- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Иска ми се да си го върна .. ?
Пак аз.
Ходих аз със едно момче,скъсахме и проблема беше в това че...не съм била много разговорлива един път като излязохме ...Друг е въпроса че ходихме 1 седмица де
Таа...Останахме си приятели.Всичко ОК.Нооо аз още го харесвам и бих направила каквото е нужно за да бъда пак с него.Един път ми беше казал че ходи с някво момиче,днес обаче ми каза че не я харесвал за гадже и почти не се били виждали.Бях си написала на един чин ника ,и той беше написал пред него "Love" и каза че го е написал "за да не говорят лошо за мен" и някви такива.Тааа...Какво да правя?
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
tva mom4e kolko e golqmo?
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
16
Вземаите се![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Nqma kfo da go mislish....deistvai![]()
Kogato mechtite si izgubih...Kogato vyrvqh vse nadolu,
togava ti se poqvi i mi pokaza kak nagore da vyrvq..
Obicham te bezkraino mnogo {{{{{{-}}}}}}
Ами...говори с него,обясни му,че още го харесваш и си станете гаджета пак.![]()
naprimer da govori6 s nego 4e ima6 o6te 4ustva kum nego i 4e iska6 da opitate a ne da sedi6 u foruma![]()
Първоначално написано от koalka
Това с разговорите е кофти,защото понякога съм в толкова лошо настроение,че последното което ми се прави е да говоря и въпреки това имам нужда от приятеля си,а той почва да се цупи защо мълча...мислех,че съм по-различен човек,но се оказва,че трудно споделям проблемите си от страх да не ми се изсмеят (нз този страх защо точно го имам...)И след един такъв ден винаги имам чувство,че той ще реши,че нямаме за какво да си говориме вече и..след 2-3 часа,когато се пооправя всичко е ок и на другия ден не млъквам
Написах всичко това,за да кажа на момичето,че ако иска пълноценна връзка не е хубаво да мълчи и да го гледа,особено в началото,когато би трябвало все още да научавате много нови неща един за друг...с времето всичко се променя (и никой не те пита дали искаш),темите ви на разговор,начина по който разговаряте...всичко
Когато той за теб вече не е просто "момчето,с което се размотаваш" (а и ти за него ест..),тогава вече би могла да си позволиш да потърсиш помощта му дори само като се облегнеш мълчаливо на рамото му...но това изисква време
Отиди при него обясни му всичко,кажи че ще опиташ да бъдеш по-приказлива,че си по-притеснителна и ако ти даде втори шанс-просто не допускай да се получи същото неловко мълчание
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
айде действай!! давай гони го не се предавай! очевидно е че те харесва!!
повече от ясно е, че момчето те харесва!Действай \/
zimai go kvo da pravi6..
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY