- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- krem zdrave za lice.pls kajete
polzvali li ste go tozi krem ? ako da dovolni li ste ?
toi ne e za lice a za rai4ki pap4ici i t.n.
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
a spored teb kato imash pupki po liceto ne mojesh li da go polzvash??
Az lichno vsqka vecher kato si pochistq liceto se maja s nego i moga da ti kaja che rezultata e ........ neveroqten purvo che otnachalo kato pochnah oshtte za dve sedmici mi se izchisti liceto a ... po princip sum skolnna kum dostaa pupchici ... probvai sus sigurnost nqma da zagubish nishto
verno???ne e li mnogo gast?az si mislq 4e trudno 6te se absorbiraПървоначално написано от -
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
pitam zashtoto maika mi go e kupila,no toi e specialno za lice v tubichka e i ne e gast.
tozi v sinqta kutiika pravi 4udesa a papkiite izz4ezvat momentalno!
м..аз въщо ползвам този в синята кутийка и съм доволна засега,въпреки че го ползвам от скоро![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Toq v sinqta kutiika naistina e mnogo gotin i pomaga mnogo za pupchhici i ranichki...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз също имам в синята кутийка и искам да попитам дали става за смесена кожа.
Дам и аз го имам...помага определено,пробвай го![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Еми , аз с този крем си мажа лицето обилно , след което плискам с ледена вода и избърсвам , а ако имам някоя малко пъпка я мажа обилно и си лягам , а на сутринта вече я няма !
Ползвам го като ми се наложи,хубаво мирише а и помага![]()
Първоначално написано от comics
Наистина помага, за пъпки специално е много добър продукт. Пък е и евтин..левче..най-много два.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Аз също ползвам тоя в синята кутийка и съм адски доволна от него,разбира се изполвзвам и други кремове,но и този...
Sestra mi polzvashe krem Zdrave za pypkite po liceto. Sega maika mi ni probuta edin protiv podsichane za malki dechica i tq sega polzva nego za tazi cel, ama mai e po dovolna.
az sam chuvala za tozi krem i se kazvam da si go kupq no vse zabravqm i imam cherni tochki koito mee strashno draznqt i papki kajete naistina dobar li e
az go imam no go polzvam mnogo rqdko za6toto kojata mi e mazna i ot nego mi stava o6te po mazna![]()
off bojee kolko sashtite temi ima... kakto i da e az v petyk si kupih krem zdrave premahva chernite tochki i moje bi papkite e pri men oshte nqma edekt no to nemoje vednaga kupi si go i bez tova en e skyp pri nas e 1 i 50![]()
Аз го ползвам за лице и ми действа много добре , като преди това почистя кожата ! Освен това престанете да пускате все едни и същи теми за тоя крем ! Като искате да пуснете тема , поне преди това се уверете ,ч е не се повтаря !![]()