си купите магаре/варан/гну или подобен екзотичен изход на вашия проблем. С крем няма да се получи...![]()
I'm good at everything...except stomatology.
Начи явно с батко й е сладко.Първоначално написано от sexy_tigar4e_MM
![]()
2т. системно
moje bi...Първоначално написано от Amayo
![]()
![]()
![]()
![]()
Искам и ЯЗ свирка от ЧАТОоооооо!
Еми аз ти предлагам да споделиш това на сегашния ти приятел и той тогава сам, ще скъса с теб. След това ще си останеш с баткото. То е ясно, че ще те иска само за плющялка, но за някой хора любовта започво първо със секса. Щом ти е по-добре с баткото - давай с него.
Жалко за 16-годишното момче от де те изкара такава. Друг път му пожелавам по-голям късмет.
А за тебе си мисля, че ако се хванеш с баткото след него ще се намери друг.. Така, че давай. Айде.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Spored men si mnogo zle.Kak taka na vtorata sre6ta i hop.....Ti ne si normalna pone ako 6e mu prai6 svirki ne trqbva6e li malko pove4e da go opoznae6???Ama kvo se u4ydvam nqkoi hora pravqt sex za edna no6t ....Spored men e tapo
![]()
МмМм.. С теб не се ли познаваме бе ?!![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
s men li \/
Еми да се запознаем тогава![]()
Аз знам вече доста за теб
Като започнем с т'ва че вече си готова за анален секс![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
hahahaEma da nali me ukorojavahte nai setne se re6ih :P
Първоначално написано от Елмазено Момиче
malko mi e sme6no 6toto ti si re6ava6 . Vse pak kakvo misli6 - nqkoi 6te ti kaje "nedei da izliza6 s onq "batko"" i ti 6te spre6 ? Xaxaxaxa slez na zemqta![]()
цццццц хъъъ немам думи тва е просатшку нешто въ въйй
пффффф хъх![]()
Оо тука няма "moje bi".100 % сигурно е ,че и харесва да лапа на 20 годишния ...Първоначално написано от Анонимко
... А вие момичета ,не е нападайте така ,защото всяка една от вас е сарби путето(няма да права цензура ,защото все пак е подраздел СЕКС) и всяка от вас прави такива неща... в тва няма нищо лошо ,просто си следвате интересите... Пък на момчетата да има кажа също да не е опрекват - просто си представете ,че сте на 20 г. и сте на мястото на тоя пич
![]()
Ot vtora sre6a svir4oci vurti6,a kakvo pravi6 na 5-orgii?! kurvolqk![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
Ае за*би ,че тогава си имала приятел ,но на втората среща още ... просто съм без коментар.
и кво?ще зарежеш свастното момче за единия секс?Първоначално написано от Елмазено Момиче
Ама аз мисля,че темата е ебавка,не е възможно да има такава курва едва 15 годишна
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
А аз познавам една такава 13 годишна. И кфо. Момчето свесно ама като яма тръпка няма да се самоизмъчва горката. Ако не подивее докато е време после ще съжалява.
2т. системно
много си зле и предполагам,че сегашното ти гадже вообще не те заслужава,а ония "батко" само те изпозва,ама ти си тъпа и не го разбираш!
Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш