.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: nestle fitnes

Guest

nestle fitnes

iskam da pitam ko mislite za tq zurnena zakuska za6toto az mn q obi4am i samo tva zakusvam oba4e nqkoi mi kaza 4e bilo vredno i napompvalo i t.n abe vuob6te zakusvate li takova az qm ili nestle fitnes ili musli s kanela i kiselo mlekce

Супер фен
    super mn hubavo 4e ima6 tozi navik
    tazi hrana,ne samo nqma da ti navredi,no 6te ti pomogne za zdraveti i razvitieto ti
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Аз закусвам или мляко с Nesquik или с Chocapic Не знам колко са полезни, но са ужасно вкусни

И аз всяка сутрин ям Нестле Фитнес и със сигурност не се надебелява - дори мисля че е полезно

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    savpadenie! i az zakusvam s sashtata zarnena zakuska obojavam q :}}} znam 4e e adski polezna i ne bi navredila po nikakav na4in :}
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Kam4eto
    И аз всяка сутрин ям Нестле Фитнес :
    Обаче за известно време го бях спряла.. и случайноо забелязах , че от него бях напълняла доста.... като се имаше напредвид , че ядях само НЕстлето , плодове и зеленчуци и нямаше от какво друго да кача килограмчета...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си